Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.16

26.07.04, 18:01
jeszcze dwie części i "Czas relaksu" będzie pełnoletni, to będzie dopiero
relaks.
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 18:03
      Jesteś dzisiaj jak błyskawica.
      Ale lato to czas relaksu.
      Masz refleks!
      • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:04
        Lato to zwyżki na Giełdzie, szczególnie w górę idzie UNIMIL
        ;)
        • sola28 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:05
          O właśnie!
          A ja nie wiedziałam jakie akcje kupić :(
          Zwyczajne gapiostwo ;)
        • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 18:06
          Dobra , dobra, nie zagaduj.
          • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:07
            Jak zagada to i wykorzysta
            • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:13
              I co nie ma chętnych do 75 000?
              • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 18:15
                75000 tys.funtów ,tak.Ja!!!!!
              • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:15
                Jaki szybki relaks, założę się, że zaraz ktoś dołączy do strzelanki
              • sola28 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:15
                Jak to nie ma ?!
                Stronka mi wolno chodzi :(
                • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:18
                  wal na dwie
                  :))))))
                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 18:23
                    Relaks to piękna chata,basen(pływacki), lasek,i ja w tym.
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:24
                      Relaks to bezludna wyspa z browarem Dublina i...ładna dziewczyna
                      • sola28 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:26
                        oso1 napisał:

> Relaks to bezludna wyspa z browarem Dublina i...ładna dziewczyna
                        > :)

Jak bezludna to chyba tylko z Dublinem?
                    • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 18:24
                      Zapomniałam,że nie umiem pływać.
                      Ale basen , tak ,ku zazdrości innych.
                      • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 18:27
                        Osiem!
                        • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:28
                          już coraz bliżej
                          • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:30
                            Teeeeeeeeraaaaaaaaazzzzzzzzz
                          • sola28 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 18:30
                            A zacie pączki na parze? Moga być z jagodami. To jest dopiero wyżerka :)
                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:53
                              a jaki dziś tłok do relaksu ;)))))))))))))
                              to się nazywa dobry poniedziałek :)

Muraszka , ciekawość to pierwszy stopień do piekła :)
                              Miej serce i patrz w serce, a nie rozglądaj ssię po bokach :;)))))))))
                              • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 19:58
                                A gdzie wlazłam?
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 20:16
                                  he, he
                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 20:30
                                    Rita, jesteś irytująca.
                                    • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 20:38
                                      Nie odpowiedziałas na moje pytanie.
                                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:03
                                        oso, odpowiedż Muraszce, jest bardzo ciekawa, a na zjeżdzie nie była, niech
                                        podesle swoje fotki do tej płytki

jak ona drąży ;))))))))))))))a tu wystarczy tylko miły uśmiech :)
                                        • giga5 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:06
                                          • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:07
                                            Odpowiedź jest przy fotkach w Klubie.
                                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:18
                                              czy sola dotarła do domu, tak sie bała dw dobrannoce ciemności :)))
                                              • giga5 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:20
                                                dotarła , napisałam w dobranocce:)
                                                Dzięki Rita za troskę
                                              • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:20
                                                Taka duża i się boi, hm
                                                zapewne dotarła, bo Giga jej w sieci nie szuka
                                                • giga5 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:39
                                                  Ciemno już, dziecko się zgubi:))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:40
                                                    He, he szybciej znajdzie niż się zgubi
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:41
                                                    a czy nie mozna soli zalatwić obstawę ?
                                                    jakiś taki fajny, opiekuńczy i szczry by sie przydał - no nie ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:44
                                                    Co zaraz załatwiać, zapewne i tak otacza ją stadko tylko nie może się
                                                    zdecydować, ale jak się z Gigą weźmiemy to my zrobimy tą selekcję.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:54
                                                    poczekaj, może jakiś Krakus sie znajdzie i weżmiecie go do Olsztyna

oso, wyślijcie solę na delegację :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 21:59
                                                    a to już Giga może decydować a i tak głos Soli jest najważniejszy, ja czasami
                                                    mogę pomóc (jak się uda)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:04
                                                    jak wam się uda, podłoże wam moją córkę ;)))))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 26.07.04, 22:12
                                                    I załozymy spółkę "SWAT"
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:39
                                                    i jak z waszym relaksem, jest coś na celowniku ??????? ;)))))
                                                    oprócz jedzenia ?

pada deszcz, pada deszcz
                                                    lecą z nieba krople deszczu
                                                    pada deszcz, a słońce sie śmieje
                                                    i szybko chmurki rozwieje :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:54
                                                    Lato z radiem w dwójce tv
                                                    relaks z piosenkami

troszeczkę ziemi , troszeczkę slońca ........
                                                    troszeczkę ziemi, troszeczkę serca ........
                                                    weż mój świat i w dloniach nieść ...........
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 27.07.04, 20:58
                                                    Ja celuję w klubie 3333 :)
                                                    Strasznie wolno komp chodzi,film się ściąga:(
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:02
                                                    giga, bez przywódcy sie nie da, co my kobietki mozemy zrobić ?
                                                    chyba , ze bedziemy gotować i piec kolejne babki :))))))
                                                    żadnych sił z wewnątrz ani zewnątrz
                                                    poczekaj na rozkaz
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 27.07.04, 21:20
                                                    No to dawaj!!!!!!!
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:46
                                                    spózniłam się , juz po wszytkim
                                                    powinni zamontować jakiś alarm wzywający do boju :))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 27.07.04, 21:49
                                                    A ja strzelalem od Budrysów, bo mnie Siwa wygoniła od mojego komputerka. Nic to
                                                    ten jest dużo szybszy, ja zaś staram się być dokładny, więc się uzupełniamy
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:56
                                                    czyli boj zakończony :))))))
                                                    coś siwusia, często przesiaduje na komputerze, nie trzeba kupić następnego ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 27.07.04, 21:59
                                                    Ciekawe pod jakim nickiem siedzi na forum:))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:02
                                                    może Muraszka ??????????,
                                                    a oso jest czarnymadamem - ha, ha
                                                    to sie nazywa strzelanie ;;;)))))))))))))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 27.07.04, 22:06
                                                    Dobra jesteś,
                                                    strzał w 10
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:14
                                                    aż oso się schował ;))))))))))
                                                    wiesz giga, wpadłam na pomysł , by dzieciakom coś zostawić i pisze im swoją
                                                    książkę, by mialy na pamiątkę
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 27.07.04, 22:17
                                                    Szczerze podziwiam, ale Ty masz dar
                                                    Moze kiedyś dasz poczytać?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:27
                                                    niedługo siatkarze będa grać w Olsztynie, szykujecie jakiś doping ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 28.07.04, 18:18
                                                    Po dopingu wykluczają
                                                    ;)
                                                    Ja uważam tylko popcorn w wiaderkach 5l
                                                    :)))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 19:48
                                                    znów meczyki, weż gige, niech też się zrelaksuje :)
                                                    a ja lece robić kolacyjkę
                                                    oso, szkoda, że nie byleś na turnieju tenisowym w olsztynie, bawili się tak, ze
                                                    policja interweniowała, fest zabawa, a mówiłam, że tenis bawi, uczy i szkoli :)

myśle, że siatkówka zginie , już niedługo królować będzie tenis i popcorn nie
                                                    będzie potrzebny
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:10
                                                    zaraz będę milionerką - tylko poczekam do 21.30
                                                    coraz bliżej , tuż ,tuż
                                                    nastawię Polsat i kuleczki w ruch :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 28.07.04, 21:23
                                                    Jak się ma rakiety to i mozna odlecieć
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:34
                                                    czekaj, zaraz, już bede milionereczką
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:38
                                                    nic tylko się zaśmiać, ani jednego numerku trafnego z czterech obstaw - to
                                                    fatalnie, nadzieje zostały pogrzebane
                                                    ale za tydzień też środa :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:38
                                                    to się nazywa nokałt
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 28.07.04, 21:45
                                                    A nie znasz lepszych numerków?
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:50
                                                    wiesz, wydaje mi sie , ze ta maszyna chybił trafił nastawiona jest na chybił,
                                                    chyba zacznę wymyslać numerki sama:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 28.07.04, 22:15
                                                    Bo Ty zdaj chociaż raz tylko na trafił
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:18
                                                    pomysle nad techniką
                                                    ładny koncercik na Starówce, a Ty przed komp...
                                                    weż żonkę, dziś romanse........
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:34
                                                    nie śpiesz sie , już koniec koncertu, wszyscy sie rozeszli :)
                                                    gidze pewnie narobiłam kłopotu, calkiem niechcąco z dobrej wiary
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 28.07.04, 22:34
                                                    Bo pracuję. Jak się wraca do domciu o 19.00 to i romansów się odechciewa.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:40
                                                    Tych lat nie odda nikt
                                                    Tych lat nie odda nikt
                                                    Gdy swoją drogą ja chodziłam
                                                    Swoją drogą ty
                                                    Gdy słowa tłumił żal
                                                    Gdy oczy ściemniał gniew
                                                    Gdy drażnił muzyki dźwięk
                                                    I nocnych ptaków śpiew

Tych lat straconych lat
                                                    Już nam nie odda nikt
                                                    Nikt nam nie odda pięknych
                                                    Nocy ani dni
                                                    Tych zmierzchów pełnych barw
                                                    I tych wiosennych burz
                                                    Gdy wiatr zgina drzewa
                                                    Gdy wiruje złoty kurz
                                                    Najcichszych kilku chwil
                                                    Nim ptaki zbudził świt
                                                    I gwiazd które spadły w dół
                                                    Nie odda nam już nikt

Tych lat nie odda nikt
                                                    Tych lat nie odda nikt
                                                    Nie powracajmy już do tamtych nocy ani dni
                                                    Uciszmy w sercu żal
                                                    Wyrzućmy nagły gniew
                                                    Witajmy muzyki dźwięk
                                                    I nocnych ptaków śpiew
                                                    Tych lat idących lat
                                                    Już nam nie weźmie nikt
                                                    Nikt nie zabierze pięknych nocy ani dni
                                                    Tych zmierzchów pełnych barw
                                                    I tych wiosennych burz
                                                    Gdy wiatr zgina drzewa
                                                    Gdy wiruje złoty kurz

pamiętasz to ? no kto śpiewa ?
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.07.04, 18:32
                                                    Czwartek, Stare Miasto,zbyszek07 będzie na szanty, to jasne.
                                                    A ja? Ja piorę gotuje na zapas, sprzatam własciwie nie wiem po co.
                                                    Orzę na dzialce.Potem jade się udzielać rodzinnie.
                                                    Zazdroszę Mu.
                                                    Ale jeszcze sie odbiję.
                                                    Wpadne do eNki,zrobię szum, a może furorrę?
                                                    Ale będzie...........
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:50
                                                    Wpadne do eNki,zrobię szum, a może furorrę?
                                                    Ale będzie...........

Muraszka, weż w razie czego dowód osobisty gdyby też policyjka miała być, wolę
                                                    jednak byś zrobiła furrorę :)

to kiedy to nastąpi ?
                                                    będę oczekiwać relacji :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 29.07.04, 22:36
                                                    Co ja mam pisać o czasie relaksu jak jest Turniej Wagnera.
                                                    Uczta!!!!
                                                    :))))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:38
                                                    dużo popcornu zjedzone ? ;))))))))
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.16 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 30.07.04, 07:31
                                                    W dowodzie osobistym mam przeterminowane zdjęcie z lat siedemdziesiątych.
                                                    Mogą mieć kłopoty z wejciem do lokalu gdzie sprzedawany jest alkohol.
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 30.07.04, 16:33
                                                    Do niedawna miałam takie
                                                    Wpuścili do eNki :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 30.07.04, 20:55
                                                    Właśnie wróciłem z Turnieju, jutro ponownie - hę
                                                    :))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:16
                                                    emocje były ?
                                                    wygrali ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 31.07.04, 14:48
                                                    Emocje "byli"
                                                    I wygrali - zawsze wygrywają ;)
                                                    Dzisiaj strzelanko w Lesie Miejskim - to zabawa przednia i dla kobiet i dla
                                                    mężczyzn
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:18
                                                    dzis cała hala Urania pęka w szwach - ostatki meczowe :)
                                                    relaks kucharski - jutro wolne - babka wspaniała, objad gotowy i odjazd...
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 31.07.04, 20:21
                                                    Pękała w szwach - atmosferka, że hej.
                                                    W telewizji Turniej pokazywany był z godzinnym opóźnieniem, czyli dla obecnych
                                                    w Uranii gratka podwójna, można jeszcze było powtórzyć raz uniesienia
                                                    zwycięstwa. Życzę Polakom takich uniesień na Olimpiadzie.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:16
                                                    a co jutro w planie przy takich upałach ?
                                                    lasek ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 01.08.04, 12:59
                                                    Laski!!!
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 01.08.04, 13:00
                                                    Zapewne zaraz zjem obiadek i wyruszę na spacerek, chyba że gdzieś wypuszczę się
                                                    z Siwą.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 01.08.04, 19:35
                                                    No to zaliczyliśmy Kortowo, spacerek i wspomnienia. Zaskoczył nas wszechobecny
                                                    porządek (oprócz okolic stołówki). Jest pięknie, wszechobecna cisza, tylko nad
                                                    jeziorem sporo osób.
                                                    Potem Starówka, lody w Wenecji i Amfiteatr. Spotkałem Zbyszka z towarzystwem.
                                                    Powolny powrót do chałupki.
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 01.08.04, 20:35
                                                    Też byłam na Starówce, że też Was nie spotkałam:(
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 20:39
                                                    trzeba bylo ubrać koszulkę z Olsztynem Pięknym :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 01.08.04, 20:40
                                                    Co się odwlecze to i tak wypijemy
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 20:52
                                                    brak mi Dublina, niestety smak pozostał :)
                                                    jutro praca - gotowi do boju z następnym tygodniem ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 02.08.04, 18:52
                                                    Na spoko, to nie bój to relaks czyli ogólny optymizm.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 03.08.04, 20:27
                                                    Chyba pójdę na urlop w przyszłym tygodniu, jak mówią wieki, jak biorę urlop
                                                    zawsze jest pogoda (przynajmniej ducha).
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.16 03.08.04, 20:29
                                                    jutro mecz w KRAKOWIE rEAL Z wISLA
                                                    NO LECE
                                                    NIESTETY
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 03.08.04, 21:25
                                                    Na mecz?
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 20:07
                                                    Jaki Real - chyba, że w realu - właśnie siedzę spoglądam w telewizorek i
                                                    jeszcze nie widzę na murawie Rity.
                                                    ;)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 20:28
                                                    Właśnie, gdzie jest Rita?????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 20:44
                                                    Podobno komputerek jej siada, albo pląta się po innych forach, albo ma poprostu
                                                    urlop.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 21:07
                                                    1 połowa meczu 2:0 dla Wisły
                                                    1 połowa meczu 2:O dla mnie z Dublinem
                                                    :)))))
                                                  • Gość: r.k. Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:09
                                                    niskie kursy byly na ten mecz
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 21:09
                                                    chwila relaxu, ide coś przegryźć
                                                    palce nie chcą pisać , z głodu
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 21:13
                                                    A kto będzie oblizywał palce?
                                                    ;)
                                                  • Gość: r.k Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:15
                                                    chyba piesek bedzie oblizywal
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 21:16
                                                    A Stasiu to pies na kobiety
                                                    ;)
                                                  • Gość: r.k Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:17
                                                    no to problem z glowy 2 w jednym
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 21:18
                                                    No i 100
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.16 04.08.04, 21:22
                                                    pojadłam, popiłam
                                                    a co u Was?
                                                  • Gość: r.k Re: Czas relaksu v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:24
                                                    giga juz jest nowy watek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka