Dodaj do ulubionych

praca Nobilon?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 11:36
hej czy ktoś z Was ma przyjemność pracować w Nobilonie na terenie warm-maz? Widziałam że szukają kierowników doradców w całej Polsce, warunki z tego co wiem są bardzo dobre, finansowe i dodatki też, a jak tam z atmosferą?
Obserwuj wątek
    • odyn.vvv Re: praca Nobilon? 18.11.14, 15:20
      hej hej, ja pracowałem i jest naprawdę ok :) jak jesteś ogarnięty, to dasz radę :)
      • kolor.magii Re: praca Nobilon? 03.12.14, 10:56
        prawda, ponoć cały czas szukają doradców, więc warto się zainteresować.
        • Gość: stara baba Re: praca Nobilon? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.12.14, 14:20
          odyn.vvv, ciekawa jestem, dlaczego ta praca to już czas przeszły, skoro było tak dobrze. Muszę zobaczyć, co to jest Nobilon, bo nigdy nie słyszałam.
          • Gość: stara baba Re: praca Nobilon? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.12.14, 14:27
            Tak, przeczytałam i wiem jedno, jak najdalej od takich doradców. Niech mi się taki nawinie, to usłyszy parę słów o naciąganiu porządnych ludzi. Ci zasra
            • n4eu Re: praca Nobilon? 09.12.14, 14:49
              Prosze sobie poszukac w necie czym sie zajmuje ta "firma" i to wystarczy za jakikolwiek komentarz.
              • Gość: zuzkur Re: praca Nobilon? IP: 46.165.197.* 26.12.14, 16:14
                znam Nobilona, pracowałam tam - warunki dobre, dużo roboty ale to była jedna z lepszych prac dotychczasowych.
                • Gość: jola Re: praca Nobilon? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.12.14, 20:22
                  Jak taka "dobra" to czemu "pracowałam",a już nie pracuję?
                  • Gość: zuzkur Re: praca Nobilon? IP: 69.175.85.* 28.12.14, 12:20
                    bo się przeniosłam do innego miasta i teraz nie pracuję bo jestem na macierzyńskim:) ale pracę w Nobilonie wspominam dobrze!
          • Gość: Waldi Re: praca Nobilon? IP: *.Red-88-15-119.dynamicIP.rima-tde.net 20.05.15, 16:47
            Byłem u nich na rozmowie i zaczynam za tydzień. Podoba mi się styl i forma pracy - słyszałem od znajomych, że warto u nich pracować bo można się dużo nauczyć także mam nadzieję, że się rozwinę.
          • w_manekin Re: praca Nobilon? 22.05.15, 13:43
            Mi się u nich podoba, znajomy też się wkręcił ale w Wielkopolsce i mówi, że firma jest w porządku.
          • Gość: Krisss Re: praca Nobilon? IP: 37.203.208.* 28.05.15, 21:09
            Kumpel załapał tam pracę i same pozytywy, on dużo pracuje ale podoba mi się to także według mnie zależy od tego kto czego szuka. Też będę do nich składał CV w najbliższym czasie.
            • Gość: dyszka Re: praca Nobilon? IP: *.Red-83-39-68.dynamicIP.rima-tde.net 23.06.15, 09:58
              Miła atmosfera, fajni ludzie, czas szybko mija, dobre pieniądze i czego chcieć więcej ? Ja jestem zadowolona.
          • Gość: pracowita Re: praca Nobilon? IP: *.colocrossing.com 27.06.15, 11:11
            Według mnie jak ktoś wie czego szuka i wie na co się zgadza to każda praca jest miła i przyjemna. Ja wiedziałam na co idę składając aplikację do Nobilon dlatego teraz nie mam na co narzekać. Ja jestem z pracy zadowolona.
            • Gość: Touse Re: praca Nobilon? IP: 151.237.185.* 30.07.15, 07:11
              Spoko praca, da się dorobić, można się rozwijać. Ja pracuję w czymś co lubię i to jest chyba najważniejsze.
    • trompo Re: praca Nobilon? 15.01.15, 11:36
      no chyba wlasnie trzeba miec dryg do rozmow z ludzmi, bo wynagrodzenie zalezy od tego, ilu klientow sie pozyska i ile oplat sie odzyska, takze ktos, kto sie nie odnajduje w rozmowach z ludzmi moze miec ciezko :)
      • Gość: kundka Re: praca Nobilon? IP: *.layerspot.net 16.01.15, 22:14
        złożyłam tam swoje Cv bo w sumie wcześniej w handlowym pracowałam więc myślę ze praca w sam raz dla mnie:) teraz czekam na rozmowę! na prawde liczę na tą prace!
    • Gość: plajka Re: praca Nobilon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.15, 11:50
      no prosze, mi sie podoba, ze jest sie samodzielnym w tej pracy :)
      • pavel0 Re: praca Nobilon? 13.02.15, 15:10
        Dokładnie. Powiem nawet więcej tam trzeba byc samodzielnym. Nikt ci nie stoi nad głową ty masz osiągać wyniki. Motywować do tego ma cie system premiowy. Mnie osobiście podoba się tego typu system bo poniekąd ode mnie zależy ile zarobie
        • gienkawolska Re: praca Nobilon? 26.02.15, 12:00
          no i to jest uczciwe rozwiazanie :) nie oplaca sie obijac
    • Gość: blueemak Re: praca Nobilon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.15, 12:22
      Tak, pracuje tutaj. Jest tak jak pisza - dobra praca, uczciwie. Dlatego polecam,bo z tego co wiem zespoly sie rozrastaja, potrzeba ludzi
    • Gość: ersaloof Re: praca Nobilon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.15, 00:23
      sa dodatki, stała pensja i premie. mowie z perspsktywy poczatkujacego pracownika, wiec mysle ze dalej bedzie juz tylko lepiej.
    • maniula270 Re: praca Nobilon? 14.04.15, 12:15
      Ja mieszkam w malej miejscowości w gminie Radzymin ale na co dzień pracuję w Warszawie,ciekawa jestem czy w tym regionie lub jej okolicach poszukuje Firma pracowników?
    • Gość: Waka Re: praca Nobilon? IP: 31.220.113.* 25.05.15, 09:06
      Mi się praca w Pomorskim podoba. Mam kontakt z ludźmi - praca bardzo aktywna i nie ma czasu na nudę. Polecam
    • Gość: _mikin_ Re: praca Nobilon? IP: 151.237.186.* 30.05.15, 21:20
      Dobra praca dla kogoś kto szuka pracy w finansach i jest aktywny + zmotywowany do pracy. Jest co robić i można zarobić.
    • krysmaci Re: praca Nobilon? 21.06.15, 11:54
      Pracowałem w innym oddziale ale chyba wszędzie jest podobnie. Praca nie jest cięzka, trzeba lubić kontakt z drugim człowiekiem. Atmosfera u mnie w oddziale była dobra. A i najważniejsze nie kręcą nic z wypłatami jest na czas i tyle ile powinno
    • Gość: Kosogłos Re: praca Nobilon? IP: *.static.korbank.pl 20.07.15, 11:48
      Pracuję tam od kliku miesięcy i moim zdaniem jest ok. Dobre warunki zapewniają.
      • alkaona Re: praca Nobilon? 26.07.15, 13:58
        jak dla mnie praca całkiem ok, czasem moze troche wymagająca, ale nie monotonna, można sobie nieźle zarobić, no i jest jeszcze czas na życie po pracy
        • anna_m21 Re: praca Nobilon? 02.08.15, 22:42
          Pracowałam tam pół roku temu i byłam zadowolona. Gdybym nie musiała wyjechać (sytuacja rodzinna), nadal bym tam pracowała - zarobki spoko, zawsze na czas, jasna ścieżka rozwoju
    • 0adonis Re: praca Nobilon? 08.08.15, 09:46
      Bardzo ciekawa oferta pracy. Jak ja jeszcze pracowałem to zawsze wszystko było w porządku wiec teraz pewnie też tak jest. Wypłata zawsze na czas nie starali się oszukać pracownika.
      • huhahe Re: praca Nobilon? 19.08.15, 15:02
        Śmiało uderzaj, praca stabilna, z wypłatą nie ma problemu, ludzie bardzo w porządku- ja mam problem na początku z aklimatyzacją, ale współpracownicy zadbali, żebym poczuła się swobodnie.
    • krzychukot Re: praca Nobilon? 08.02.16, 13:40
      Pracuje niedługo bo miesiąc ale powiem co słyszałem i co wiem z włąsnego doświadczenia. Pieniadze są na czas. moje pierwsza wypłata to nie kokosy ale jak na poczatek to jestem zadowolony wiadomo później będzie lepiej ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka