Dodaj do ulubionych

Jeśli ktoś woli stare forum

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 18:53
Poprzedni wygląd forum można mieć pod adresem:
www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 21:13
      Przez chwile mialem nadzieje... Bo mnie oczy rozbolaly...
      Ale link nie dziala :o(

Jestem stanowczo na NIE.
      • Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 21:23
        Detritusie, gdy puszczałem tę wiadomość, była to prawda, sam się parę minut
        rozkoszowałem starym wyglądem, ale już i to sprzątnęli nam sprzed nosa.
        • brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 22:29
          A dobrze wam tak - trzeba przyzwyczajać sie szybko do nowego. Tak to już w życiu
          jest.
          Do nowych pieniedzy (po denominacji) tez na początku trudno było sie
          przyzwyczaić, a teraz kto by pamietał o tamtych milionach?
          • Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 22:49
            Ewa, jak możesz przedkładać tani i partykularny interes tych, co się logują nad
            wieczne wartości piękna i uroku, wdzięku i subtelności, tego co jeszcze wczoraj
            było w zasięgu ręku na tym dziś zbabranym forum.
            • brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 22:53
              pojęcia piekna, uroku i wdzięku sa tak samo względne, jak wszelkie wartośći nie
              tylko na tymże forum.
              Ja tam jestem za tym, żeby iść naprzód z żywymi i po życie sięgac nowe.....
              • Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 23:06
                Nie wszystkie wartości są względne, a w każdym razie równowartościowe.
                Ja już wolę - zamiast z żywymi naprzód iść itd. - wsiąść do pociagu byle
                jakiego. Też jest ruch, droga, horyzonty i inne takie, i tam nikomu nie wpadłoby
                do głowy zmieniać wygląd forum.
                • brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 23:08
                  odczep sie wreszcie od tego forum - ja sie ono ma do wiecznosci?
                  • Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.07.02, 23:11
                    Wszystko ma się do wieczności. Co to za wieczność, gdzie jest spieprzone forum?
                    (pamiętasz taki kawałek kapitana Lebiadkina : "Co ze mnie za kapitan, jeśli Boga
                    nie ma").
              • Gość: detritus Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 16:21
                brzoza2 napisała:

> pojęcia piekna, uroku i wdzięku sa tak samo względne, jak wszelkie wartośći nie
                >
                > tylko na tymże forum.
                > Ja tam jestem za tym, żeby iść naprzód z żywymi i po życie sięgac nowe.....

Ale mnie oczy bola od samego patrzenia!
                Wystawie Wyborczej rachunek za okuliste i zobaczycie jak szybko wroci stara
                wersja! :o)
    • brzoza2 Re: Jeśli ktoś woli stare forum 12.07.02, 23:08
      rita, gdzie jestes. Spisz, czy co?
      • mess Re: Jeśli ktoś woli stare forum 23.07.02, 09:08
        cos cieniutko przędzie to nowe forum! wiadomości, na które odpisuję nie
        przesuwają się "ku górze" jako najświeższe tylko zostają gdzieś w tyle i trzeba
        latac i szukac tematu...ilość odpowiedzi w nawiasach, nawiasem mówiąc, też się
        nie zgadza...
        • Gość: detritus Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:43
          A mi non-stop wywala blad serwera :oP
          • Gość: jd Re: Jeśli ktoś woli stare forum IP: *.ifis.uw.edu.pl 23.07.02, 10:41
            Ja opuściłem ręce z niemocy. Próbowałem walczyć także przez forum warszawskie,
            ale i ono - choć bliżej źródła - jest bezradne, a opinie ma podobne do naszych.
            • Gość: detritus Pocieszajace jest to... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:52
              ze to zapewne dla naszego dobra :o)
              • mess Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 12:03
                dla naszego dobra?Hm. Dobre jedynie dla niskociśnieniowców, zamiast porannej
                kawy.
                • Gość: pioter Re: Pocieszajace jest to... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 19:04
                  Jak to było? Dostał Polak dwie stalowe kulki - jedną zgubił, drugą zepsuł. Czy
                  GW musi trzymać się kanonów zachowań??? :(((
                  • brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 19:24
                    Odszczekuje i juz nie chwale nowego forum. I nie chce nigdzie z zadnymi zywymi
                    chodzic, jeno na forum wchodzic normalnie, nawet z duchami, byle bez stresow i
                    nerwow niepotrzebnych.
                    Detritusie, w ramach ekspiacji chyba dorzuce ci sie do tego okulisty.
                    jd - jak zwykle miales racje. Jakze ciezko mi znowu to przyznac....
                    pzdr - brzoza
                    • Gość: jd Re: Pocieszajace jest to... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 20:03
                      Ewa, dziękuję za uznanie. Powiem ci w sekrecie, że nie zawsze miewam rację, ale
                      jak już miewam, to miewam, i wtedy od początku i całkowicie, tak jak z tym
                      nieszczęsnym forum.
                      • brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 20:06
                        I jak zwykle jestes uroczo skromny:))))
                        • brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 23.07.02, 20:46
                          jd - to byl zart
                          • Gość: jd Re: Pocieszajace jest to... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 21:13
                            Co było żartem? Twoje niedawne uznanie dla nowej szaty forum?
                            • brzoza2 Re: Pocieszajace jest to... 24.07.02, 21:45
                              jd - przez moment pomyslalam, ze mozesz sie obrazic za ewentualne powatpiewanie
                              w twoja skromnosc. Ale potem sobie pomyslalam, ze przesadzam z tym marwtieniem
                              sie o to, co sobie ty pomyslisz.
                              A na koniec sobie pomyslalam, ze za duzo mysle.
                              I to nie byl zart (to ze mysle)
                              • Gość: jd Re: Pocieszajace jest to... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 22:04
                                No i bardzo słusznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka