Dodaj do ulubionych

Biały Passat NO 91022

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 08:30
Proponuje uważać na białego Passata B5 Kombi o numerach NO 91022. Dziś rano jadąc od strony Jarot kilkukrotnie omal nie doprowadził do stłuczki. Wszystko przez przeskakiwanie z pasa na pas i wciskanie się w najmniejsze luki między samochodami. Oczywiście wszystko bez kierunkowskazów i robione w taki sposób, że kierowcy jadący przed nim musieli ostro hamować, aby uniknąć stłuczki. Po otrąbieniu w chamski sposób zajeżdżał drogę i przyhamowywał. Takiego buractwa dawno już na drodze nie widziałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Sybiraków Re: Biały Passat NO 91022 IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 08:55
      nie lubię takich idiotów - tępić!
    • iwaniuk-online Re: Biały Passat NO 91022 10.05.12, 21:35

Zawsze pozostaje nadzieja, że ten tępy wieśniak rozbije się na drzewie, zanim zrobi komuś krzywdę.
      • Gość: Tutejszy Re: Biały Passat NO 91022 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.12, 21:37
        On na pewno głosuje na PiS. A może już nie ... Raczej głosuje na Solidarną Polskę: Jacek Kurski to jego idol :)
    • iwaniuk-online Re: Biały Passat NO 91022 10.05.12, 21:40

Na policję nie ma co liczyć. Nie wiem, co oni robią, ale na mieście radiowóz drogówki widzę raz na dwa tygodnie. Piеrdolą robotę aż huczy, toteż buractwo, chamstwo i bandytyzm na drogach mają niezakłócone warunki do rozkwitu.
    • Gość: antymenel Re: Biały Passat NO 91022 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 22:38
      Gość portalu: Tolo napisał(a):

> Po otrąbieni
      > u w chamski sposób zajeżdżał drogę i przyhamowywał. Takiego buractwa dawno już
      > na drodze nie widziałem.

Szkoda, że nie jechał pajac przede mną. Jakby przyhamował tak przede mną, wjechałbym mu z najwyższą przyjemnością w kufer swoją orurowaną Toyotą LandCruiser, hehe.
      • mobydickzolsztyna Re: Biały Passat NO 91022 10.05.12, 22:49
        Gość portalu: antymenel napisał(a):
        > Jakby przyhamował tak przede mną, wjechałbym mu z najwyższą przyjemnością w kufer

Takie pokusy wobec chamów nie są mi obce, ale jestem świadom, że udowodnienie winy hamującemu przede mną graniczy z nieprawdopodobieństwem. "Brak zachowania ostrożności" przez "tego z tyłu" w zasadzie gwarantowany.

Kiedyś (bo teraz jakoś o tym nie słyszę) to był popularny sposób dofinansowania sobie zakupu nowej bryki przez taksówkarzy. Wypatrzenie dobrze rokującej ofiary i bardzo gwałtowne zahamowanie tuż przed nią.
        • Gość: GiM Re: Biały Passat NO 91022 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.05.12, 23:01
          Wystarczy dwóch świadków ,i wówczas jest to .."zajechanie drogi".
          • Gość: Grucha Re: Biały Passat NO 91022 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.12, 06:31
            Proponuję zorganizować patrol obywatelski. Trzy auta. Jedno bum i do tego dwóch świadków :)
            Pozdrawiam
    • Gość: z Sybiraków Re: Biały Passat NO 91022 IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.12, 13:21
      stary brudny audi 80 kombi chyba granatowy NO 54769 parkujący przy Słowackiego podobnie jeździ. gó...arz kilka razy rzucił mi się w oczy ze swoją jazdą, po o podobnej porze jeździmy do roboty (przynajmniej ja)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka