Dodaj do ulubionych

Elblag do Pomorza...

18.11.12, 13:29
...mamy dosyc olsztynskiego,burackiego władania,czas z tym skończyć.
Obserwuj wątek
    • presti-digitator Re: Elblag do Pomorza... 18.11.12, 13:36
      alfik45 napisał:

> ...mamy dosyc olsztynskiego,burackiego władania,czas z tym skończyć.
      alfik,Elblag ma byc w niedalekiej przyszłosci przyłączony do trójmiejskiej metropolii,a Olsztyn?No cóż,to Polska polnocno -wschodnia,więc razem z Białymstokiem:)
    • Gość: alfik46 Re: Elblag do Pomorza... IP: 2.30.116.* 18.11.12, 14:17
      A przylacz te swoje elblongowo i do ksiezyca
      • Gość: Greg Stolica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 15:01
        Mówiom po wsiach , że śtolice przeniosom do Elblonga.
    • Gość: a'kant ... nie nadal na Warmi, Mazurach i Powislu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 17:30
      Chory człowieku. Pleciesz bzdury od wielu lat i nikt nie potrafi uciszyć Ciebie.
      Eblbąg historycznie jest związany z obecnym układem administracyjnym tak jak cały ten region. Elbląg to drugie co do wielkości miasto województwa i wszyscy jesteśmy z tego dumni. Bycie miastem piatym, na obrzezach wcale nas nie satysfakcjonuje. Więc sie zamknij.
      • Gość: jadam Re: ... nie nadal na Warmi, Mazurach i Powislu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 17:34
        Łu mnie we wśi baby mówio, że w Elbonglu bedzie tera Śfecja, bo łelblongi chco być bogate i podyli decyzja że ido do Śfeda
        • Gość: Greg Re: ... nie nadal na Warmi, Mazurach i Powislu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 17:43
          Eeee tam gadas - jak to - śtolice do Śfecji ???. No ni moze być. A przeca Jan Kaźmierz łącnie z innymi wojował ze Śfedamy !!. To i Jasna Góra tyz do Śfecji ??.
      • regres159 Re: ... nie nadal na Warmi, Mazurach i Powislu 18.11.12, 20:18
        Elblag historycznie zwiazany z tym regionem,to bardzo ciekawe,moze cos szerzej na ten temat,bo ja nic o tym nie wiem.
        • presti-digitator Re: ... nie nadal na Warmi, Mazurach i Powislu 21.11.12, 16:21
          Ja pieprzę,ale buractwo...
          • ol4 Re: ... nie nadal na Warmi, Mazurach i Powislu 21.11.12, 16:54
            To fakt, niezłe buractwo ci Elblążanie, nalazło ich tu i spamują forum
    • Gość: ciekawy Re: Elblag do Pomorza... IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.12, 14:56
      ostatnie stadium debilizmu...
      • regres159 Re: Elblag do Pomorza... 22.11.12, 21:47
        zakompleksieni "warmiacy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka