Gość: gość IP: *.smgr.pl 15.04.13, 21:25 Witam! Szukam kontaktu do p. Jastrzębowskiej , mamy Oliwi, żony krzysztofa. Jeśli ktoś z Was zna i może pomóc, poproście w/w osobę o kontakt. slawet@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hugo_z_szyjo_dlugo Re: p. Jastrzębowska IP: *.147.181.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.13, 20:57 podbijaj, twoja sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 20.07.13, 21:25 nikt nie kojarzy??/ no proszę Was Odpowiedz Link Zgłoś
warmjak Re: p. Jastrzębowska 14.11.13, 00:31 Rozmawiałem kiedyś w innym mieście z facetem. Pyta mnie: skąd jesteś? Mówię, że z Olsztyna. - To może znasz Heńka Gózikiewicza? Niestety jesteś podobna do tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 14.11.13, 18:45 hm i co to wnosi do tematu?? Odpowiedz Link Zgłoś
warmjak Re: p. Jastrzębowska 14.11.13, 19:44 "i co to wnosi do tematu??" Ano, że trollowanie może być spowodowane zarówno złośliwością jak i głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 17.11.13, 12:12 skoro szukanie kogoś poprzez inter.to dla Ciebie trollowanie ;wybacz ale nie ma o czym dyskutować.Fakt można udać się do p.Alicji Moroz ale Ty pewnie nie wiesz ile to kosztuje ;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
warmjak Re: p. Jastrzębowska 17.11.13, 20:10 Gość: ja: skoro szukanie kogoś poprzez inter.to dla Ciebie trollowanie ;wybacz ale nie ma o czym dyskutować Szukanie w Internecie nie jest trollowaniem, ale bezsensowne, uparte, upierdliwe szukanie szukanie szukanie szukanie w jednym i tym samym forum JEST trollowaniem. Stukanie codziennie do tego samego mieszkania i marudzenie "a może jednak wiecie, gdzie mieszka Kowalski?" może rozzłościć, tak jak twoja upierdliwość na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 03.12.13, 17:02 Poczytajcie może pomożecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szfager Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 13.06.14, 19:01 nieśmiało odświeżę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwagier Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 10.11.14, 22:59 no co Wy ! nie znacie laski . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 30.12.13, 23:34 z uporem maniaka szukam!!! najlepszego w Nowym Roku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slaw Re: p. Jastrzębowska IP: *.smgr.pl 10.11.14, 23:10 a może ktoś pomożżżżżżżżżżżżżżże oooooo Odpowiedz Link Zgłoś