Gość: dr Zgred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:23 MOJA NOGA W TYM SKLEPIE TEŻ NIE STANIE. Szczyt bezczelności - dla "Komfortu" to chyba raczej antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Nie zrzedzaj zgredzie IP: *.ucsd.edu 23.06.05, 01:37 W Stanach jest to na porzadku dziennym, dlatego mozna zastrzec numer telefonu albo umiescic na specjalnej liscie jak sie nie chce sluchac telemarketerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nie zrzedzaj zgredzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 02:04 A u was biją murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete spadaj na ksiezyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:57 jak jestes taki wielki Amerykanin z USA to lec z nimi na ksiezyc i tam sie rozkoszuj amerykanskim stylem zycia popaprancu!!! moim zdaniem te reklamy to poroniony pomysl. do mnie tez zadzwonil automat i tylko bezsensownie lecialem do telefonu bo czekalem akurat na wazna wiadomosc - debilizm :((( Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 A do mnie mozna dzwonic w kosciolach lub jajami... 23.06.05, 10:36 Jestem chyba jedynym mieszkancem Londynu,ktory nie mial,nie ma i nie bedzie mial nigdy zadnego telefonu.Ja kocham spokoj.Ci,ktorych czasami potrzebuje maja komputer.Moge z nimi pokonwersowac NIE PRZESZKAJAC im np.w kochaniu sie,jedzeniu,kapieli,snie...Mnie tez nikt,nawet w pracy nie przeszkadza dzwonkiem,bo ja pracuje wylacznie przy pomocy klawiatury.A jak chce spotkac znajomych ide do swojego pubu.Sa tam prawie stale,kazdego wieczora.I mam to,co w zyciu najwazniejsze-swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dyskomfort w słuchawce IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.06.05, 12:16 wycieraczki, skrzynki pocztowe (tradycyjne i wirtualne) juz sa opanowane przez reklamy. teraz czas na spam telefoniczny i komorkowy. po prostu nowe techniki reklamowe wchodza do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert A ja mam telefon w... IP: *.pool81115.interbusiness.it 23.06.05, 12:36 A ja mam telefon w Vectrze do mnie raczej nie będa dzwonić bo drożej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivo Re: Dyskomfort w słuchawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:54 Mnie dziwi tylko jedna sprawa - skoro mam numer zastrzeżony, to jakim cudem Komfort wszedł w jego posiadanie i zawraca mi głowę swoją reklamą ? Bezczelność... Oby im ta "reklama" bokiem wyszła. Ciekawe co powiedzą mi mądre głowy z TPsy w związku z udostępnieniem mojego numeru. Pewnie usłyszę, że firma musiała dzwonić do wszystkich abonentów - numer po numerze i tym sposobem trafili też na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKP-rider dobrze, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:38 ze do barczewa nie dzwonili:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Dyskomfort w słuchawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:25 e tam, Oskar puszcza bez cienia wstydu "reklame" swojego liceum i jakich kursów w tvp3 i sie nie boi posądzenia o antyreklamę. Przecież za takie coś telewizja która to wyprodukowała powinna być rozwiązana albo oddać abonament. Nic nie widać, pryszczate gęby i wrzaskliwy czytający. I co ? I nic. Bezguście i brak szacunku dla swoich klientów w Komforcie i Oskarze. Oto Olsztyński biznes właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś