Gość: gość IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.06.05, 10:10 witam byłem tam było super.żeby częściej takie gale były.tu się nic nie dzieje w tym olsztynie ze sportów walki. artykuł super extra zdięcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniak Tajski boks na galowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:56 GALA BYLA SUPER:) NAPRAWDE, NIESAMOWITE PRZEZYCIE;) CZEKAM NA NASTEPNA!!! I MAM NADZIEJE ZE SIE DOCZEKAM!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Tajski boks na galowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:58 powiem tak--> od soboty interesuje sie boksem:):):) to moje nowe hobby, a wszystko przez jedna gale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiek Re: Tajski boks na galowo IP: *.uwm.edu.pl 29.06.05, 11:29 Bylem na gali troszke przypadkiem i z nastawieniem raczej nie za bardzo pozytywnym. Ale to co tam zobaczylem po prostu mnie urzeklo!!Wspaniala oragnizacja, swietne oswietlenie-pelen profesjonalizm!! Gratulacje dla organizatorow-Pawla i Karoliny. Karolina-podziwiam za zapal i energie!! Czekam na nastepne takie gale-mysle ze po takim show jakie zobaczylismy w sobote, na nastepnej gali sala bedzie przepelniona. Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI za wspaniala impreze Odpowiedz Link Zgłoś