Dodaj do ulubionych

DLACZEGO WARTO STUDIOWAĆ!

IP: *.uwm.edu.pl 06.10.02, 11:57
Studiować aby studiować nie ma sensu.Wybrać trzeba konkretny cel.Jeżeli
zaczyna sie nauke na uczelni nie wolno z niej rezygnować.I jak już studiować
to do ostatnich sił. Nie trzeba się poddawać pod żadnym pozorem.Przemyślcie
to i dożućcie coś swojego.
Niech studia będą z wami!
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: DLACZEGO WARTO STUDIOWAĆ! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.10.02, 13:56
      Dwie pierwsze opinie mam odwrotne: warto studiować, aby studiować, i nie trzeba
      wybierać konkretnego celu. Reszta ok.
      • Gość: spoko Re: DLACZEGO WARTO STUDIOWAĆ! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 02:02
        jd nie wiem jak w Twoich czasach, ale w moich to się rzeczywiście dałos
        tudiować... A przy okazji - w wolnym czasie - pół Polski zwiedziłem, w tym
        wszystkie ważniejsze studenckie festiwale, zloty, warsztaty itp.
        Teraz chyba już tak nie jest. Studia drogie, a Uniwersytet W-M to kuźnia
        bezrobotnych. Co roku (dla podniesienia rangi uczelni?) zwiększa liczbę miejsc
        na paranoidalnych kierunkach. "Samorozwój" za wszelką cenę a potem kariera w
        Samoobronie?
        • Gość: jd Re: DLACZEGO WARTO STUDIOWAĆ! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 21:55
          W moich czasach było tak samo, a może nawet bardziej. Ale dzisiejszych
          studentów też lubię.
    • Gość: Oleslaw Re: DLACZEGO WARTO STUDIOWAĆ! IP: *.sgh.waw.pl 12.10.02, 12:31

Jak to milo ze studenci I roku UWM lapia wiatr w zagle na naszym prestizowym
      uniwerku

Gość portalu: STUDENT napisał(a):

> Studiować aby studiować nie ma sensu.Wybrać trzeba konkretny cel.Jeżeli
      > zaczyna sie nauke na uczelni nie wolno z niej rezygnować.I jak już studiować
      > to do ostatnich sił. Nie trzeba się poddawać pod żadnym pozorem.Przemyślcie
      > to i dożućcie coś swojego.
      > Niech studia będą z wami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka