cnc 28.09.02, 22:05 Kto mieszka albo mieszkal na tej ulicy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Ulica poprzeczna i okolice IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 22:10 Z "pewnego" odcinka tej ulicy już NIKT Ci nie odpowie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnc Re: Ulica poprzeczna i okolice IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.02, 22:17 Gość portalu: M napisał(a): > Z "pewnego" odcinka tej ulicy już NIKT Ci nie odpowie ..... Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ulica poprzeczna i okolice IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 15:12 TAM już panuje wieczna cisza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ulica poprzeczna i okolice IP: *.arcor-ip.net 29.09.02, 21:45 M.,nie strasz bo jeszcze nie Halloween,wszyscy,co tam mieszkali,wiedzą że chodzi ci o cmentarz komunalny,zresztą już zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Ulica poprzeczna i okolice IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.09.02, 11:24 Na tej zamkniętej części Poprzecznej mieszkają moi niesamowici dziadkowie. Przedtem mieszkali na Alei Przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
cnc Re: Ulica poprzeczna i okolice 30.09.02, 20:12 O cmentarz mi wcale nie chodzi,ja na tej ulicy naprawde mieszkalem. Dokladnie w bloku nr7. W 1978roku Wyjechalem do Niemiec bylem wtedy dorastajacym chlopcem.Chodzi mi tylko o moich kolegow i kolezanki s kturimi sie bawilem,gralem w pilke.Chodzilem do szkoly nr9 na Zamenchowa.Bardzo prosze kto tam albo w oklicy mieszkal niech pisze,moze akurat sie znalismy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś