Dodaj do ulubionych

Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma pra...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 22:29
Panie Marcinie K. rachunki trzeba płacić... wstyd !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szaraczek Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma pra... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.13, 22:35
      W oficjalnych danych "szału" nie ma.Osobiście byłbym w pierwszej 3-ce pracując na etacie za 2tys.netto:) Oczywiście "trochę" dorabiałem to mam:)
      • Gość: koło Re: Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 22:53
        Dziwne, to fakt. Większość to golasy pewnie jeszcze z kredytami.
        Ciekawe czemu Dariusz Rondo Rudnik nie wykazuje od lat samochodu na f ;), w którym tak denerwuje się na pieszych. Czyżby nie był jego?
        Ostatnie miejsce mnie nie dziwi, z racji zamieszania wieżowego, ale jak się nie mylę to chciałbym mieć taki ładny domek w super miejscu z możliwością pomachania do posła siatkarza na P. :)
    • Gość: Dana Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma pra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 18:17
      Gratuluję Panu Tandyrakowi. Dochód w wysokości 1 mln zl to ponad 83 tys/m-c. Ciekawa jestem gdzie tak można zarobić...?
      P.S. jest singlem, czy już zajęty..?
      • Gość: bzysió Re: Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.13, 07:14
        POlski Jan oficjalnie interesu nie ma a dochód ma. A i nowe samochody nie wykazane...
    • Gość: nieeeee 129 dolarów IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.13, 22:32
      najśmieszniejszy jest Dąbkowski. Latami kosi 1,5mln rocznie a oszczędności mizerne + 129 dolarów. trzeba jak z Nowakiem...
    • Gość: pytajnik Re: Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.13, 08:16
      a skad ta darowizna u pani stanulewicz?
    • angrusz1 Sami zamożni ludzie 24.05.13, 09:45
      jakoś ta demokracja działa, że w wyborach są wybierani ludzie z kasą .
    • Gość: gość Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma pra... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.12.13, 09:12
      wygląda jakby ten ranking pisało dziecko redaktorki zajętej przygotowaniem kolacji
      najpierw podaje dochody miesięczne, potem roczne,
      u jednych podaje model samochodu, a u jednych tylko markę, albo błędny model, jak toyota rav. (jest toyota rav4)
    • Gość: eee Ranking radnych. Kto ma willę, a kto nie ma pra... IP: 80.241.133.* 24.12.13, 10:43
      Robert Szewczyk (PO) zadeklarował, że posiada dom o pow. 140 m kw, wartość: 200 tys. zł

To wyłazi 1428zł/m2
      Jaja sobie robi? Panie Radny, daję 2 tysie za metr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka