Dodaj do ulubionych

wojna LO1 z LO2

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 05:32
Są ty jacyś absolwenci?
Pamiętacie coś z tej historii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 01.10.01, 13:24
      Heh. wojny wojnami a oba licea sa takie sobie, co tu duzo gadac
    • Gość: sari Re: wojna LO1 z LO2 IP: 213.231.0.* 02.10.01, 11:11
      Może jestem za młoda żeby pamiętać jakąś wojnę, bo za moich czasów LO1 i LO2
      raczej się lubiły. Pamiętam jak na długiej przerwie biegło się do LO2 za garaże
      na papieroska i żeby odwiedzić znajomych. A potem wszyscy spotykaliśmy się na
      fosie.
      • Gość: Adam Re: wojna LO1 z LO2 IP: 217.153.24.* 04.10.01, 20:53
        Jaka wojna? Uczylem sie w LO1 w latach 1987 -1991 ( dla niektorych to pewnie
        prehistoria), ale zajmowaly nas ciekawsze rzeczy a nie dziecinne "wojny"
        miedzyszkolne" czy inne tego typu dziecinady. Mialem sporo kumpli w LO2(wtedy
        byly tylko cztery licea w Olsztynie) Wtedy, w 1989 zmieniala sie Polska,
        wszystko bylo inne, potem byla wojna w Iraku, itd itp
        Wojny to byly w podstawowce, ale na sniezki po lekcjach :)))
        • Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 15:17
          a widzieliscie jakie teraz tlumy za garazami na przerwach?
          Olesław: Twoim zdaniem jaka szkola jest w olsztynie najlepsza?
          • Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:33
            Ty tam lepiej nie chodz za te garaze. dobrze Ci radze:>
            • Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 05.10.01, 19:55
              Dołączam sie od rad Olesława. Za tymi garażami palą papierosy i ogladają
              Penthouse'y. To zupełnie nie dla ciebie. Poza tym, jak się domyślasz gugu, ja
              wiem jaka szkoła jest w Olsztynie najlepsza. Chyba że pytasz wyłącznie o licea,
              to wtedy jestem niezapisana tablica i rzeczywiście niech coś powie Olesław,
              choć właściwie licea jako takie są wszystkie najlepsze, chyba że Olesław powie
              coś zupełnie innego
              • Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 19:24
                Chodzi mi o licea najlepsze!
                PS.za garaze nie chodze ale i tak wiem co sie tam dzieje.
                • Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 09.10.01, 14:35
                  Nie wiem ktore lepsze. Obydwa sa na swoj sposob rozczarowujace:(
                  • Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 18:47
                    Olesław, nie powineneś zajmowac tak defetystycznego stanowiska. Gugu jest chyba
                    dość młoda i nie pozbawiaj jej tak obcesowo ufności w świat
                    • Gość: re Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:03
                      Nic jej nie grozi. Już przecież wie, co można zobaczyć za garażami przy LO 2.
                      Olesław pokazał jej tylko następny "garaż".
                      • Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 22:10
                        Przechwala się, że wie, bo przecież tam nie chodzi, a chce uchodzić za dorosłą
                        i doświadczoną. Tak naprawdę w głowie jej sie nie mieści, co się dzieje za tymi
                        garażami i do matury niech już tak zostanie
                        • Gość: detritus Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 22:28
                          Zachwalacie, zachwalacie, chyba sie tam przejde i przekonam jak to jest... ;))))
                          • Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 23:15
                            I wszystko nam opowiedz
                            • Gość: detritus Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 00:10
                              Mam sie skoncentrowac na streszczeniu zawartosci Penthouse? Czy informacjach na
                              temat poziomu nikotyny? ;)
                              • Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 10.10.01, 09:24
                                Nie musisz sie skupiać. Możesz przedstawić szeroką panoramę.
                                • Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.se 10.10.01, 11:36
                                  jd sa rzeczy na swiecie o jakich Ci sie w gowie nie snilo...
                                  a tak w ogole pozdrawiam ze Szwecji;)))
                                  • Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 10.10.01, 14:42
                                    Nie ma takich rzeczy. Co ty robisz w tej Szwecji? Powinnaś być w szkole koło
                                    teatru, kina i ratusza (już zapomniałem czy to 1LO, czy 2LO)
                                    • Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 10.10.01, 18:12
                                      Obija sie:>
                                      • Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 18:50
                                        dlaczego zdaje mi sie ze traktujecie mnie z wyzszoscią? czy moze aby to wyczuc
                                        takze jestem za młoda?

• Gość: marek Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 18:55
                                          Najważniejsze, że wzbudzasz zainteresowanie wiekszości forumowiczów. Ja nie
                                          wyczuwam w tych listach lekceważenia "z powodu wieku". To raczej taki pokrętny
                                          sposób okazywania sympatii.
                                          • Gość: jd Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 20:15
                                            Jak najbardziej, a jeśli nawet jesteśmy odrobinę nadopiekuńczy, to wynika to z
                                            najuczciwszego zatroskania, żeby ci się wszystko układało tak jak powinno się
                                            układać i czy ten pobyt w Szwecji na pewno temu sprzyja
                                            • Gość: detritus Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 21:21
                                              Nie wiadomo czy sprzyjal, ale widac ze gugu juz jest na olsztynskiej ziemi ;)
                                              • Gość: jd Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 21:26
                                                No i chwała bogu
                                                • Gość: marek Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 11:40
                                                  No właśnie. Co Ty właściwie robiłaś w tej Szwecji (jeśli to nie tajmenica)? I
                                                  dlaczego tak krótko?
                                                  • Gość: gugu Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 16:38
                                                    no moze jestem troche przewrazliwiona.zapomnijmy o tamtym!
                                                    a ten wyjazd byl ze szkoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka