rita100 04.11.04, 20:56 halo - w sobotę idę na Moskwę-Pietuszki spójrzcie na forum Kraków - tam się umawiamy - oficjalnie i bez tajemnic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: do Inków 07.11.04, 07:19 Rita, przepraszam że tak późno:( Po prostu praca - 8 godzin w sieci sprawiła, że w domu już nie zaglądam do kompa:( Próbowaliśmy znaleźć ten wątek na Krakowie, ale nie mogliśmy:( Teraz już widzę - Moska-Pietuszki. W sobotę pracowałam do 14-stej, a potem byliśmy już umówieni na obiad u r.k. (który był tak dobry, że zjedliśmy nawet marchewkę z rosołu!) i w takim przemiłym towarzystwie zeszło nam popołudnie. Chcieliśmy zajść też do Ciebie, ale wiedzieliśmy, że może Cię nie być (teatr) i w ogóle... kospiracja:) Więc przepraszamy, że nie odezwaliśmy się wcześniej. Nie gniewaj się:) Mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: do Inków 07.11.04, 11:43 1. W teatrze to ja juz bylem. 2. Inka pracuje, wstajemy o 4.30 od kilku dni i nie w glowie nam nocne zabawy. Ja dodam, ze rano robie herbatke i kanapunie Inuni:) A o 4.30 jest jeszcze bardzo, bardzo ciemno... 3. Karmie rybki o 20.15 Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: do Inków 07.11.04, 20:42 Jak przyjedziecie dajcie znać co by my sie spotkali;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: do Inków 08.11.04, 22:10 przedstawienie było dość denne :) nie ma czego żalować Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: do Inków 09.11.04, 18:19 Rita, to szkoda że się źle bawiłaś:( Ale mam nadziję, że towarzystwo było doborowe:))) Angela, będziemy w Olsztynie w czwartek wieczorem, zostajemy do poniedziałku, więc myślę, że będziemy w kontakcie i się spotkamy:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: do Inków 09.11.04, 20:39 Inka , ja szłam na sztuke i dobrze się bawiłam, jedynie sztuka nie dorównywała ksiązce, a to już inna sprawa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: do Inków 10.11.04, 11:50 Tak to już jest... Ja czekam na "Narty Ojca Św." w Krakowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś