Gość: Rafisu IP: *.olsztyn.mm.pl 07.11.04, 20:42 No, no darmowe bilety, no, no osiągnięcie niebagatelne, za to chyba Nobla nie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
being28 Gdzie tramwaje i aquapark? 07.11.04, 20:54 Z oczyszczalnia sciekow to jak w przyslowiu: sukces ma wielu ojcow. Wybudowali za nie swoje pieniadze przeciez:) Ale i tak jest sukces, mogli sie przeciez pozabijac w walce o stolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JARO Re: Admin pomaga ukrywać prawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:30 No może ten admin zdemoralizowany nie jest, ale cyka to ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JARO Re: Ja też bym się cykał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:31 W tym kraju ja też bym się cykał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon A tatuś musi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:44 Przecież to ja powinienem się bać. To ja odpowiadam za swoje posty, w których nie używam żadnych słów obelżywych ani wulgarnych. Słowo "zdemoralizowany" jest w użyciu sądów olsztyńskich w stosunku do osób nie karanych i niewinnych, więc chetnie je używam. W swoim 50-cio letnim życiu nauczyłem się jednego. Powtarzam słowa, które użyto w obec mnie czy innych obywateli na piśmie i posiadam takie dokumenty. Oczywiście, że się boję, ale tchórzem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: SLD po zjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:15 Jaki prezydent, takie sukcesy... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Do Janusza Maciejewskiego i kolegow na posadach IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.11.04, 15:17 Janusz!Co tam slychac u Zabci?A tak serio,to SLD samo sie wyprowadzilo z torow sprawiedliwosci spolecznej,a nie wladze w Warszawie.Kto stale zadal wiecej,wiecej/posad/.Kto wpieprzal sie w kazda dziedzine zycia,nie ponoszac przy tym zadnej odpowiedzialnosci?Wybory Was rozlicza.Nie wiadomo,czy przejdziecie prog.Pokory troche,pokory,bo zawaliliscie wszystko co sie dalo... Odpowiedz Link Zgłoś
theedge Re: Do Janusza Maciejewskiego i kolegow na posada 08.11.04, 16:27 Co zawalili, jakie zawalili. Wszystko zostalo wykonane zgodnie z planem. A plan byl taki - Wydoic kasy ile sie da. Zawalili to wyborcy, ktorzy zaglosowali na permanentnych klamcow. Ile trzeba miec oleju w glowie zeby uwierzyc w choc jedno slowo wypowiedziane przez parszywego lewaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeron Re: Do Janusza Maciejewskiego i kolegow na posada IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.04, 16:30 Nie wiedzą i nie znają co to pokora. Koryto!!!!!! Naświnić i w gów...ie się wypaplać, ale i tak w końcu ich przerobią. Kaszanka, rąbanka i bimbru się też napiję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: SLD po zjeździe IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.04, 19:49 Jedną rzecz towarzysze zrobiliście dobrze- IWINSKI aut. Odpowiedz Link Zgłoś