Dodaj do ulubionych

Psy w restauracji "Przystań"

IP: *.centertel.pl 21.12.13, 21:53
Czy wiecie że obiad w tej restauracji będziecie jedli wraz z psami biegającymi po sali?
Tak to dziś było. Nie wiem co sądzicie o tym?
Czy klienci maja prawo decydować czy chcą jeść w takich warunkach.
Czy są jakieś normy sanepidu w tej sprawie?
Nie mam nić przeciwko zwierzętą ale.....
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Psy w restauracji "Przystań" IP: *.olsztyn.mm.pl 22.12.13, 08:40
      Oczywiście,że masz prawo o tym decydować.Po prostu nie chodź tam więcej.Już do większości eleganckich restauracji na zachodzie można wprowadzać psy.Jedź na wschód,tam jeszcze nie można.Chociaż w Moskwie,to kto wie?
      • Gość: Hanuś Re: Psy w restauracji "Przystań" IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.12.13, 21:40
        Czym innym jest wprowadzanie psów do miejsc przystosowanych, a czym innym jakieś biegające psy, nie wiemy skąd się wzięły (tego Anna nie określiła).
        • Gość: kuba Re: Psy w restauracji "Przystań" IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.13, 08:02
          Nie sądzę żeby tam psy biegały po sali ot tak wte i wewte notorycznie.Pewnie raz jakiś przebiegł,bo wyrwał się nieuważnemu właścicielowi.Ale na wrażliwej pańci zrobiło to straszne wrażenie.Natychmiast by zakazała wprowadzania ,nawet do psa ledwo podobnych yorków.Widziałam psy w naprawdę eleganckich restauracjach w Nowym Yorku,czy też Paryżu i nikt tam nie oburzał się z tego powodu.
          • n4eu Re: Psy w restauracji "Przystań" 23.12.13, 12:16
            Podstawa jest wolny wybor. Skoro po przystani biegaja sobie pieski mozna sobie spokojnie owa "elegancka lokalnie" darowac. No chyba ze ktos lubi staropolska tradycje jak to psy czekaly na resztki pod stolami wtedy bedzie tam pedzil na obiadek jak posel po wyplate bo to i luz i fajowo jak w sredniowieczu a i widelcem machac nie trzeba, wszak lapy wystarcza :D
            • Gość: to straszne Re: Psy w restauracji "Przystań" IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.13, 12:40
              No straszne, droga pani, mówię pani, straszne. Żeby prawdziwy Polak, patriota i katolik, musiał z psami jeść! Straszne.
            • Gość: kuba Re: Psy w restauracji "Przystań" IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.13, 14:03
              No i bardzo dobrze.Nie chodźcie tam,i tak za duży tam tłok.Pewnie jakaś konkurencja rozpoczęła ten wątek.Byłem tam dziesiątki razy i nigdy nie widziałem żadnego psa.
              • n4eu Re: Psy w restauracji "Przystań" 23.12.13, 15:10
                Hmm a moze to chodzilo o.. policjanta :D
                • Gość: kuba Re: Psy w restauracji "Przystań" IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.13, 20:39
                  Dobre,i bardziej prawdopodobne.Radosnych,zdrowy, pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka