IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: black Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:55
      Jola, ty nawet linku wkleić nie potrafisz, jak chcesz załatwiać nasze sprawy?
      • Gość: JOLA DYWITY [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: black Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:08
          Ładna jesteś Jolu, wybacz poufałość, ale czy naprawdę dobrze się zastanowiłaś?
          Nie szkoda ci młodości?
    • Gość: Alla Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:07
      Jolu, wystarczy że Małkowski "załatwia"... popatrz i poczytaj jakie są tego
      skutki i jak to odbija się czkawką olsztynianom (w gazetowym
      slangu:olsztyniakom ;))).
      • pavlodiablo Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! 17.09.05, 23:14
        Ostatnie zdjęcie dyskryminuje Cię, wyglądasz jaka jesteś. Cyba, że się mylę -
        udowodnisz?
        • Gość: ala Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:19
          Jolu, jeśli twój program jest taki, jak stronka - to sorry nie masz go, jest
          pusty. A głosowac na ciebie tylko dlatego, ze masz futerko?
          • Gość: obi Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:50
            No i proszę, Jola z Dywit sobie o nas przypomniała! A ja tutaj, Jolu, od
            tygodni czekam i czekam na Twoje szczere wyznanie: na ile tysięcy podpisałaś
            weksel Przewodniczącemu? Jak otwartość w polityce, to otwartość!
            P.S. A jak się tańcowało z kwiatem młodzieży z bratniej Chińskiej Republiki
            Ludowej? Czy to prawda, że Przewodniczący dostał od chińskich gości bluzę-
            maoistówkę? Czy mu w niej do (opalonej) twarzy?
    • Gość: Ed Re: Fałszerstwo od podstaw IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 00:12
      Do prokuratur na terenie Polski trafiają zawiadomienia o sfałszowaniu podpisów
      poparcia na listach wyborczych.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2919185.html
    • Gość: zainteresowany więcej fotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:22
      Masz jakies zdjęcia w bieliźnie? Jaki masz rozmiar biustu?
    • edico Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! 18.09.05, 02:38
      Sądziłem, że logiczny układ urbanistyczny miasta po uluś tam latach kwarantanny
      wymaga włączenia Dywit w sferę polityki gospodarczo-przestrzennej miasta. W tej
      chwili po którymś tam poście mam coraz większe wątpliwosci, czy środowisku Dywit
      nie lepiej będzie we własnej gminie i powiecie wśród samych swoich ;((.
    • Gość: Magda Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 04:06
      Zdecydowanie nie pomoge :-D
      • Gość: Ed Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.09.05, 04:19
        Swoimi zabawkami też sam sie bawię i9 wara komuś do tego :))
    • m.marlon83 Re: Pomóżcie mi załatwiać wasze sprawy! 18.09.05, 10:50
      radzilbym zrobic cos z ta strona, bo nie dziala polowa rzeczy, a takich
      ambitnych, ktorzy korzystaja z szablonow gotowych stron interentowych jest
      wiele... hehe ciekawe czy prawdziwy autor stronki sie nie upomni o honorarium...
      a wtedy bez stoleczka ciezko sie bedzie wyplacic. Z reszta osobka na takie
      powazne stanowisko powinna to wiedziec....
    • being28 Podajcie ten smieszny link 18.09.05, 12:11
      Prosze o podeslanie linku na maila. Tez chce sie posmiac:)
      • mameluch Re: Podajcie ten smieszny link 18.09.05, 13:16
        gorąco przyłączam się do prośby Beinga!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka