Gość: K.I.T. IP: *.interkar.pl 08.08.15, 14:43 No co na to? Ludzie ratujcie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j. Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.15, 17:25 Szkoda 16 tysięcy głosów P. Lidii! "Podziękowania" dla Protasa. Efekt będzie widoczny w wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.15, 19:12 Też tak uważam.peło straci te głosy,ktore zostały by oddane na panią Staroń.No i dobrze,bo czas tych PO-srańców już się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.15, 20:57 Bez najlepszego posła czyli p. Staroń partia protasa to dno, sami karierowicze i oszuści. Chamstwo w PO osiągnęło szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.146.55.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.15, 22:51 Kobieta za kobietę. Znaczy parytet zachowany. www.portalsamorzadowy.pl/polityka-i-spoleczenstwo/wybory-parlamentarne-2015-nazwiska-kandydatow-po,72387.html annawasilewska.eu/ Cichoń, Protas i Sycz niezatapialni... www.elblag24.pl/89517-walka-o-miejsca-w-po-jacek-protas-liderem-listy-wyborczej.html Czyli, jak to mawiali starożytni Rzymianie, qoorwa qoorwie łba nie urwie. Czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kkrycha49 Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na 09.08.15, 12:57 No to już PO peło.I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrozpaczona Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.15, 22:51 Nic innego niż sukin ...syństwo aparatczyków. Ludzie, olejcie platfusów. Bo nie będzie żadnego posła, który zajmie się waszymi sprawami!!! Niech będzie to wyraz naszego sprzeciwu wobec tak niecnego postępowania wobec prawdziwego POSŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.I.T Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.interkar.pl 09.08.15, 11:09 Nie chcę zgadywać co skłoniło naszą Panią Lidię do wejścia i trwania w tej wspólnocie przez osiem lat? Stwierdzam że dobrze się stało że Pani Posłanka przejrzała na oczy. Może Pan Kukiz jako antysystemowiec przytuli naszą Panią Posłankę by nadal mogła mieć udział we władzy? Tu apel do opozycji: ratujcie naszą Panią Posłankę. Ratujcie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.15, 21:07 Tylko z D. Tuskiem była w stanie zmienić prawo spółdzielcze. To m.in. dzięki niej jestem teraz właścicielem mieszkania. I dlatego na nią głosowałem ostatnio. Ale po jej ostatnich głosowaniach - tych światopoglądowych widzę, że mi z nią zupełnie nie po drodze. Nie ma dla mnie znaczenia już czy ona wystartuje w wyborach, czy też nie, albo czy też z jakiej partii wystartuje. Nie mam zamiaru jej ratować i nigdy już na nią nie zagłosuję. Protas w PO jest dla mnie najlepszym sojusznikiem PiS. Najwyżej w ogóle nie zagłosuję na PO. Może na Petru. Zobaczymy. Może w ogóle nie pójdę na wybory. Przecież nawet absolutne rządy PiS i o. T. Rydzyka to nie jest koniec świata. III Rzesza miała istnieć 1000 lat. Po 12 latach przestała istnieć. Poczekam. Mam czas. A na Kukiza nie ma co liczyć. To największa porażka roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: 176.2.46.* 09.08.15, 21:34 Jak czerwony to i pogląd czerwony....Skorzystałeś a teraz się wypiąłeś p.Lidia ma cię matołku w dopie.Właśnie takich buców jak ty nie potrzebujemy który patrzy w s2woje koryto,jeste,jesteś...czegoś ci brakuje...mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.15, 21:57 Popieram olsztyniankę!!! Właśnie takie mamy społeczeństwo, albo niewolników, albo cwaniaków albo zwykłych głupców. Ale spoko, poseł Lidia Staroń będzie kandydować do parlamentu jako niezależna. niezalezna.pl/69792-posel-platformy-odeszla-z-partii#comment-2834534 Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na 13.08.15, 23:02 pełna zgoda, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.15, 23:08 Esbecja nadal działa: natemat.pl/99997,komorniicy-chca-rozpracowac-polsanke-po-lidie-staron-wzorem-sb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.15, 23:26 I jeszcze jedna sprawa www.tvp.info/19140041/poslanka-na-celowniku-komornikow-ustalic-kogo-reprezentuje-jak-to-porzadnie-w-latach-80-robiono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domus Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.devs.futuro.pl 10.08.15, 22:06 od 2005 r. posłanka PO. Co takiego się stało , że miesiąc przed wyborami porzuca koleżanki i kolegów (wspólników?) z partii rządzącej ? Jak to rozumieć? Czy jako opozycjonistka będzie miała większe możliwości "działania dla dobra ludzi " . Nie pamiętam jak nocami głosowała Pani Posłanka w sprawach emerytur Polaków i ich majątku narodowego - LASÓW. Nie pamiętam więc nie oceniam , choć się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.15, 00:01 Lidia Staroń na pewno jedną nogę ma w kościele, o czym mówią jej głosowania w sejmie. Drugą nogę stawia lub przynajmniej próbuje stwawiać na niwie populistyki. I w jednym i w drugim czyni dużo a nawet niezmiernie dużo jak na kogoś uprawiającego balet szpagatowy. I to jest właśnie ta olsztyńska platforma.z jednej strony syczowizna, zdrudiej strony kościółkowość platformy, z trzeciej rozbradziażona chadecja a z czwartej stalinowski centralizm demokratyczny. Dzisiejsze rozwalone miasto bez żadnej sensownej koncepcji jego rozwoju dopisuje cenzurkę mijającego 25-lecia rowadzającego mieszkańców tego miasta do poziomu bezmyślnego tłumu rozgrywanego medialnie nie tylko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Lidia Staroń jedną nogą w PiS. IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.15, 13:43 Poseł Staroń nie była jedynym posłem zainteresowanym zmianą ustawy spółdzielczej. Zainteresowanych tym było wielu posłów zarówno PO jak i PiS. Choć w obu tych partiach byli też posłowie zainteresowani by do żadnych zmian nie doszło. Istotna tu była wówczas determinacja ówczesnego szefa Platformy Obywatelskiej. I to też jest zmiana, proszę sobie to uświadomić państwo tzw. spółdzielcy, której nawet nie zauważacie i chyba tak jak inne (np. zniesienie poboru do wojska itp itd.)- uważacie że tak było zawsze i którą zawdzięczacie PO. A pani Staroń m.in. ludziom takim jak ja zawdzięcza to, że została posłem. Co zaś do Pani Staroń, to polityka jest grą zespołową. Poseł Staroń wielokrotnie udowadniała, że nie gra w tej samej drużynie co Platforma Obywatelska. W końcu jej partia, we właściwym czasie, wyciągnęła z tego wnioski. Co do oceny J. Protasa i jego dokonań wypowiedziałem się we wcześniejszym poście. Przypisując mi różne cechy i braki nie zachęcacie mnie w ten sposób do ewentualnego ponownego głosowania na poseł Staroniową. Zresztą, spójrzcie w lustro. Zaś co do Kukiza, to proszę sobie poczytać :www.fakt.pl/polityka/dzialacze-kukiza-pobili-sie-w-kolobrzegu,artykuly,564577.html - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.146.179.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.15, 20:48 Albo Ci kolego upał nieco tkankę mózgową rozrzedził albo próbujesz leczyć swoje frustracje wpisami na forum. Co ma piernik do wiatraka? Metropolitalny Olsztyn stać albo na małkowszczyznę albo na zadłużającego miasto Betonowicza Wielkiego. Jakoś nie widać by wynikało to w jakiejś mierze z działań posłanki j.w. A że baba jest skuteczna i bezwzględna w działaniu, ma jaja i nie boi się różnych mend to wpędza od czasu do czasu takich jak Ty biedaku w kompleksy i frustracje. W tym co napisałeś brakuje mi jeszcze Twego autorytatywnego stwierdzenia, że stan w którym aktualnie znajduje się eksprezes Zenon P., niegdysiejszy adwersarz posłanki Staroń, jest też jej winą. Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na 11.08.15, 21:38 Wielokrotnie głosowała tak samo jak PiS wbrew zaleceniom partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.146.179.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.15, 22:09 "Oto Partia - ludzkości wzrok. Oto Partia: siła ludów i sumienie. Nic nie pójdzie z jego życia w zapomnienie. Jego Partia rozgarnia mrok." I znów historia zatacza koło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.15, 06:15 I nie ważne,że być może w słusznej sprawie.Ważne,że tak samo jak ten cholerny PiS.To jest dopiero mentalność debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Lidia Staroń jedną nogą w PiS. IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.15, 06:59 Właśnie proszę pisać na temat. A w ogóle to należałoby się jakoś przedstawić. "Gość" to jest każdy. Swoją drogą, to myślę, że aktualnie to p. Staroń musi być nieźle sfrustrowana. Ale długo na to pracowała. A teraz prawdopodobnie będzie musiała sobie poszukać prawdziwej roboty. W przeciwieństwie do p. poseł, ja nie mam problemów. Dopiero co wróciłem z wczasów w Kątach Rybackich. Za 3 - 4 godz. pojedziemy sobie nad jezioro. A za miesiąc lecę do Pizy. Będziemy włóczyć się po Umbrii i Toskanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.15, 23:59 I tak ukryta opcja polityczna powróci do swoich szeregów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na 13.08.15, 23:09 te pozdrowienia były dla SD i Mixa,co do staroniowej : sycz, cichoń i protas jej nie kochają ale żeby do pisu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Lidia Staroń w PiS. IP: *.olsztyn.mm.pl 14.08.15, 09:46 A niech ją sobie biorą. Zaraz ją stamtąd wywalą (no chyba, że upomni się tam o nią jakiś biskup). Bo polityka jest grą zespołową.Tylko PO była w stanie tak długo tolerować jej zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumum Re: Lidia Staroń jedną nogą poza PO. I co PiS na IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.15, 21:22 Wszyscy uciekają........... może PSL przyjmie . Oni nie są wybredni, jest szansa. Odpowiedz Link Zgłoś