Gość: kazio IP: *.udn.pl 23.10.05, 21:11 LECHU Jesteś wielki. Chwała pokonanemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobydickzolsztyna Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA 23.10.05, 21:19 Rzeczywiście, bez ironii - CHWAŁA ! Na "małego" głosowałem, bo osądziłem jego większą przydatność do roli. Tuska jednak szanuję, współczuję Mu w tych przykrych paru chwilach - ale wiem, że Polsce się jeszcze przyda ! Panie Donaldzie, bądź pan tym bezcennym czynnikiem stabilizacji i rozsądku w czasie przemian. Przemiany, jak to przemiany, są konieczne, ale "lubieją" zachodzić dalej niż to bezwzględnie potrzebne. Bądź Pan na miejscu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA 24.10.05, 06:23 Pan Tusk,moze przeciez zostac marszalkiem, bo w swojej partii to juz raczej spalony Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA 24.10.05, 07:20 Lech...będzie się działo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraon Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.udn.pl 24.10.05, 09:20 Tusk rozbity zgodnie z przewidywaniami ludzi logicznie myślących. Mimo poparcia mediów w tym TVN24 oraz zmanipulowanych słabo myślących ludzi młodych w szczególności internautów. Zapraszam do myślenia i wyciagania wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:03 hihi Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: NIECH ŻYJE IV RZECZPOSPOLITA 24.10.05, 23:13 Chyba duchem, bo postura coś mizerna!!! Odpowiedz Link Zgłoś