bpkw 02.12.04, 21:56 Powiedz " Do widzenia" a nie "Zegnam". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:05 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Rita to nie Twoje FORUM ! IP: *.sympatico.ca 03.12.04, 04:17 ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 [...] 03.12.04, 12:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Ballest to nie Twoje FORUM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:58 > WON PSIE!! A takie sprawia niewinne wrazenie.... :o) A tak swoja droga, przychylam sie do zdania wiekszosci :o) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ballest to nie Twoje FORUM ! 03.12.04, 13:09 Ktoś mi powie co sie stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Spokojnie, inko 03.12.04, 13:11 Pozwoliłem sobie wyciąć twojego emocjonalnego posta, bo zupełnie nie zrozumiałaś ballesta. Przeczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18235417&wv.x=1&a=18237217 a zrozumiesz, że starał się powiedziec Ricie komplement Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Spokojnie, inko 03.12.04, 14:11 Komplement w wydaniu Ballesta rzeczywiście trudny jest do rozszyfrowania. Ale chyba rzeczywiście, przynajmniej w odniesieniu Rity, miał dobre intencje. Szkoda, ze przy okazji obraził resztę. Ale to juz jest typowy dla niego wdzięk i urok osobisty...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alf23 Re: Spokojnie, inko 03.12.04, 14:18 W sumie nie podchodzę do tego typu spraw emocjonalnie, ale poruszyłaś mnie Rita tą swoją zapowiedzią odejścia. Potrafisz zmienić sposób postrzegania świata u innych (wyszło patetycznie, ale taka prawda)dlatego też ... nie wpieniaj mnie i wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Spokojnie, inko albo kto co potrafi? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 03.12.04, 14:19 Hallo Roman, to byl przeciez wspanialy wpis, czytaj najlepszy na forum, ja sie wcale nie obrazilem, ciesze sie, ze Inka z siebie wyszla, potrafi fantastycznie miesem rzucac. Chcialbym jej wyraz twarzy zobaczyc, jak sie do pisania zabrala. ;-)))))' -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 14:26 Coś kombinujesz rita jak koń pod górę. W żaden nadmiar pracy nie wierzę. Nie wiem co się mogło stać bo od dawna nie śledzę forum, ale podana przez Ciebie przyczyna wydaje mi się mało wiarygodna. W każdym razie jakiś powód jest i to chyba poważny, skoro decydujesz się na tak drastyczny, radykalny krok. Powiem zwyczajnie - szkoda. Wprawdzie twoje i moje pisanie to dwa odmienne bieguny, nie rozmawiałyśmy na forum prawie wcale, ale moja osoba nie ma tu znaczenia, tylko Twoja. Bo właściwie to Ty jesteś twórczynią prawdziwego forum, zintegrowałaś forumów i foremki i tylko dzięki Tobie doszło do spotkania w realu, bliskich i jeszcze bliższych przyjaźni takich prawdziwych, a nie wirtualnych. Zwiędnie to forum bez Ciebie rita, wiesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 14:30 Andulko - trafniej nie można tego było ując. Podpisuje się! Rita, wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Do Rity 03.12.04, 14:49 Ritka, to nie tylko Forum, to także przyjaźnie w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 16:40 Rita, zarowno Ty jak i ja jestesmy tymi rozbitkami, ktorzy z takich czy innych powodow wyjechali z Olsztyna, ale ciagle do niego tesknia. Pamietam Twoj opis o tym jak po 30 latach poraz pierwszy wracalas do Olsztyna na spotkanie z przyjaciolmi. Gdzies mi sie potem ten watek zapodzial i juz do niego z powrotem nie udalo mi sie wrocic, aby odpisac - moze teraz wlasnie nadeszla ta chwila? Mysle, ze nasza tesknota za rodzinnymi stronami jest podobna mimo, ze Ty odwiedzilas miasto dopiero po 30-tu latach, za to mieszkasz blizej; ja natomiast wyjechalam 15 lat temu, ale mieszkam o pare tysiecy kilometrow za daleko od polskiej rzeczywistosci, wiec i tesknota chyba wieksza. Zarowno Ty jak i ja znalazlysmy jednak swoj maly kacik na olsztynskim forum. Ja trafilam tu niedawno. W jednej sekundzie odnalazlam tutaj sporo ludzi z mojej klasy z podstawowki - ludzi, ktorych nie widzialam rowno 20 lat i nie mialam pojecia gdzie sa i co sie z nimi stalo - nastapila wymiana listow, moja niesamowita radosc a potem? Potem cisza - kazdy zapytal co u mnie slychac ale odwzajemnic sie tym samym? To boli... no coz - taka rzeczywistosc...moze za bardzo zaczelam zachowywac sie jak kicajacy zajaczek na polu marchewkowym?? Po dlugim czekaniu na jakiekolwiek wiadomosci bylo mi przykro, wiec przyrzeklam sobie, ze na olsztynskie forum juz nie zajrze w mysl zasady co z oczu to i z serca... ale raz i drugi natrafilam na Twoje posty, przesympatyczne, cieple, poetyckie, ludzkie - mile, niektore nawet do mnie skierowane. To wlasnie dzieki Tobie poczulam sie jak u siebie w domu i zaczelam systematycznie wracac. Dzieki Tobie, osobie ktorej na oczy nie widzialam, a jednak polubilam od razu - po ciezkim dniu pracy milo jest rzucic okiem na Twoje wypowiedzi - sa jak balsam. A teraz od tak sobie po prostu zegnasz sie z Olsztynem? - tak nie mozna. Gdybys jeszcze miala naprawde powazny powod to moglabym zrozumiec - ale dla mnie powaznym powodem moze tylko byc skradziony komputer:) albo wyjazd do Papui Nowej Gwinei gdzie w buszu brak dostepu do internetu - innych wytlumaczen typu - duzo pracy itp. - nie biore pod uwage:) Pozdrawiam Cie serdecznie !! p.s. sprawdzilas swoja poczte?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 18:41 Ja tam ricie nie wierze, pewnie dba o swoja popularnosc i chciala wywolac zainteresowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 21:27 o14, opamietaj sie ! ona napewno wroci, ale Ciebie po tym wpisie ma dosc ! a to na ZAWSZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! IP: *.olsznet.ec.pl 03.12.04, 21:34 a ten typ nadal jest! Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 22:09 Ballest, widze skleroza postepuje, wiec przypominam Ci uprzejmie - Ty sie juz z tego forum wymeldowales, pamietasz? Wiec odmaszeruj stad, albo zacznij pisac o o pogodzie....... grrrrrrr Rita - dosc wypoczynku, wracaj tu natychmiast!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 03.12.04, 22:40 Do ballesta. Mam prosbe: zejdz z mojego watku. Nie zycze sobie twojej obecnosci w moich watkach. Swoje nieczystosci wylewaj gdzie indziej. Do Inki. Przesadzilas Inka i to bardzo !!!. Jak moglas porownac pewnego "jegomoscia" z psem. Moja jamnica, na wiesc o takim porownaniu, oglosila strajk glodowy. I co ja mam teraz zrobic ?. Do Redakcji. Dziekuje za szybka interwencje. Tez uwazam, ze nie wolno bezkarnie obrazac czworonogow !!!. Mam natomiast ogromne watpliwosci co do opinii o komplementowaniu" Rity. Mysle, ze Rita nigdy by nie pozwolila, zeby ja "chwalic" obrazajac jej forumowych i realnych przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 04.12.04, 17:43 Bpkw - przepraszam. I dziękuję. Powiem Ci za co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
theedge Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 04.12.04, 17:57 Rita jak nie wrocisz to masz u mnie przerabane :-( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 04.12.04, 22:12 bpkw napisał: SZOK! FO bez Rity????To tak nierealne,że aż niemożliwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 02:33 Byłaś Ritko wodą ożywczą tego forum... Wierzyć się nie chce :( Pozdrawiam i liczę na wiosenny nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! 06.12.04, 07:05 Mysle ze sie jeszcze spotkamy. Ze to chwilowe problemy lub nastroje. Nie daj sie Rita przeciwnosciom, i badz z nami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: NIE ROB TEGO RITA !!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 23:37 Na wszelki wypadek ja będę chwytał wiatr, a Ty Zbyszku stawiaj żagle. Może wiosenny zefirek zmieni atmosferę :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara lovely Rita IP: 195.41.66.* 09.12.04, 10:44 Lovely Rita, meter-maid. *** Sitting on the sofe with a sister or two lip-lap-lop-lep ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 10.12.04, 06:56 Rita - tak niedawno wspierałaś mnie w ciężkich chwilach na "moim" forum.. przypomnij sobie argumenty, którymi przekonywałaś mnie do pozostania...:)) i nawzajem ;) pozdrawiam bardzo ciepło Odpowiedz Link Zgłoś