Gość: jd IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 18:53 Poprzedni wygląd forum można mieć pod adresem: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 21:13 Przez chwile mialem nadzieje... Bo mnie oczy rozbolaly... Ale link nie dziala :o( Jestem stanowczo na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 21:23 Detritusie, gdy puszczałem tę wiadomość, była to prawda, sam się parę minut rozkoszowałem starym wyglądem, ale już i to sprzątnęli nam sprzed nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 22:29 A dobrze wam tak - trzeba przyzwyczajać sie szybko do nowego. Tak to już w życiu jest. Do nowych pieniedzy (po denominacji) tez na początku trudno było sie przyzwyczaić, a teraz kto by pamietał o tamtych milionach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 22:49 Ewa, jak możesz przedkładać tani i partykularny interes tych, co się logują nad wieczne wartości piękna i uroku, wdzięku i subtelności, tego co jeszcze wczoraj było w zasięgu ręku na tym dziś zbabranym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 22:53 pojęcia piekna, uroku i wdzięku sa tak samo względne, jak wszelkie wartośći nie tylko na tymże forum. Ja tam jestem za tym, żeby iść naprzód z żywymi i po życie sięgac nowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 23:06 Nie wszystkie wartości są względne, a w każdym razie równowartościowe. Ja już wolę - zamiast z żywymi naprzód iść itd. - wsiąść do pociagu byle jakiego. Też jest ruch, droga, horyzonty i inne takie, i tam nikomu nie wpadłoby do głowy zmieniać wygląd forum. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 23:08 odczep sie wreszcie od tego forum - ja sie ono ma do wiecznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 23:11 Wszystko ma się do wieczności. Co to za wieczność, gdzie jest spieprzone forum? (pamiętasz taki kawałek kapitana Lebiadkina : "Co ze mnie za kapitan, jeśli Boga nie ma"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 16:21 brzoza2 napisała: > pojęcia piekna, uroku i wdzięku sa tak samo względne, jak wszelkie wartośći nie > > tylko na tymże forum. > Ja tam jestem za tym, żeby iść naprzód z żywymi i po życie sięgac nowe..... Ale mnie oczy bola od samego patrzenia! Wystawie Wyborczej rachunek za okuliste i zobaczycie jak szybko wroci stara wersja! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 23:08 rita, gdzie jestes. Spisz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mess Re: Jeśli ktoś woli stare forum 23.07.02, 09:08 cos cieniutko przędzie to nowe forum! wiadomości, na które odpisuję nie przesuwają się "ku górze" jako najświeższe tylko zostają gdzieś w tyle i trzeba latac i szukac tematu...ilość odpowiedzi w nawiasach, nawiasem mówiąc, też się nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:43 A mi non-stop wywala blad serwera :oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.ifis.uw.edu.pl 23.07.02, 10:41 Ja opuściłem ręce z niemocy. Próbowałem walczyć także przez forum warszawskie, ale i ono - choć bliżej źródła - jest bezradne, a opinie ma podobne do naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Pocieszajace jest to... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:52 ze to zapewne dla naszego dobra :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mess Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 12:03 dla naszego dobra?Hm. Dobre jedynie dla niskociśnieniowców, zamiast porannej kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Pocieszajace jest to... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 19:04 Jak to było? Dostał Polak dwie stalowe kulki - jedną zgubił, drugą zepsuł. Czy GW musi trzymać się kanonów zachowań??? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 19:24 Odszczekuje i juz nie chwale nowego forum. I nie chce nigdzie z zadnymi zywymi chodzic, jeno na forum wchodzic normalnie, nawet z duchami, byle bez stresow i nerwow niepotrzebnych. Detritusie, w ramach ekspiacji chyba dorzuce ci sie do tego okulisty. jd - jak zwykle miales racje. Jakze ciezko mi znowu to przyznac.... pzdr - brzoza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Pocieszajace jest to... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 20:03 Ewa, dziękuję za uznanie. Powiem ci w sekrecie, że nie zawsze miewam rację, ale jak już miewam, to miewam, i wtedy od początku i całkowicie, tak jak z tym nieszczęsnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 20:06 I jak zwykle jestes uroczo skromny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Pocieszajace jest to... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 21:13 Co było żartem? Twoje niedawne uznanie dla nowej szaty forum? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 24.07.02, 21:45 jd - przez moment pomyslalam, ze mozesz sie obrazic za ewentualne powatpiewanie w twoja skromnosc. Ale potem sobie pomyslalam, ze przesadzam z tym marwtieniem sie o to, co sobie ty pomyslisz. A na koniec sobie pomyslalam, ze za duzo mysle. I to nie byl zart (to ze mysle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Pocieszajace jest to... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 22:04 No i bardzo słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś