Gość: Yorick IP: 217.98.241.* 21.06.02, 10:40 no nieeee, nie dość, że to złodzieje, to jeszcze w ich kablówce nie ma MŚ na żywo. no żesz k..a, wszystkie kablówki to mają, tylko Złodzieje SA sobie olali temat. teraz kocham ich jeszcze bardziej. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Telekomunikacja...e IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.06.02, 10:59 Nie robię dla Telekom. i nie kocham ich na zabój, ale w mojej zupełnie innej kablówce też tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Telekomunikacja...e IP: *.tvk.tpsa.pl 21.06.02, 13:17 No jak niema, jak u mnie jest TF1 na 58 kanale i na żywca oglądałem dzisiaj meczyk Brazylia-Anglia. Piszą o tym kanale już od początku mistrzostw w swoim programie planszowym.Nastaw sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Re: Telekomunikacja...e IP: 217.98.241.* 21.06.02, 15:53 Ok - do Olsztyna przyjeżdżam z rzadka, więc nie jestem na bieżąco. Na początku ustawiłem wszystkie kanały jakie były - teraz przeleciałem - nie ma. Gapię się w planszę na ich TV - nie ma. A mecz ucieka... dzwonię do obsługi klienta - panie nie wie, na jakim kanale, czy w ogóle jest, itd. A mecz ucieka... a ponieważ Złodziei SA nie kocham wcale, dałem taki topik. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Telekomunikacja...e IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 06:30 Ja mam Vectrę i od początku czerwca zamiast Eurosportu nadawany jest Polsat Sport. Niby fajnie, ale wolę Eurosport. Mam nadzieję, że po Mundialu wróci sygnał najlepszego kanału sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś