sola28 12.07.04, 13:48 Przed chwilką Inka z Benigiem podrzucili na wysokie III piętro płytkę ze zdjęciami. Super! A ile oglądania..... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey Re: Zdjęcia !!! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 12.07.04, 14:18 super Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zdjęcia !!! 12.07.04, 20:39 Już prawie kończę opisywać. Jutro będą gotowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Zdjęcia !!! 12.07.04, 21:30 Oso, a gdzie będą opisy? Jestem strasznie ciekawa, bo chociaż widziałam zdjęcia zaraz za beingiem, to martwię się, że przez nasz rejs ominą nas Twoje komentarze:( Dziś w pracy powiedziałam Twojemu współpracownikowi na dyżurze, że idę do Ciebie z osobistą prywatna sprawą. Popatrzył dziwnie. Nie miałeś problemów?:P Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Zdjęcia !!! 13.07.04, 07:00 Kiedy i gdzie beda zdjecia? Czekam niecierpliwie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Do beinga! 13.07.04, 12:33 Moje zdjęcia na płytce będą w piątek dopiero... A i tak nie wiem czy cokolwiek się będzie nadawało, bo drugi raz w życiu miałam w ręku aparat. W związku z tym że wypływasz, dostarczę płytkę jakoś do oso. Mam nadzieję, że bpkw zechce być przewoźnikiem cennej przesyłki. Zresztą, czy to nie wszystko jedno, króry z Was będzie te zdjęcia obrabiał - byle płytka dotarła do Ol, dalej już sami zdolni fachowcy. Pozdrowionka i stopy wody pod kilem :))) Odpowiedz Link Zgłoś