Dodaj do ulubionych

cba u Pawła J drogowca i poety

IP: *.opera-mini.net 11.10.13, 11:19
u szwagra grzymowicza też byli i zarzuty postawili, a gdzie Wyborcza?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 11:28
      Smuta wielka się w ratuszu szykuje. Oj szykuje.
    • Gość: mix Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 11:29
      Trudno to sprzedać nawet propagandowo jako sukces :)
      • Gość: eee Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.static.chello.pl 11.10.13, 12:13
        Gość portalu: mix napisał(a):
        > Trudno to sprzedać nawet propagandowo jako sukces :)

Boguś ma teraz zadanie życiowe - wmówić, że latami hołubiony przez Grzymowicza kolo, którego na koniec Piotr G. przeniósł za zasługi na stanowisko przy największej prowadzonej obecnie inwestycji, czyli Jezioro Krzywe nie jest z ich ekipy. Zadanie podwójnie trudne, bo tyczy się to także szwagra ze szkolnej ławki :P
        • warmiak52 To wierzchołek góry lodowej... 11.10.13, 13:39
          Nie mam najmniejszych wątpliwości, że jest to wierzchołek góry lodowej. To nie będzie jedyne aresztowanie w olsztyńskim ratuszu. W kolejce czekają następni łącznie z Piotrem G.
          Nawet jeśli nie brał w łapę to odpowiedzialny jest za prawidłowy przebieg inwestycji inaczej mówiąc za nadzór. I na nic się zdadzą tłumaczenia, że był tak mocno zajęty samokreacją, bankietami, idiotycznymi inwestycjami typu tunel Ryszarda Ochódzkiego.
          Za ten tunel też trzeba będzie beknąć. I za wiele innych rzeczy.
          • Gość: mix Re: To wierzchołek góry lodowej... IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 14:23
            Chyba bardziej chodzi tutaj o Centokreację czy jak to tam się nazywa w tym specyficznym slangu. Fama zaczyna głosić, że interesy po FCC ma przejąc Centkiewicz jako udziałowiec firm hiszpańskich. Nie wiem, na ile to prawda, ale po wielu finałach inwestycji realizowanych w Olsztynie takiego rozwiązania chyba nie da się wykluczyć.
    • Gość: ziutek miastowy Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 18:01
      b28 ty chyba gnój w dzieciństwie przerzucałeś bo smród ci do glowy wleciał i wyjść nie może.
      To samo tyczy się innych którzy starają sie napsiać ze cos wiedzą albo bazują na plotkach bez konkretnych dowodów. Typowe zachowanie dla wsioków i kurpiów przyjezdnych (bo na wsi jak babcia Maciejowa powie ze Ziutek morderca - to wszystkie wsioki wierzą starej Maciejowej i dowody na to czy morderca im juz nie potrzeba).

Sluchajcie wsioki i inne nacje z widłami ! Paszlli won silwuple z mojego forum! Nie bedą buraki mitutaj smrodzic oborą.
      • privus b28 uderzył w stół? 11.10.13, 22:41
        Agenci sprawdzają olsztyńskie inwestycje drogowe i powiązania rodzinne prezydenta. Do Centralnego Biura Antykorupcyjnego wpłynęły pewne informacje dotyczące budowy buspasów w Olsztynie.
        olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,13179471,Rzecznik_CBA_zaprzecza__to_nie_ja_mowilem_o_szwagrze.html#TRrelSST
      • Gość: mix Jesteś ratuszowym obrońca bubli inwetycyjnych? IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.13, 22:48
        olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,10578515,Dobra_robota_czy_bubel__Plac_Solidarnosci_juz_gotowy.html#TRrelSST
      • Gość: ha,ha Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.13, 20:37
        ZIUTEK PASZOŁ WON Z NASZEGO MIASTA.
        • Gość: Ziutek miastowy Re: cba u Pawła J drogowca i poety , do ha, ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 17:32
          To moje miasto i nigdzie się stad nie ruszam. W ogóle to ogól brodę jak do mnie piszesz bo wczorajszą kaszankę jeszzce na niej masz.
    • Gość: mix Nowe szczegóły w sprawie zarzutów IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 17:57
      olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,14764429,Agenci_CBA_u_Pawla_J__Nowe_szczegoly_w_sprawie_zarzutow.html
    • Gość: witek Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.13, 20:11
      Warto sprawdzić, dlaczego rondo na Jagielońskiej zamieniono na skrzyżowanie. Nie przesądzam, ale to na kilometr śmierdzi korupcją! Na całym świecie skrzyżowania przerabia się na ronda..
      • Gość: eja Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.13, 22:18
        Wiedziałam, że Paweł J. pisze kryminały. Ale że jest poetą? Czy wie ktoś, gdzie on publikował wiersze?
        • Gość: olsztynianka Re: cba u Pawła J drogowca i poety IP: 46.77.124.* 16.10.13, 11:43
          Czy pan Paweł J. dalej pracuje, czy prezydent jakoś zareagował? Pytam, bo nasz prezydent potrafi zwolnić za byle co a tu cisza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka