Gość: Oleslaw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 12:45 Co sadzicie o tej reklamie z pociagiem jadacym do Olsztyna? Nasze miasto jest ukazane jako wakacyjna kraina mlekiem i miodem plynaca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mess Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn 25.07.02, 13:28 to miłe że nas tak widzą. Wszak jak cię widzą tak cie piszą. Tylko jak sie to ma do rzeczywistości? Jak wół do karety... Jedyne co u nas płynie to Łyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoti Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.tvk.tpsa.pl 25.07.02, 23:44 ale kiedyś będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 01:19 Kochani! Napiszcie więcej o tym klipie, bo ja b. rzadko oglądam bloki reklamowe w tv. Czy bohater tej opowieści wyjeżdża czy przyjeżdża? Czy chodzi o Olsztyn czy Warmio-Mazury? Wreszcie kim jest ten wielbiciel coca-coli - studentem na wakacjach, zmysłową nastolatką czy może profesorem uniwersytetu, szukającym chwili wytchnienia w tym zagonionym, absurdalnym świecie? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:40 A wiec Olsztyna tam wprawdzie nie widac. Ale ze stacji odjezdza pociag do Olsztyna, w srodku upal na maxa ludzie popijaja coca-cole i myslami sa juz na plazy miejskiej:) Widzimy przyszle uciechy jakich tam beda zazywac. (plaza to to chyba jakas inna jest ale ja sobie wyobrazam ze to Krzywe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 00:36 O! Olesławie, widzę - po adresie - że powróciłeś na łono grodu Jakuba. I do tego z sercem przepełnionym sentymentem do okolic plaży i całej reszty. To znak, że niechybnie bedzie Cię można spotkać gdzieś w mieście na piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluvati Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.kulki.olnet.pl 07.08.02, 19:12 ten pociag wyjezdza z Olsztyna wyglada to tak jakby w Olsztynie konczyly sie tory, co moze niektorych mniej zorientowanych przywiesc do stwierdzenia, ze konczy sie tutaj cywilizowany swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.uwm.edu.pl 09.08.02, 12:36 A faktycznie moze on wyjezdza. I ci ludzie wspominaja to co sie wydarzylo. Czy sie tory koncza czy nie to chyba nie jest problem. Wazne jest to ze coca-cola nam niechcacy zrobila dobra promocje:> Odpowiedz Link Zgłoś
keraj25 Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn 09.08.02, 13:51 Teraz wszyscy będą przyjeżdżać do Olsztyna na Coca-Cole hehehe,a bezrobocie będzie spadać i spadać..... Przecież to tylko reklama z nazwą jednego z Polskich miast. Nie ma co się jarać pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meller Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: 217.96.115.* 08.09.02, 12:46 Cos sie wam pokreciło. Ja to widze tak: wersja 1. Pociąg odjeżdża z Olsztyna (taka zielona tabliczka informuje o nazwie stacji). Młodzi ludzie siedzą sobie w pociagu i wspominają tak to było w Olsztynie. O wszystkim przypomina im kokakola, którą wciąż pili. wersja 2. Pociąg odjeżdza do Olsztyna. Na samą myśl studenci (ci w reklamie) myślący o powrocie do naszego miasta dostają migreny. Jednak miłe chwile (spędzone gdzieś POZA OLSZTYNEM) przypomina im napój reklamowany (wiecie jaki) Oto moje postrzeżenia! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Reklama Coca-Coli a Olsztyn IP: *.tvk.tpsa.pl 14.09.02, 23:50 hehe, reklame zobaczylam, kiedy siedzialam na krecie (w gracji) i sie nadziwic nie moglam, ze mnie w ciemnogrodzie dwa tygodnie nie ma, a tam juz takie zmiany nastaly. brak kolorowej tabliczki na glownym z napisem "olsztyn" pozbwail mnie wszelkich zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś