Dodaj do ulubionych

System emerytalny

11.05.12, 13:05
Dzisiejszy sejmowy bój o kształt nowego systemu emerytalnego--to prawdziwdziwy bój o słuszną sprawę dla Polaków !Niestety, o tę bardzo słuszną sprawę walczy jedynie OPOZYCJA!!!!Przysłuchiwałam się obradom Sejmu--byłam oburzona sposobem prowadzenia !!P.marszałek--pełna despotycznej energii -czytała nagłówki poprawek do ustaw w szalonym tępie?Wobec tego ,czy ten pospiech nie zaburzał orientację Posłów -który przycisk nacisnąc??Bo, po wynikach głosowania można sądzić ,że skoro wynik ciągle -był ten sam -to nasuwa się myśl ?Czy ta większość Posłów miała tylko przycisk za odrzuceniem wniosku poprawki???Bo głosowanie w takim przyśpieszeniu-w chaosie-mogło dezorientować--szczególnie tych Posłów "zmęczonych"-ziewających-wyrwanych z drzemki!?No cóż -niestety zostaliśmy sami -bo rząd -pyszałkowaty-arogancki -nie dba o Naród!!Bo" syty głodnego nie zrozumie".Rząd zajmuje się ustawicznie tematami "zastępczymi"-siejąc iskry niezgody.Nie usłyszałam odpowiedzi na zadawane pytania--poza gestykulowaniem w nadmiarze-przy podniesionym -głosie .Nie będę tego komentowac--ale zarzuty kolą w oczy??Prawda??
Obserwuj wątek
    • petels Re: System emerytalny 12.05.12, 17:50
      Słuchałem obrad i ... kto tu jest dla kogo ludzie dla premiera czy na odwrót. Własnie zrobił krok w kierunku odejścia z polityki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka