szpiro 07.06.01, 02:01 Podobno dziala w Ratuszu knajpa Millenium. Prowadzi ja dwoch facetow. Czy byliscie juz tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARTUR Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.skane.se 08.06.01, 04:23 CZY BYLISCIE TAM............... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_23 Re: MILENIUM jako restauracja 08.06.01, 15:36 Nic nie słyszałam o takiej restauracji. Wróciłam do Olsztyna po paru latach i tu już nie ma tych lokali do których ja chodziłam, nad czym bardzo ubolewam, gdzie jest OKOP, a gdzie From? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVERR Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.net-cafe.com.pl 08.06.01, 18:45 okop jest ale straszna kicha , from-a zamkneli nadgorliwi urzednicy :((( niestety ale jest wiele innych knajp:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.swipnet.se 09.06.01, 08:11 Gość portalu: TVERR napisał(a): > okop jest ale straszna kicha , from-a zamkneli nadgorliwi urzednicy :((( > niestety ale jest wiele innych knajp:))) Ktora knajpa jest wedlug Ciebie najlepsza. Ja lubie kawiarnie Staromiejska.Jest\ tam klimat minionej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 18:04 A ja polecam Boheme, chociaz jest troche droga i snobistyczna. Ten lokal ma swoj klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: MILENIUM jako restauracja 09.06.01, 18:18 Gość portalu: marek napisał(a): > A ja polecam Boheme, chociaz jest troche droga i snobistyczna. > Ten lokal ma swoj klimat. Mieszkam poza Olsztynem.Gdzie jest ta Bohema.Jakie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVERR Re: MILENIUM jako restauracja IP: 195.205.47.* 09.06.01, 22:10 ja nie polecam Bohemy:))) no ostatecznie moze byc . Moze utworzymy ranking knajp a komisja stworzona przez Nas bedzie je testowac ze skladek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: MILENIUM jako restauracja 13.06.01, 04:06 Gość portalu: TVERR napisał(a): > ja nie polecam Bohemy:))) no ostatecznie moze byc . Moze utworzymy ranking > knajp a komisja stworzona przez Nas bedzie je testowac ze skladek :)))))) Mozemy testowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.wsm.gdynia.pl 17.06.01, 22:28 Okopu nie ma i ja rowniez tego zaluje. Jest teraz sowa na tym samym miejscu i w soboty znowu zaczyna sie tam cos dziac. Co prawda to nie jest to samo (Galeria byla niepowtarzalna !!! ), ale jest nieżle. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: MILENIUM jako restauracja 17.06.01, 22:48 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Okopu nie ma i ja rowniez tego zaluje. Jest teraz sowa na tym samym miejscu i w > > soboty znowu zaczyna sie tam cos dziac. Co prawda to nie jest to samo (Galeria > byla niepowtarzalna !!! ), ale jest nieżle. Napisz czy jest jeszcze knajpa Pod Samowarem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: MILENIUM jako restauracja 03.07.01, 04:53 szpiro napisał(a): > Podobno dziala w Ratuszu knajpa Millenium. > Prowadzi ja dwoch facetow. > Czy byliscie juz tam. ODWIEDZCIE I POZDROWCIE zBYSZKA I Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 22:21 Pod Samowarem .chyba 3 lata temu była knajpą gejowską, teraz to ruina czeka na remont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ito Re: MILENIUM jako restauracja IP: 62.67.82.* 24.07.01, 22:06 chcesz dostac huja w dupe idz pod samowar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: MILENIUM jako restauracja IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 10:41 To niemożliwe, aby ktoś z Olsztyna pisał takim ociekąjacym wulgarnoscią rynsztokiem, pozbawionym odrobiny inteligencji i dowcipu. Przenieś sie przyjecielu na forum blizsze twojej wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: MILENIUM jako restauracja IP: 217.96.10.* 12.08.01, 17:54 Byłem tam parokrotnie, spory wybór dań, niskie ceny, miła atmosfera, mili właściciele, szkoda że nie ma drinków, piwa. Ale pewnie za blisko od czegoś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: MILENIUM jako restauracja 17.08.01, 09:08 Gość portalu: wojtek napisał(a): > > Byłem tam parokrotnie, spory wybór dań, niskie ceny, miła atmosfera, mili > właściciele, szkoda że nie ma drinków, piwa. Ale pewnie za blisko od czegoś > tam... WOJTEK PODAJ MI SWOJ ADRES INTRNETOWY.NAPISZE. Odpowiedz Link Zgłoś