Dodaj do ulubionych

Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fakty

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.07.12, 09:11
ale bolesny fakt...
chyba dla sprawcy tylko..
Obserwuj wątek
    • Gość: Zatorzak Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fakty IP: *.pools.arcor-ip.net 19.07.12, 09:49
      skonfiskowac wszystko co posiada, pozbawic prawo jazdy dozywotnie i zamknac na dziesiec lat
      • Gość: powiem krótko Re: Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fak IP: *.31.44.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.12, 11:33
        ćpun+bmw=tragedia
        • Gość: j. Re: Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fak IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.12, 13:47
          I gdzie są ci idioci którzy domagają się legalizacji narkotyków?

Tępić jak zarazę!
          • Gość: b57 Re: Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fak IP: *.cdma.centertel.pl 20.07.12, 06:34
            oczywizda! wóde obowiązkowo wlewać w gardziołka przy wyjeździe z parkingu - wszyscy równo naj*** będą mieli równe szanse.
    • Gość: tt2 Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.12, 14:56
      i tak większość wypadków powodują narkomani alkoholowi - legalnie naćpani....
    • Gość: gosc Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 15:04
      to ja podpowiem, że nie ma co liczyć na przesłuchania i sugerować się wypadającymi woreczkami. badania trzeba zrobić i wszystko wiadomo, a nie skarpetki klientowi przeglądać.
    • Gość: K.P Po wypadku pod Jonkowem. Są nowe, bolesne fakty IP: *.tonetic.pl 19.07.12, 15:37
      Dla jasności, nie kierowca citroena został zabrany na pogotowie, tylko drugiego auta - opla astra.
    • Gość: Marta oszczerstwa IP: *.morag.vectranet.pl 19.07.12, 22:35
      Moim zdaniem, szanujaca sie gazeta powinna sprawdzac wiarygodnosc materialow ktore zamieszcza. Do niczego sie nie przyznal. Nie robcie z chlopaka cpuna. Uczy sie, pracuje, stara sie. Wiem ze sytuacja budzi wiele negatywnych emocji i wiele slow krytyki, ale bez przesady. Nie wiem czy 'Droga redakcja' ma tego swiadomosc, ale za niezgodne z prawda obsmarowywanie kogos na lamach oficjalnego forum lub gazety, mozna kogos podac do sadu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka