19.09.04, 21:22
Um, jak ja to lubię. Miałem przyjemnosć być na weselu Marzeny i Przemka.
Stoły uginały się pod ciężarem jadła i napitków. Muzyczka w wykonaniu
zespołu. Tańce, hulańce do samego rana. Dzisiaj poprawiny, jedynie smutnym
wzrokiem patryzłem na tych co mogą, ja niestety robiłem za kierowcę. Ale tak
siedzę sobie i... dotarło, że w poniedziałek mija 18 rocznica mego ślubu z
Siwą.
To ja życzę szczęśliwości.
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:40
      ha, ha
      w poniedziałek, o rany to caly tydzień świętowania - kto tym razem będzie za
      kierowcę ?

• rita100 Re: życzenia 19.09.04, 21:46
        oso - mam prezent z okazji 18 rocznicy ślubu
        rocznica pełnoletnia
        a piosenka............. też
        posłuchajcie
        śliczniutka
        www.bethynha.com.br/chagas.htm
      • andulka7 Re: Wesele 19.09.04, 22:13
        Ja tam zawsze mam jakichś kierowców.... czasem to jednego dnia i czterech
        używam. Jeden mnie zawozi do pracy. Inny odwozi. Zanim zdążę połknąć pierwszą
        łyżkę zupy przyjeżdża służbowy i jadę zuruck do roboty wrrrrr, wracam róznie -
        czasem już jutro, najczęściej samochodem dyra (bo razem oramy), który
        szczęśliwie jest moim sąsiadem, mieszka na ulicy obok. Poza tym czasem udaje mi
        się też pędzić życie prywatne, różni koledzy i "koledzy" mnie przywożą i
        odwożą. Cieć z cieciową obserwujący podjazd do domu non-stop (niezłe z nich
        cerbery, może dlatego w domu nie ma kradzieży) mają juz oczy dookoła głowy bo
        się w tym nie moga połapać, a sa bardzo plotkarscy więc chcieliby wiedzieć....
        Ja sama już nie moge za sobą nadążyć, chyba se kurna wreszcie sama samochód
        kupię, w końcu prawo jazdy mam i z grubsza jeszcze pamiętam jak sie auto
        prowadzi. A w razie czego to koledzy mi pomogą ...
        :)))
        • muraszka1 Re: Wesele 19.09.04, 22:42
          ANDULKA,powodzenia.
          Mam prawo jazdy prawie od urodzenia ale kiedy ukradziono mi z samochodu
          akumulator, potem koła,dałam pokój.Teraz "na starość" samochód? A może?
          • szarek7 Re: Wesele 19.09.04, 23:46
            Przecie my młode jesteśmy.A jak ukradną to zawsze w odwodzie są koledzy :)))
            • andulka7 Re: Wesele 20.09.04, 08:54
              Szarek, wejdź na priva. Natychmiast!
              • oso1 Re: Wesele 20.09.04, 20:49
                no i młodzzi przyjadą w sobotę - zrobimy poprawiny
                • oso1 Re: Wesele 20.09.04, 20:50
                  A czy jeszcze w jakiejś kulturze jest coś takiego jak poprawiny?
                  • giga5 Re: Wesele 20.09.04, 21:10
                    Ach wesele, wesele i po weselu:)
                    Wytańczylam się do rana,
                    było suto i wystawnie:)
                    • rita100 Re: Wesele 20.09.04, 21:43
                      były przytulanki ?
                      jaka muzyczka była ?
                      i jakie towarzystwo ?
                      hej - pisz
                      co tańczyliście

był Krakowiak ?
                      • giga5 Re: Wesele 20.09.04, 21:51
                        tańce byly wszelkie, choć najlepszy kankan(konkurs)
                        nie bralam udziału, szkoda?
                        • giga5 Re: Wesele 20.09.04, 21:54
                          Chyba było jeszcze za wcześnie:))))
                          • rita100 Re: Wesele 20.09.04, 22:29
                            wiesz co mi sie podoba w weselach - ta radość, takiej radości nie ma na zadnych
                            imprezach, ta zabawa, takiej zabawy też nie ma na innych imprezach

i jeszcze bójka na koniec wesela , to należalo do tradycji - bili sie ?

Powiem Ci , że pamiętam najpiękniejsze wesele gdzies na wsi za Olsztynem, moj
                            brat był tam fotografem, a ja byłam u niego na odwiedzinach i musiałam z cała
                            bandą olsztńską, jego kolegami jechać , bez kreacji byłam, ale ono trwalo
                            siedem dni, przyjechaliśmy po trzech , bo malo kto wytrzymał. Całe szczęscie,
                            ze był zatłoczony autobus, bo byli podtrzymywani inaczej jechali by na leżąco.
                            To było szczegolne wesele, doskonale pamiętam, pierwszy dzieb przy orkiestrze,
                            resztę przy magnetofonie szpulowym. A ja sie czulam jak na Weselu u
                            Wyspiańskiego

wypisalo mi sie pióro, konczę, nie sprawdzam postu, pewnie dużo bledow, ale...
                            • oso1 Re: Wesele 22.09.04, 00:08
                              A może by tak ktoś złożył życzenia Siwej , że tyle wytrzymała ze mną
                              18 lat!!!!!
                              • muraszka1 Re: Wesele po raz osiemnasty! 22.09.04, 08:31
                                Państwu OSOM ,
                                z okazji Młodej,
                                18 Rocznicy ,
                                WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
                                • oso1 Re: Wesele po raz osiemnasty! 24.09.04, 22:05
                                  I ja pomimo, że jestem mlody to mam młodych u siebie, niech żyją państwo mlodzi
                                  Marzena i Przemek
                                  a co mają mieć lepiej od nas
                                  ;)
                                  • rita100 Re: Wesele po raz osiemnasty! 24.09.04, 22:26
                                    pozdrów ich od nas
                                    niech Łyna miodem im płynie :)
                                    • oso1 Re: Wesele po raz osiemnasty! 25.09.04, 00:09
                                      POzdrowiłem - he, wódka słodka jest słodsza od rozkoszy
                                      Zasneli nieboraczkowie jedni kosztując grzybków i to nie halucynogennych.
                                      :)))))))
                                      • rita100 Re: Wesele po raz osiemnasty! 02.10.04, 22:29
                                        ciekawe czy doczekamy sie wesela na forum ;)
                                        • oso1 Re: Wesele po raz osiemnasty! 03.10.04, 00:19
                                          A nóżci
                                          • oso1 Re: Wesele po raz osiemnasty! 14.10.04, 22:00
                                            A Ritkę na swatkę
                                            • rita100 Re: Wesele po raz osiemnasty! 14.10.04, 22:02
                                              nie, nie wolę omijać te sprawy, to sa cierpiące sprawy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka