Dodaj do ulubionych

Makro Cash&Carry szuka pracowników

IP: 80.51.241.* 08.08.05, 21:13
Nie kupcow tylko ,baronow hurtownikow, i radnych dbajacych o interes wlasnych
firm pod plaszczkiem opikowania sie tymi na ktorych pasozytuja. Makro nie
jest dla Kowalskiego tylko dla wlasciela sklepu ktory moze kupic tanszy towar.
Obserwuj wątek
    • Gość: REALISTA Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 16.08.05, 23:22
      NAPISZCIE JESZCZE ZA ILE KASY CI LUDZIE BEDA TAM PRACOWAC I ILE GODZIN
      DZIENNIE.........?
      • Gość: zyx Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 01:43
        Nie kupcow tylko ,baronow hurtownikow, i radnych dbajacych o interes wlasnych
        firm pod plaszczkiem opikowania sie tymi na ktorych pasozytuja. Makro nie
        jest dla Kowalskiego tylko dla wlasciela sklepu ktory moze kupic tanszy towar.

TO SKANDAL !!! Powinni nie dbac o interes wlasnych firm i kupowac drozszy
        towar!
    • edico Re: Hehehehe....... 17.08.05, 02:33
      Zapewne znajdą i to za marne pieniądze. Ale żyć się chce, dla tego nie dziwcie
      się ludziom, którzy polecą na obiecane bez żadnych gwarancji.

Mimo wszystko sądzę, że status Aborygena w Australii ma się znacznie lepiej ;((
      • Gość: elwu Re: Hehehehe....... IP: 213.199.228.* 17.08.05, 18:13
        Jak ktoś wcześniej pracował w Biedronce to będzie mu łatwiej...
      • Gość: cola do edico IP: *.olsztyn.mm.pl 17.08.05, 21:15
        A gdzie można pracować? Wskaż mi pracodawcę w Olsztynie, który daje dobre
        pieniądze i gwarantuje 8 godzinny czas pracy...
        Cieszę się, że ludzie zamiast biadolić jak ty będą mogli sobie popracować.
    • Gość: as Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.06, 08:18
      buahahahaaaa gdzie ty człowieku widziałes tanszy jest wiele sklepów i hipermarkietów gdzie w deetalu kupisz o przynajmniej 10% taniej nie wspomne ogiełdach
      • Gość: j.m. Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.ols.vectranet.pl 12.08.06, 15:00
        ale masz zaplon...
        • Gość: PRACOWNIK Pracuję w MAKRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:44
          I jestem z tego dumna!!!!!!!!!!!!!! Nigdzie jeszcze nie byłam ani ja ani moja
          praca tak szanowana jak tam. Pracuje tyle na ile chce zarobić. Zero
          wykorzystywania. Zajebisty zespół kierowniczy jak i współpracowniczy.!!!!!!!!
          Nie znam lepszych ludzi z którymi tak się można zrzyć!!!! A poza tym 7.50 na
          godzinę + premia to uważam że sporo! Tesco 3.50 [tam wcześniej pracowałam] i
          nie ma że boli ryjesz w Tesco to końca, a tu............. sami Cię wyrzucają do
          domu!!!! I jeszcze Kicerman nakrmi!!! Ceny?????? No cóż tu macie rację......coś
          taniej coś drożej............ JAK WSZĘDZIE!!!!!1
    • Gość: andy Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.makronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:06
      Uwaga! Powyższy post to tekst sponsorowany przez Makro Cash&Carry.
    • Gość: gosc Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.06, 17:19
      wszystkich pracujacy w hipermarketach zapraszam na forum www.hiperforum.blo.pl/
    • Gość: Kuba Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: *.stk.vectranet.pl 03.01.07, 18:32
      Zpraszam wszystkich pracowników hipermarketów na forum www.hiperforum.yoyo.pl
    • Gość: pokolenie JP2 Re: Makro Cash&Carry szuka pracowników IP: 80.48.173.* 04.01.07, 16:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=54837837
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka