giga5 Re: byłam w Ence:))))) 09.07.05, 23:56 Właśnie wróciłam! bylo śpiewnie i miło nie wszyscy dotarli ale za rok..... Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: byłam w Ence:))))) 10.07.05, 00:05 W ENCE została reklamówka z małymi prezentami Inka odbierze ją któregoś dnia Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 10.07.05, 22:29 ciszę się :) Giga, czy klimat był podobny do zeszłego roku ? Był szampan z gwinta ? ;)))) Kiedy wrócą ptaki Do mazurskich gniazd, Ruszaj tam, gdzie już żeglarze Płyną szlakiem gwiazd. Wróćmy na jeziora, Na wędrowny rejs; Znajdziesz tam cel swojej drogi Wśród szumiących drzew. Białe żagle, Szmaragdowa toń, A przy tobie Przyjaciela dłoń. Wrócisz tam z gitarą, Gdzie ogniska blask. Zostań tu, noc śpi w szuwarach, Pieśni słucha las. Wróćmy na jeziora, Na samotny brzeg. Zostań tu, gdzie las i woda, Masztów cichy śpiew. Białe żagle, Które kryje mgła. I nic nie mów, Bo przygoda trwa. /bis Wróćmy na jeziora, Gdy zapadnie mrok. Znajdziesz tu swoją przygodę, Wrócisz tu za rok. /bis Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 08:03 Bylo kilkanascie forumowiczek i forumowiczow... byla reprezentacja redakcji GW, Bylo piwo i wisniowka, byly rozmowy i spiewanie, wypilismy zdrowie tych ktorzy chcieli byc a nie mogli, (mam zal do tych ktorzy mogli a nie byli) byly smakolyki recznej roboty i kupione, byla siatkowka w tle, no i bylo wedzone ucho wieprzowe... swietne do piwa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shift2 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 08:16 Pierwszy raz w zyciu byłem na takim spotkaniu . Miałem okazje poznac choc czesc forumowiczek i forumowiczow ktorych znałem tylko wirtualnie . Atmosfera była niepowtarzalna. No i najwaniejsze :) Mam juz Waszą koszulke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: byłam w Ence:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:01 A ja do konca mialem nadzieje ze uda mi sie wpasc :o( Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 12:24 Byłam, byłam, a o reklamówce pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 15:04 Jajeczka- grzechotki mi wcielo... moze ktos widzial? male czarne... dwa... zapomnialem zabrac ze stolu... ... gdy spod stolu wychodzilem ;p :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 16:03 Zbyszku..???zczarniały???;p :)))) litości!!!oddajcie jajeczka Zbychowi...:) Miło tak z Wami realnie:) ech..szkoda..że nie wszyscy dotarli:) w dzisiejszej GW..miła niespodzianka o zjeździe:) bo przemili dziennikarze;p dziękujemy:) małe sprostowanie:) spotkań było więcej w Ence..:) to zjazd był trzeci:) pozdrówka:0 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 20:35 Teraz z wielką ciekawością czekamy na zdjęcia :) Gratuluję udanej imprezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
shift2 Re: byłam w Ence:))))) 11.07.05, 22:20 Zbyszek ja wychodziłem z Enki jeden z ostatnich. Jesli nasz kontakt z Lustro to sie z nia skontaktuj ....... moze ona cos wie na temat grzechotek. Razem z Andulką robiły porządek na stole. Trodszke jeszcze pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: byłam w Ence:))))) 12.07.05, 07:00 Oddajcie mi moje jajka!!! ;p Zartuje, jakos sobie poradze... ;p Do zobaczenia na nastepnych spotkaniach i imprezach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: byłam w Ence:))))) 13.07.05, 12:02 Nic nie wiem na temat grzechotek, bo po prawdzie zostawiłyśmy z Lustroo na stole cały ten bajzel barmanowi... Zabrałyśmy tylko swoje naczynia i oddałyśmy barmanowi na przechowanie zapomniane przez inkę suweniy, dla Angeli chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
shift2 Re: byłam w Ence:))))) 13.07.05, 16:14 Siedze sie zastanawiam komu by sie przydały takie jajeczka:):):) Ale do czego doszedłem tak sobie dumajac to niezdradze nikomu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 13.07.05, 19:40 poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/tort.jpg?ID=1121121485.5129_155817.imail1&Seq=2&name=tort.jpg&t=1121275944770 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 13.07.05, 20:52 to było zdjecie tortu - ale cos nie wyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 08:32 Shift...Masz na myśli.....;p??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 12:12 ja tylko melduję, że przechwyciłam reklamówkę:) Giga, był Twój ulubiony barman. O nic na szczęscie nie pytał... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rk100 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 12:25 inka28 napisała: > ja tylko melduję, że przechwyciłam reklamówkę:) > Giga, był Twój ulubiony barman. O nic na szczęscie nie pytał... ;))) giga!!!byłas niegrzeczna???:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 18:30 Ja niegrzeczna? Byłam cichutka jak trusia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: byłam w Ence:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:31 hahahahaha....juz ci giga wierze..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 21:56 giga - ma ulubionego barmana ? A co podawał ? Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 22:16 Miły, młody człowiek Podawał zimne piwko z soczkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 14.07.05, 23:07 ooooo, czy coś powiedział , oprócz tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłam w Ence:))))) 15.07.05, 22:37 Byłam w Ence mam czyste rence ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: byłam w Ence:))))) 17.07.05, 23:51 Byłam , ale wciąż myślałam o nieobecnych:( Being, cóś tam przywiozę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: byłem w Ence:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:09 I wstawilem kilka zdjec na strone :)) home.arcor.de/szkpnr7/III_ZJAZD/ Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: byłem w Ence:))))) 18.07.05, 15:02 dzięki Fredek:) czy nieoficjalnie..jest jeszcze jakaś część tego reportazu;p:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: byłem w Ence:))))) 19.07.05, 07:37 Fajnie byłooooooo, szkoda, że tak krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: byłem w Ence:))))) 19.07.05, 07:39 Lusterko..przeciez była częsć dalsza..na Warmii..:);p Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: byłem w Ence:))))) 19.07.05, 11:50 wiem, ale wiesz jak to jest, musiałysmy do domu, niełatwo jest wciagac na góre po schodach własną przyjaciółke ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: byłem w Ence:))))) 19.07.05, 16:34 Podłe oszczerstwa. Wciagałaś mnie tylko po pierwszym zjeździe. Po poprzednim i ostatnim wlazłam sama. A pamietasz, jak sie przed dwoma laty uparłam, ze zmyję makijaż i umyję ząbki.... ROTFL, nie mogę, ale musiałaś mieć ubaw..... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: byłem w Ence:))))) 19.07.05, 18:53 No pierwszy zjazd byl .....zajefajny;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłem w Ence:))))) 19.07.05, 22:49 Zawsze pierwsze razy są pamiętne ;)))))) Ale i ten zjazd należy do udanych - spójrzcie na zdjęcia jak sie bawiono :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: byłem w Ence:))))) 20.07.05, 10:53 Zaraz tam oszczerstwa, film Ci się urwał i tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: byłem w Ence:))))) 20.07.05, 18:54 sam widzialem jak Ci sie urywal!!! ;p tylko ze nic a nic nie pamietam... bo mi sie film urwal! ;p :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: byłem w Ence:))))) 24.07.05, 21:55 Dostawa dotarła - dziękuję, bardzo to miłe z Waszej strony :) i bardzo ucieszyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: byłem w Ence:))))) IP: *.nwbi.de / *.neue-westfaelische.de 27.07.05, 09:38 Miki przeslal swoje zdjecia ze spotkanie. Te takze wrzucilem na strone. home.arcor.de/szkpnr7/III_ZJAZD Milego ogladania i wspominania. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Pytania :) 27.07.05, 22:41 Fredek, szczególnie dziękuję za takie udostępnienie zdjęc, poznałam w ten sposób nowych forumowiczów. Buziaczek mi się uśmiecha widzac wszystkich razem. Zauważyłam , ze stół został ustawiony inaczej :) A w Lady została zastąpiona pucharem :) Kto jest na zdjęciu nr 05 ? Zdjęcie nr 29 - a ta śliczna mloda dziewczyna i oczywiście obok z napisem na koszulce SP7 ? Zdjęcie 32 - Zbyszku co oznacza ten strój workowy - Jadźwinga ? ;))))) Zdj, nr 64 - Kto zgubił rower z gazetą ? Brawo za zdjęcie nr1 :) Prwaie wszyscy ujęci - szkoda , ze nie można usłyszeć glosu Ktosiczki grającej na gitarze. Dzięki za zdjecia jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Odpowiedzi :) IP: *.h.pppool.de 27.07.05, 23:04 Zdjecia sa od mikiego , wiec on wie najlepiej kogo fotografowal. Ze Lady przestawili tez widzialem. Postawili tam jakis Puchar. Ale podpisy na scianie dalej sa. Zdjecie 05: Moj rekaw , Max (moj syn) i pozniej kolega mikiego (tez rowerzysta). Zdjecie 29: Miki z coreczka (jak z tego samego drewna wystrugana) Zdjecie 32: Zbyszek przed wejsciem do klasztoru ? (Juz przymieza koszulke) Zdjecie 64: Rower jakiegos redaktora/fotoreportera z GAZETY: rower tak stary ze nikt go nie ukradnie , i pozatym zabezpieczony super solidnym zamkiem. Rita ... serdeczne Pozdrowienia do wspanialego Krakowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odpowiedzi :) 27.07.05, 23:51 Dzieki Fredek , dobrze, że byłeś, ale czy wasza grupa szkoly tez pozostawila podpisy przy Lady ? Mam nadzieje , że tak, napewno Zbyszek przypilnował ;) Mikiego pozdrawiam równiez oczywiście bardzo serdecznie i szkoda, że nie mogliśmy sie spotkać, bądź co bądź pare latek jesteśmy wspólnie na forum. Mam nadzieje, że kiedyś wszyscy sie razem spotkamy, wielką mam na to ochotę :) Trzeba czekać na okazje - być może to w przyszlym roku już. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Odpowiedzi :) IP: *.nwbi.de / *.neue-westfaelische.de 28.07.05, 10:37 Ja bylem na spotkaniu tylko krociutko. Bylem po podrozy i nie moglem dluzej balowac. Oprocz tego mialem przy sobie mojego mlodego straznika (Maxa) ktory mi nie pozwolil na dluzszy pobyt. Przy LADY podpisalem sie juz chyba 2 lata temu. Spotkalem tam wtedy Allana. A reszta sie chyba tez tam podpisala. Pozdrowienia do przepieknego Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odpowiedzi :) 28.07.05, 21:47 Tak , Zbyszku widzialam na zdjęciach. Shift dołaczył i otrzymał chrzest , jest pełnoprawnym forumowiczem ;)))))) Karniaka tez pewnie zaserwowałes :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odpowiedzi :) 28.07.05, 21:51 Fredek, nie powiem ale łaczy nas wszystkich Olsztyn i to takie miłe kiedy po tylu latach można spotkać bratnie dusze w mieście już prawie zapomnianym przeze mnie, ale internet sprawił, że do śmierci to miasto będzie zawsze bliskie i nigdy niezapomniane. Bliże niż ludziom tam mieszkającym, oni wpadli w rutynę, a my go od nowa odkrywamy i zawsze coś sie znajdzie co uszlo wcześniej naszej uwadze. Czy masz kiedyś zamiar powrócić do Olsztyna na stałe ? Czy porobiłeś też zdjęcia wschodu i zachodu słońca nad jeziorami ? Czy zdążyliście zobaczyć wszystkie zakamarki Olsztyna ? I jak odbiera Twój syn Olsztyn ? No i czy ten mostek na Długim już naprawili ? I jak idzie opieka szkoły nr7 nad wybrzeżem jeziora Długiego ? Tablica informująca o tym jeszcze się uchowała ? Trzeba koniecznie w przyszłym roku wspolnie dogadać się i zaplanować tak by wszyscy mogli przyjechać, choć wiem , że jest to ciezkie ale próby takie trzeba czynić. Pewnie masz miłe wspomnienia - podziel sie z nami :) W różnych miastach mieszkamy , na Kraków nie narzekam , już w Olsztynie nosiłam krakowski strój na wszystkich uroczystościach :) pewnie tak musiało być :) pozdrawiam jd - ma chyba najbliżej, ale ciężko mu sie ruszyć z fotela ;) Ja, narazie milcze, ale nie wierzyłam, że potrafi tak obszerny temat szkoły kiedyś skończyć z takim doskonałym efektem. Poza tym temat opisu ludzi jest tematem śliskim i bardzo trzymam kciuki by dobra wola zrozumienia była po każdej stronie. Zastanawiam się jaki będzie następny temat dla jd ?- Takie pióro nie może być zmarnowane, a nieużywane zardzewieje ;)))) - żart oczywiście. jeszcze raz pozdrawiam Fredek, ja wiedziałam, że w ten sam dzień przyjeźdzasz i wiedziałam , ze wpadniesz mimo zmęczenia bo Lady to magnes i żaden kryształ ani złota nie zastąpi ten czarodziejski kamień z zamku olsztyńskiego :) Acha , nasz Thor_tr student prawa napewno się oglądał za córką Mikiego ;) Zauważyłeś to ? Znamy już prawie wszystkie dzieci forumowiczów - co oznacza, że sobie ufamy i to jest piękne, wiele rzeczy jest milych i tego sie nigdy nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 07:38 Umieram ze śmiechu jakoby Thor oglądał się za córka Mikiego :D Jako przyszły prawnik nawet nie powinien, ona ma 14 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 07:57 jako "seniorka zyciowa", mam czekac caly rok na podpis w eNce, czy moge w miedzyczasie? w obecnosci wiarygodnych swiadkow? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 08:12 Rok nie trzeba, można by zrobić jakieś małe spotkanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 08:42 Co na to Wszyscy? Raczej bede bez obstawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 09:32 Wczoraj spotkalismy sie nad Lyna... ciagle gdzies sie spotykamy w wiekszym lub mniejszym gronie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 10:01 przy tym upale kazdy zimny prysznic sie przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Odpowiedzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:11 To faktycznie dałam plame - ze zdjęcia tak nie wynikało, ach sliczna z niej kobieta będzie :) przepraszam jesli kogos uraziłam :) Lustro, dobrze znasz wszystkich , dzięki za poprawkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Odpowiedzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:15 Muraszka, a nie znasz przypadkiem Ryszrada Małka ? Bedzie miał troche lat, mieszkali na Dabrowszczakow Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 10:22 Małłka ? czy Małka? Ryszarda,jakkolwiek by sie pisalo jego nazwisko,nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Odpowiedzi :) 29.07.05, 13:18 Zaraz tam, znaaaaaasz :) Wystarczyło spytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Odpowiedzi :) IP: *.nwbi.de / *.neue-westfaelische.de 02.08.05, 14:57 Rita zerknij do twojej skrzynki pocztowej w gazecie. Odpisalem tam na twoje pytania. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odpowiedzi :) 02.08.05, 22:30 Dziekuję Fredek za zdjęcia - Topola i jezioro Dlugie jest, wszystko na miejscu, czeka na następną okazję spotkania w eNce. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś