ballest 28.09.04, 19:11 Nie zapomnijcie zalaczyc, - dzisiaj o 20.15 niemiecki 2 Programm pokaze Plawniowice i Ballestremow, warto zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamut Re: ZDF o SLASKU IP: *.sympatico.ca 29.09.04, 03:24 A niby czemu mamy do tego przywiazywac jaka kolwiek uwage... szkoda czasu, ale jak lubisz to ogladaj. czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ZDF o SLASKU 29.09.04, 07:29 Mamut, moze szkoda czasu, ale poznalbys moje rodzinne strony i miejscowosc z ktorej sie wywodze. -- pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: ZDF o SLASKU 29.09.04, 13:00 ballest napisała: > Mamut, moze szkoda czasu, ale poznalbys moje rodzinne strony i miejscowosc z > ktorej sie wywodze. Jaka szkoda, że nie oglądałem. Jaka wielka szkoda, że dopiero dziś zajrzałem na forum. Dzięki temu mógłbym obejrzeć śląską Abderę. > -- > pyrsk > Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: ZDF o SLASKU 29.09.04, 13:03 ballest, pamietaj, że Abdera to nie to samo co abwehra !!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś