Dodaj do ulubionych

dentysta Olsztyn!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.14, 14:16
Witam!
Poszukuję dobrego, sprawdzonego i, co ważne - niedrogiego dentysty w Olsztynie. Kogo polecicie, kto najlepszy?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny-ludz Re: dentysta Olsztyn! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.14, 18:46
      Ku**wa tak ciężko użyć wyszukiwarki...o sorry nawet nie trzeba,bo na tej stronie jest wątek o stomatologach.Idiota
      • Gość: mill Re: dentysta Olsztyn! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.14, 21:57
        Radzę pomyśleć i przejrzeć wszystkie wątki (co ja uczyniłam), bo są tam opinie sprzed czterech a nawet i dziewięciu lat. Zależy mi na AKTUALNEJ opinii. Więc - zamiast wyzywać ludzi od idiotów - najpierw sprawdź, czy sam nim nie jesteś.
        • Gość: normalny-ludz Re: dentysta Olsztyn! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.14, 20:22
          To bardzo ciekawe,że sprzed kilku lat,skoro sa na 1 lub 2 stronie.Więc nie,nie są,bo 9 wpisów jest z tego roku.Polecam patrzeć na daty.

forum.gazeta.pl/forum/w,64,98566758,98566758,Dobry_dentysta_w_Olsztynie.html
    • kasiulaaa1982 Re: dentysta Olsztyn! 01.10.14, 23:14
      Aktualna opinia to aktualna opinia. Nie przejmowałabym się odpowiedzią hejterów. Niedrogi dentysta to dzisiaj rzadkość. Nawet na NFZ za białą plombę trzeba dopłacić sporo kasy, no chyba, że ktoś ma ochotę świecić jeszcze tymi "srebrnymi" uzupełnieniami. :D Ja korzystam już od jakiegoś czasu z usług doktor Sujki. Szczęka w całości, dziury zlikwidowane, plomby się trzymają, więc jest jak najbardziej na plus. Ciężko określić kto najlepszy, bo co człowiek to opinia, ale naprawdę z czystym sercem mogę polecić ten gabinet. Miła obsługa, wiesz za co płacisz i nie potrzebna jest sztuczna szczęka. Także śmiało możesz do nich zawitać.
      • Gość: normalny-ludz Re: dentysta Olsztyn! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.14, 19:33
        Kobieto ja "hejtuje"? Podałem link.Opinie z 23.04.2014,22.05.2014,30.06.2014,29.08.2014 i ostatnia twoja.Rozumiem,że opinie sprzed kilku miesięcy już są nieaktualne?
        • kasiulaaa1982 Re: dentysta Olsztyn! 24.10.14, 23:23
          Są nadal aktualne, jak najbardziej. Natomiast pewne rzeczy się zmieniają, w pewnych firmach usługi też- czasami na lepsze, czasami na gorsze, więc aktualizowanie pewnych rzeczy jest często konieczne. Pozdrawiam :)
    • lidentolsztyn Re: dentysta Olsztyn! 14.01.15, 14:18
      Polecamy Lident-.profesjonalny gabinet dentystyczny w Olsztynie, nowoczesny sprzęt, nowe technologie, profilaktyka, diagnostyka, protetyka. RTG, leczenie kanałowe. Doświadczona kadra, usługi dentystyczne w ramach NFZ. Olsztyn ul.Wczasowa 57. Więcej informacji można uzyskac telefonicznie lub przez formularz kontaktowy na stronie www.lident.eu/
    • Gość: Poldek Rak Re: dentysta Olsztyn! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.15, 14:17
      Z mojego doświadczenia w leczeniu zębów mogę polecić Ci www.rojekdental.pl/, regularnie korzystam z ich usług od kilku lat zarówno przy poważnych wadach jak i regularnych przeglądach uzębienia. Myślę, że jest to jeden z lepszych w Olsztynie gabinetów stomatologicznych.
    • 6nastka Re: dentysta Olsztyn! 23.10.15, 15:23
      Na Partyzantów 31 przyjmuje dobra dentystka uratowała mi rok temu zęba co chcieli wyrywać i mówili że sie do leczenia nie nadaje. Moj chłopak też u niej leczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka