Gość: kasia IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 15:35 pomóżcie jakiego dostawce internetu wybrać chodzi mi o olsztyn dokładnie osiedle generałów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: dostawcy internetu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.12, 16:29 Jak masz możliwość - to VECTRA. Trochę się polepszyło, TPSA głupieje. Nie wiem ja MULTIMEDIA. Albo GSM (PLUS, T-MOBILE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: dostawcy internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 22:33 mam neostradę od 4 lat i nie narzekam, nigdy nie było żadnyh niespodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dostawcy internetu IP: *.wroclaw.mm.pl 12.10.12, 20:28 Nie polecam Multimedii, przy przedłużaniu umowy nic specjalnego dla starych klientów, włączają jakieś dodatkowe usługi (płatne) bez zgody ani jakiejkolwiek informacji, dopiero wyższa kwota na fakturze zastanawia... i się okazuje, że człowiek ma jakaś usługę o której nawet nie słyszał. I do tego płatną. Porażka... Czekam do końca umowy i rozwiązuję, pomimo że jestem w Multimedii kilka ładnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś