Dodaj do ulubionych

Angela, GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! cz.3

29.05.05, 08:12
Tak,jak powiedzialem: poki Angela nie urodzi watek bedzie trwac.
:)))
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 29.05.05, 13:03
      :-))))))))))))))))))heheh no dobra;-))))
      3-10
      • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 29.05.05, 14:19
        jestes Angela! juz tak niedlugo :)
        • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 30.05.05, 19:46
          2-8
          • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 30.05.05, 21:43
            cichuteńko, toż to tuż , tuż :)
            • yoanna Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 30.05.05, 23:16
              jeśli tuż, tuż...to będzie głośno ;)))
              • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 30.05.05, 23:42
                dlaczego glośno?????
                • spinkaa Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 08:10
                  1 - 7!!!
                  Zgodnie z zyczeniem Samej Zainteresowanej trzymamy kciuki,
                  aby TO nie nastapiło jednak jutro, czyli w Dniu Dziecka:-)
                  • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 08:39
                    dlaczego??
                    znam solenizanta z 1 czerwca..:)))
                    baaardzo pogodny i ciepły człowiek:)
                    wazne..zeby już było po..bólu..
                    i to cudowne uczucie..ta radośc..
                    ze będzie zupełnie Nowa..malutka Kruszynka....:)
                • yoanna Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 10:21
                  angela-rt napisała:

> dlaczego glośno?????

JAk to dlaczego????
                  dopiero usłyszysz ....:))))
                  • bpkw Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 14:39
                    Powoli odliczanie zbliza sie do konca. W mojej rodzinie rowniez.
                    Angela.Rezerwuje sobie prawo do autorstwa podobnego watku, gdy "sypna" Ci sie
                    chlopacy.Na poczatek moga to byc blizniacy... :)))))))))))))))))))))))
                    • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 18:20
                      Trzymam kciuki z Angelę i za bpkw też:) Odmłodzi się;)))
                      • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 20:31
                        a więc dziś o 24.00
                        dajcie znać szybciutko
                        • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 31.05.05, 22:51
                          to moze nie isć spac;p:))))?????
                          • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 01.06.05, 07:05
                            czy juz wiadomo?
                            • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 01.06.05, 17:56
                              Czy mamy juz Kogos?
                              Nie moge spac od wczoraj.
                              • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 01.06.05, 22:10
                                ja nie wiem
                                strzeliłam tak dla hecy z godziną i zaczynam sie denerwować, bo Angeli nie ma,
                                ani Koobry. Ja urodziłam córkę o 24.00
                                • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 01.06.05, 22:14
                                  czekamy niecierpliwie na wieści
                                  • oso1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 01.06.05, 23:32
                                    No i...?
                                    • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 00:40
                                      nadal cisza
                                      • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 09:08
                                        hehe jestem,jestem jeszcze 2 w 1 i mam sie dobrze,chyba przenosze Zosie jak
                                        przenosilam Marysie o calutki tydzien...jeszcze 6 dni albo i więcej.
                                        • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 09:32
                                          dzieki za wiadomosci,
                                          trzymajcie sie dzielnie Obie :-*
                                        • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 16:01
                                          To jest szansa na urodziny Twoje...:)
                                          Trzymaj się, pomyśl że Ci wszyscy dobrze życzą:)))
                                          • zbyszek07 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 18:13
                                            idz na calosc!
                                            ale sie nie spiesz.
                                            i tak Zosia nie ma innego wyjscia!
                                            :-)
                                            • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 22:10
                                              lada moment wyskoczy :)
                                              to chyba najbardziej zagladany wątek na forum, pełen oczekiwań :)
                                              • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 02.06.05, 23:55
                                                prawda..:)
                                                nie mam czasu okrutnie..:))))
                                                ale przeciez musze zajrzeć..czy juz..:)???
                                                • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 10:49
                                                  Jeszcze nie;-))))))
                                                  5 dni???? ;-)))))
                                                  • lustroo Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 14:55
                                                    Trzymaj się Angi niedługo rozsypka ;)
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 20:29
                                                    a jak będzie w niedzielę ? ;)
                                                    W niedziele urodzone Zosie będą leniuszkami ;)

• angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 20:52
                                                    ja rodzona w niedziele;-))))))))))))
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 21:25
                                                    Rita,urodzilam sie w niedziele,ale praca,
                                                    bardzo mnie lubi,chociaz ja bym wolala inaczej;-)
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 21:59
                                                    to no to pewnie będzie to w niedziele - bo już dawno rozmawialismy o urodzonych
                                                    w niedzielę. Leniuchy nie z tej ziemi, ale naja artystyczny wdzięk i talent.
                                                    Taka jest moja opinia. No cóż niech siostrzyczka Marysia już sie wprawia do
                                                    pracy za Zosie ;)))))
                                                  • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 23:14
                                                    ja ,,uciekłam"..z niedzieli na poniedziałek..:)
                                                    i zodiakalnie..z barana na byka;p
                                                    pewnie i dlatego taka moja dusza..:))));p
                                                    Angi..najwazniejsze..zeby juz było za Tobą..:)
                                                    i żebysmy wszyscy mogli sie cieszyc:)
                                                    cudownym malenstwem..kruszynką..:)
                                                    zawsze rozczula..ta bezbronnośc..:)
                                                  • spinkaa Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 03.06.05, 23:27
                                                    Wpadam na chwilke,liczę dzieci,
                                                    ale stan na razie bez zmian:-))))
                                                    W innej sytuacji powiedziałabym: tak trzymac,
                                                    jednak tym razem powiem wręcz przeciwnie: puszczać!
                                                    Angi, jak juz puścisz i wypuścisz szczęśliwie,
                                                    to pewnie i nam ulży, bo my tutaj wszyscy to juz
                                                    spać nie możemy z tych nerwów i emocji!
                                                    A że to wydarzyć sie może już teraz
                                                    w każdej chwili, to powtórzę jedynie:
                                                    trzymaj sie i bądź tak samo
                                                    dzielna, jak byłaś dotąd.
                                                    Bedzie dobrze, zobaczysz, przecież tylu kibiców
                                                    z dobrą energią Cie otacza (i przytłacza!)
                                                    :-)))))))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 04.06.05, 13:04
                                                    Spokojnie kochani,wszystko w swoim czasie;-))))))Dziekuje za mile slowa:-))
                                                    4 dni????
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 04.06.05, 20:20
                                                    a może jednak niedziela, niedziela będzie dla nas ;)))))
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 04.06.05, 21:32
                                                    fajnie,Twoja imienniczka Rito i urodzona w niedziele,jak ja :)
                                                  • Gość: giga Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:58
                                                    Angela , trzymaj się:)))
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 04.06.05, 23:12
                                                    przed spaniem zaglądam
                                                    dobranoc Wam
                                                    czuwam :)
                                                  • Gość: ktoś2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 23:24
                                                    jeszcze żadnych wiadomości..
                                                    dobranoc:)
                                                  • spinkaa Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 00:03
                                                    Dzisiaj, jutro, pojutrze....
                                                    Teraz to juz tylko same dobre dni zostały!
                                                    Buziaczki, Angi:-))))
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 06:03
                                                    niedziela?
                                                  • Gość: rita Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:34
                                                    i jak ?
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 09:32
                                                    Ja obstawiam poniedziałek:)))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 09:35
                                                    2 w 1 nadal:-))))))
                                                    3 dni???
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 10:44
                                                    witajcie dwa w jednym :)
                                                    trzy dni...
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 14:33
                                                    no to stawiam na wtorek - to moj dzień :)
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 20:44
                                                    a znacie jakies przesady na temat wplywu Księżyca i liczbe porodów w danych
                                                    jego fazach,a jak teraz Księżyc sie zachowuje??????Jest w peni nowiu czy jakoś
                                                    tak???;-))))))))
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 05.06.05, 22:25
                                                    Jak jest pełnia to jest chyba przypływ. A przypływ wyciąga wody. A wody są tuż przed urodzeniem. Taka moja teoria:)))
                                                    Podtrzymuje, że to jutro:))
                                                  • spinkaa Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 08:17
                                                    Dwa dni!!!
                                                    Obstawiamy wtorek?
                                                    rita - ja tez sie urodziłam we wtorek,
                                                    i moja córca we wtorek:-)

Ewuniu - teraz to juz ściskamy kciuki bez przerwy,
                                                    az do skutku. Trzymaj się!
                                                    :-))))))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 09:59
                                                    Dzień doberek;-))))
                                                    Dobrze ze w ciąży nie chodzi sie cale zycie w końcu bedzie koniec;-))))
                                                    ale jeszcze czekam;-)
                                                  • lustroo Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 10:20
                                                    Angi to dziś Twoje urodzinki? Wszystkiego naj naj, zdrówka, ciepła i zdrowego
                                                    dzieciątka :)
                                                  • bpkw Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 17:45
                                                    Angela.U mnie moze juz dzis powiekszy sie trzecie pokolenie.A Ty na co czekasz ???.
                                                  • bpkw Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 17:48
                                                    Ooooooooooo...:o .Urodzinki???.No to wszystkiego najlepszego Ewuniu. A nastepnym
                                                    razem zycze Ci blizniakow.Plci pieknej oczywiscie.Czyli chlopakow..:))))))))))
                                                  • brzoza Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 19:04
                                                    Angi - samych usmiechów i dobrych dni (i zdrowch!!!) :-))))
                                                  • brzoza Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 19:08
                                                    bpkw napisał:
                                                    >U mnie moze juz dzis powiekszy sie trzecie pokolenie.>

Krzysiu, daj znak, kiedy gratulowc szczęśliwemu Dziadziusiowi.
                                                    Trzymamy kciuki:-)))
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 19:56
                                                    Powinniśmy zorganizować przedszkole dla dzieci forumowiczów ;)
                                                    Angela - wszystkiego najlepszego
                                                    Pewnie to już jutro - bedzie wtorek, czyli najbardziej pracowity dzień Zosiek :)
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 21:30
                                                    Dziękuje za zyczenia urodzinowe;-)))
                                                    bpkw moze wnuczątko Twoje bedzie obchodzilo urodzinki w tym dniu co ciocia
                                                    angi;-)))ja jak widać jeszcze w domu świętuje swoje urodziny a za pare godzin
                                                    moze dni bede świętowac urodziny Zosi;-)))))
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 21:43
                                                    Lepiej sie pakuj Angela - jutro, mówię Ci jutro w godzinach wieczornych.
                                                    Szczoteczka do zębów i w drogę ;))))
                                                    Wszyscy już czekamy
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 22:04
                                                    8940 - zaokrąglam licznik klubu
                                                  • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 06.06.05, 22:54
                                                    Urodzinki??:)
                                                    Angi..
                                                    otrzymałam piękne życzenia.., chciałabym życzyć Tobie..
                                                    Zyczę Ci szczególnie w tym dniu..abyś odnalazła..:)
                                                    w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzeń,
                                                    w ciszy swoje myśli i marzenia,
                                                    w otaczającym świecie radość istnienia,
                                                    w kolorach, smakach i zapachach wielkość i natchnienia,
                                                    a w sobie miłość...zawsze...i do końca ;)
                                                    Abyś nadal miała w sobie tyle ciepła i dobra dla wszystkich...:)
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 07:48
                                                    Angela, ja Ci życzę, żebyś miała jak najwięcej okazji tak się po szelmowsku uśmiechać;)))
                                                    Poniedziałek minął i nic. Ale nie będę Cię męczyć, żebyś urodziła w następny, żeby moja przepowiednia się spełniła.
                                                    Życzę żeby było dziś:)))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 09:06
                                                    Zosi sie nie spieszy,jak jej dobrze niech siedzi w środku,ja czuje sie
                                                    dobrze,dziękuje za wsparcie;-))))
                                                    1 dzień;-)
                                                  • andulka7 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 09:57
                                                    Ciekawam, czy Zosia dociągnie do 9 czerwca, moja Mary akurat się pośpieszyła bo
                                                    miała ujrzeć świat dopiero na początku lipca, ale 9 czerwca to bardzo dobra
                                                    data :)
                                                    Trzymajcie się dziewczyny, a ja trzymam kciuki. Za 9 czerwca oczywiście też ...
                                                    :)))
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 14:56
                                                    zagladam,bo moze czekacie jeszcze 2 w 1 dlatego,ze wyjechalam?
                                                    trzymam kciuki :)
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 19:48
                                                    a ja mam jeszcze nadzieje - dzień sie nie skończył :)
                                                  • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 21:39
                                                    a mi mówili ..że 10..to taka dobra data..:))))
                                                    i się przesunęło..z 8 na 10 lipca z Zuzią;)));p
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 07.06.05, 22:35
                                                    jeszcze jestem 2 w 1 hihihihi
                                                  • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 08.06.05, 08:01
                                                    okna pomyte???wszystko zrobione:)))???
                                                    rozpierała mnie jakas niewiarygodna energia:)
                                                    ponoć tak organizm zbiera w sobie siły..:)
                                                  • spinkaa Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 08.06.05, 08:27
                                                    Dzisiaj, jutro, pojutrze...
                                                    Jakby nie liczyc, nie masz innego wyjścia Angi:-))))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 08.06.05, 11:18
                                                    Termin na dzisiaj ale jeszcze 2 w 1
                                                    okna i inne pierdy to mam dawno zrobione,syndrom wicia gniazda przerobilam juz
                                                    z miesiąc temu...okien to ja sie namylam srednio raz w tygodniu heheh cale
                                                    zycie tyle razy nie umaylam co ostatnio,teraz to ja sobie odpoczywam.
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 08.06.05, 21:26
                                                    w takim razie juz wyciągam szklaneczki do rozlewania :)
                                                    najpiewrw je wymyję i powycieram, zeby błyszczały ;)))
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 06:19
                                                    a ja lece do apteki,po akcesoria dla malutkiej ;-)
                                                  • spinkaa Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 07:33
                                                    No i ja dzisiaj? Zaświeci słoneczko?
                                                    Buziaczek :-))))
                                                  • lustroo Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 10:06
                                                    już niedługo...coraz bliżej... :)
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 10:57
                                                    CZeść witam jeszcze z domu no to po terminie jestem ;-))))Zamelduje sie
                                                    wieczorem jesli w ciągu dnia nie pojade o szpitala hihi;-)
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 11:45
                                                    Angela, ja Ci mówię, dziś urodzisz:) O ile mam sny prorocze, oczywiście.
                                                    Dziś mi się śniłaś, idziemy gdzies sobie po Olsztynie, jakieś ciuchy ogladamy w sklepie, Ty oczywiście jeszcze z brzuszkiem. I ja Cię jakoś zaczęłam zagadywać o ciążę, czy poród boli, czy Ci ciężko, że Marysia już pewnie czeka na Zosię (wybacz głupie pytania, ale ja jestem pod względem ciąży niedoświadczona). I tak gadam, a Tobie się buzia wykrzywia w podkówkę, łezki lecą i wtedy sobie uświadomiłam, że zadaję nietaktowne pytania. Ale Ty już się położyłaś na trawie (to były okolice ratusza) i beczysz, no to Cię zaczęłam uspokajać, glaskać po głowie, pocieszać. Jakoś Cię uspokoiłam i poszłyśmy razem do niby-kościoła, był tam też being i mu powiedziałam, żeby Cię trochę rozerwał:) Dalej nie pamiętam, chyba się obudziłam.
                                                    Czy to może być sen proroczy, że urodzisz dzisiaj?:)))
                                                    Trzymaj się ciepło!
                                                  • ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 14:41
                                                    :)))Angi..ja Ci mówię..pójdziesz w moje slady:)));p
                                                    10 to dobra data..:)tak mi mówili:)))))
                                                    ale moze się dziś zacznie..skoro Inka wysniła;)
                                                  • ewucha28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 15:24
                                                    Inka za duzo o mnie myślisz kobieto;-) posikalam sie prawie ze śmiechu,ale Ci
                                                    odpowiem,nie jest mi ciężko,czuje sie świetnie,czuje zblizający sie poród,ale
                                                    bez paniki,Marysia czeka na siostrzyczke,a plakac nie bede heheheh being moze
                                                    mnie rozerwac jak chce uhiuhiuhi;-))))Najbardziej pasuje mi poniedzialek,albo
                                                    wtorek do konca tygodnia mam juz zajęty czas i nie przewiduje pobytu na
                                                    porodówce,wiecie ze w sobote i niedziele RAJD POLSKI u nas ;-)))))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 15:28
                                                    oczywiście poprzedni post jest moj;-)angi vel ewucha
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 16:07
                                                    a kto Ciebie prowadzi? ktory lekarz?
                                                    moze planujesz u Malarkiewicza?
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 19:48
                                                    czyki jeszcze przed Zosią Rajd Polski - wspaniale :)
                                                    Uważaj na zakręty Angela :))))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 20:13
                                                    muraszka1 napisała:

> a kto Ciebie prowadzi? ktory lekarz?
                                                    > moze planujesz u Malarkiewicza?

Nie ,ja w Miejskim u doktora Mariaka będe;-)

Rita ja na rajd sie raczej nie wybiore,ale męża wysylam a on ze mna ma rodzic
                                                    wiec nogi bede zaciskać.Powiem szczerze ze bardzo chętnie bym pojechala,ale nie
                                                    chce urodzic w jakims szpitalu w Pcimiu dolnym,oj nie chce;-)Bo fizycznie to
                                                    spokojnie moglabym jechac czuje sie świetnie;-)
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 09.06.05, 21:12
                                                    Bo ja się Angela przejmuję!:)
                                                    Czyli jeszt szansa na poniedziałek, tak jak obstawiałam:)
                                                  • zbyszek07 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 07:33
                                                    Zrob to!!!
                                                    i tak nie masz innego wyjscia!
                                                    ;p
                                                    Powodzenia!
                                                    :-)
                                                  • brzoza Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 07:38
                                                    Wciąż trzymam i to coraz mocniej!
                                                    Ale Ty, Angi, powinnaś wręcz przeciwnie - wypuścić:)
                                                    A tak powaznie - nie czekaj zbyt długo po terminie (Twoim terminie, a nie tym oznaczonym przez lekarzy - kobieta zawsze wie lepiej) i zgłoś się do szpitala. lepiej nie ryzykowac przenoszenia.
                                                    Miałam podobnie ze swoją córką - uparłam się, ze to juz, choc lekarze twierdzili, ze jeszcze czas. I okazało sie, ze ja miałam racje, na szczęście.

Moze dzisiaj?
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 07:40
                                                    tak,Angi,lepiej sie upewnij
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 09:25
                                                    Ja się urodziłam tydzień po terminie i jest dobrze;)))
                                                    Angela, dziś mi się nie śniłaś, ale kciuki trzymam!
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 12:38
                                                    Kochani ale ja jestem pod stalą opieką lekarza,nie denerwujcie sie ;-)W
                                                    czwartek powiedzial ze jest juz postep nie bede opisywala wszystkiego
                                                    dokladnie,ale to moze byc kwestia godzin lub dni jeśli do 15 nie urodze to
                                                    wlaśnie 15.06 o godz. 10.00. mam sie stawic na oddzial.Licze ruchy i wiem co
                                                    dzieje sie z moim cialem to nie jest moje pierwsze dzidzi juz to
                                                    przerabialam,Marysia urodzona tydzien po terminie ,Zosia nie chce sie roznic od
                                                    siostry.Pierwszy termin na 1.06 byl wyznaczony z usg a ten na 8.06 jest
                                                    terminem z om.Wiedząc ze usg nigdy nie poda dokladnych parametrow poniewaz
                                                    dziecko rosnie jak sobie chce w okresie ciąży raz szybciej raz wolniej granica
                                                    bledu wynosi ok20%,tak wiec najpewniejsza datą porodu jest liczenie z
                                                    om.dzisiaj mamy 10 czyli w tej chwili jest 2 dni po terminie, a ciąza donoszona
                                                    trwa od 38 do 42 tygodnia-miesiąc- bardzo duzo.Ja zaczelam 41 tc i juz pod
                                                    koniec tego tygodnia znajde sie w szpitalu,nie denerwujcie sie.
                                                    dziekuje za troske.
                                                    PS.
                                                    Zbyszku nie zalezy to od mojej osoby a od malej-ale facet tego nie zrozumie;-)
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 12:59
                                                    odetchnelam,dzieki,ze napisalas,najlepszego :)
                                                    to moge juz spokojnie zrobic obiadek ;-)
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 10.06.05, 21:31
                                                    no to spokojnie czekamy :)
                                                  • ewucha28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 11.06.05, 11:43
                                                    jestem,kibicuje kierowcom Rajdu Polskiego z domu przy necie;-))))
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 11.06.05, 11:43
                                                    no wlaśnie;-))))))))
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 11.06.05, 13:33
                                                    no wlasnie? czy juz?
                                                  • angela-rt Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 11.06.05, 16:04
                                                    czyli kibicuje kierowcom;-)))ale lada godzina oj.....czuje po kościach heheheeee
                                                  • muraszka1 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 11.06.05, 16:10
                                                    o,uwazaj,trzymam reke na pulsie,bedzie ok
                                                  • rita100 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 11.06.05, 22:04
                                                    Jest Rajd na Warmii
                                                    Ciekawe kto wygra ?
                                                  • Gość: ktos2104 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.05, 07:49
                                                    Angi..zlituj sie..:)))
                                                    co Ci te kosci;p
                                                    mówią dziś??
                                                  • jana2706 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 12.06.05, 10:26
                                                    taka cisza,Angela chyba?...
                                                  • inka28 Re: Angela, GRATULACJE !!! cz.3-odliczanko 12.06.05, 10:31
                                                    Będzie poniedziałek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka