Gość: misio IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misio Re: mobbing IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.04, 22:03 jestem dręczona w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:03 Znamy, znamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:05 Biedny Misio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: mobbing IP: *.olsznet.ec.pl 26.06.04, 22:16 Coś wiem na ten temat. Szefem jest kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: mobbing 26.06.04, 22:53 Dlaczego od razu kobieta? Faceci tez mobbingują. A moze nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: mobbing 27.06.04, 06:43 To chyba nie zalezy od plci... Rownie dobrze mobbingowac moze kobieta, jak i facet... Niestety - jedyna ucieczka jest zmienic prace... Mobbingowany nie jest w stanie nic zrobic:( Nikt za nim nie stanie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: mobbing IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.04, 13:16 a co ma zrobić pracodawca jak mobingują go kobiety za to że je nie chce molestować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:45 Zacząć działać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: mobbing IP: *.olsznet.ec.pl 27.06.04, 14:55 Czy to sie dzieje w Ratuszu,w Olsztynie? Jeżeli tak, idź z tym do Prezydenta. To jest mądry człowiek. Tam jest taka osoba,która czuje sie zagrożona przez każdego, kto ja przeskoczy.Jest to osoba chora na schizofrenię.Bardzo inteligentna.; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:22 A na czym polega mobbing w Twojej pracy? Może to jeszcze nie to? Czasem nie jest aż tak strasznie, jak nam się wydaje. Może gdybyś zaczął sie bronić, ten ktoś przestałby po chamsku naruszać Twoje granice. Moze jest po prostu głupim prostakiem, under stress. Niby szef też człowiek (że ja to napisałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:16 Mój boss był dziś oki, a Misio jak minął Twój dzień w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: mobbing IP: *.ols.vectranet.pl 12.09.04, 18:59 Szkoda, że tylko dziś PIP zorganizowała akcję informacyjną w centrum miasta. Oni powinni tam stać chyba codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:12 Jak to była akcja, nic nie słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś