Dodaj do ulubionych

Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkarni

IP: *.opole.hypnet.pl 22.01.13, 20:32
reagować, chodź dziecino do rozumku ci przemówię ,a on cham wali przekleństwa i tak z 50% 15 - 20 latków
Obserwuj wątek
    • Gość: DEFik Re: Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkar IP: *.olsztyn.mm.pl 22.01.13, 21:30
      Pani Barbara Antczak powinna chyba kilka lekcji posłuchać z podsłuchów/monitoringu, w wielu szkołach chowane jest to pod dywan - nie oszukujmy się. Może Pani się przejdzie pod szkołę co ciekawego można usłyszeć i co zobaczyć. A nauczyciele nie powiedzą tego gdyż jak Pani zauważyła - są szkoleni i nauczają ... więc jakby powiedzieli, to wyszłoby że nie są nauczycielami, i niczego nie uczą. Dodatkowo p. dyr też doceni np.premią itp. POWODZENIA PAPIERKOWI LUDZIE.
    • Gość: allensteiner Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkarni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.01.13, 21:48
      Mamy skutki prowadzonych od dziesiątek lat zabiegów o prawa uczniów. Najbardziej mnie zadziwiło, gdy się dowiedziałem, że 18-letni uczeń może sam sobie pisać usprawiedliwienia z nieobecności na lekcjach.
      • Gość: azzza Re: Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkar IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.01.13, 22:07
        I tak chowamy sami sobie głąbów! W wieku 18 lat miałem na świadectwie 8 godzin (!) nieobecności. I to usprawiedliwionej. A teraz taki leser idzie do pracy i jaki jest z niego pożytek jak co chwila jest "chory"?
    • Gość: e. Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkarni IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 22:26
      pracowałam w gimnazjum w Barczewie, rzucanie wyzwiskami, nożyczkami, kradzieże, palenie, wszystko akceptowane przez dyrekcję. Jeśli się chowa pod dywan a nie trzyma za mordę to tak jest, nie ma co się dziwić. A pani Antczak za stołka wie wszystko najlepiej. Już kiedyś pracowała podobna pani z kuratorium w mojej szkole, padła i wszystkich przepraszała za swoje kontrole, polecam sprawdzić.
    • Gość: gość Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkarni IP: 212.244.106.* 23.01.13, 09:07
      Co znaczy "robienie z siebie nadludzi"? Czy wymaganie szacunku, jakim darzę ucznia, jest "robieniem z siebie nadludzi"?
    • Gość: A.K. Wszystko schodzi na psy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.13, 10:44
      Gdzie się człowiek nie dotknie to wszystko jest dokładnie odwrotnie niż miało być! W sądach nie dają rady, w prokuraturze to samo, PKP - lepiej nie mówić. Nawet cukier przestał być słodki. Kiedyś słodziłem dwie łyżeczki do kawy, a teraz i to nie wystarcza. Dodają coś? Czy jaka cholera? A miało być tak dobrze, jak nam obiecywali. Czy cały świat schodzi na psy, czy tylko tak u nas?
      • Gość: 123 Re: Wszystko schodzi na psy! IP: 203.88.91.* 23.01.13, 11:57
        raczej tylko u nas i w panstwach posowieckich,
        • Gość: men Re: Pokolenie gimbusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 12:44
          Jak porównać: pokolenie Kolumbów z pokoleniem gimbusów?
          Jak długo MEN nie będzie dostrzegać, że gimnazja to wylęgarnie wszelkiego rodzaju nieszczęść, bandytyzmu i innych patologii?
          Z nauczaniem mają niewiele wspólnego, chyba że ćpania, chlania i gry w słoneczko.
          Gimbusy = stracone pokolenie!
    • Gość: olsztyniak79 Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkarni IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 13:07
      A co pani Antczak (kurator) może wiedzieć o chamskich zachowaniach? Zanim poszła do pracy w administracji była dyrektorką I LO w Olsztynie, a w tej szkole tego typu zachowania nie są na porządku dziennym.
      • n4eu Re: Czytelnicy: Gimnazjaliści są właściwie bezkar 23.01.13, 13:23
        Jezeli w gimnazjach sa takie chamskie zachowania to dlaczego kuratorium nie reaguje. Za co my placimy podatki. Oddajemy dzieci pod opieke "pedagogow" a oni "nic nie wiedza"??? To sa jakies jaja czy co?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka