Gość: mk IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 05:32 Są ty jacyś absolwenci? Pamiętacie coś z tej historii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 01.10.01, 13:24 Heh. wojny wojnami a oba licea sa takie sobie, co tu duzo gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: wojna LO1 z LO2 IP: 213.231.0.* 02.10.01, 11:11 Może jestem za młoda żeby pamiętać jakąś wojnę, bo za moich czasów LO1 i LO2 raczej się lubiły. Pamiętam jak na długiej przerwie biegło się do LO2 za garaże na papieroska i żeby odwiedzić znajomych. A potem wszyscy spotykaliśmy się na fosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: wojna LO1 z LO2 IP: 217.153.24.* 04.10.01, 20:53 Jaka wojna? Uczylem sie w LO1 w latach 1987 -1991 ( dla niektorych to pewnie prehistoria), ale zajmowaly nas ciekawsze rzeczy a nie dziecinne "wojny" miedzyszkolne" czy inne tego typu dziecinady. Mialem sporo kumpli w LO2(wtedy byly tylko cztery licea w Olsztynie) Wtedy, w 1989 zmieniala sie Polska, wszystko bylo inne, potem byla wojna w Iraku, itd itp Wojny to byly w podstawowce, ale na sniezki po lekcjach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 15:17 a widzieliscie jakie teraz tlumy za garazami na przerwach? Olesław: Twoim zdaniem jaka szkola jest w olsztynie najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:33 Ty tam lepiej nie chodz za te garaze. dobrze Ci radze:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 05.10.01, 19:55 Dołączam sie od rad Olesława. Za tymi garażami palą papierosy i ogladają Penthouse'y. To zupełnie nie dla ciebie. Poza tym, jak się domyślasz gugu, ja wiem jaka szkoła jest w Olsztynie najlepsza. Chyba że pytasz wyłącznie o licea, to wtedy jestem niezapisana tablica i rzeczywiście niech coś powie Olesław, choć właściwie licea jako takie są wszystkie najlepsze, chyba że Olesław powie coś zupełnie innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 19:24 Chodzi mi o licea najlepsze! PS.za garaze nie chodze ale i tak wiem co sie tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.*.*.* 09.10.01, 14:35 Nie wiem ktore lepsze. Obydwa sa na swoj sposob rozczarowujace:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 18:47 Olesław, nie powineneś zajmowac tak defetystycznego stanowiska. Gugu jest chyba dość młoda i nie pozbawiaj jej tak obcesowo ufności w świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:03 Nic jej nie grozi. Już przecież wie, co można zobaczyć za garażami przy LO 2. Olesław pokazał jej tylko następny "garaż". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 22:10 Przechwala się, że wie, bo przecież tam nie chodzi, a chce uchodzić za dorosłą i doświadczoną. Tak naprawdę w głowie jej sie nie mieści, co się dzieje za tymi garażami i do matury niech już tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 22:28 Zachwalacie, zachwalacie, chyba sie tam przejde i przekonam jak to jest... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 09.10.01, 23:15 I wszystko nam opowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 00:10 Mam sie skoncentrowac na streszczeniu zawartosci Penthouse? Czy informacjach na temat poziomu nikotyny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 10.10.01, 09:24 Nie musisz sie skupiać. Możesz przedstawić szeroką panoramę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.se 10.10.01, 11:36 jd sa rzeczy na swiecie o jakich Ci sie w gowie nie snilo... a tak w ogole pozdrawiam ze Szwecji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.acn.waw.pl 10.10.01, 14:42 Nie ma takich rzeczy. Co ty robisz w tej Szwecji? Powinnaś być w szkole koło teatru, kina i ratusza (już zapomniałem czy to 1LO, czy 2LO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: wojna LO1 z LO2 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 18:50 dlaczego zdaje mi sie ze traktujecie mnie z wyzszoscią? czy moze aby to wyczuc takze jestem za młoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 18:55 Najważniejsze, że wzbudzasz zainteresowanie wiekszości forumowiczów. Ja nie wyczuwam w tych listach lekceważenia "z powodu wieku". To raczej taki pokrętny sposób okazywania sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 20:15 Jak najbardziej, a jeśli nawet jesteśmy odrobinę nadopiekuńczy, to wynika to z najuczciwszego zatroskania, żeby ci się wszystko układało tak jak powinno się układać i czy ten pobyt w Szwecji na pewno temu sprzyja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 21:21 Nie wiadomo czy sprzyjal, ale widac ze gugu juz jest na olsztynskiej ziemi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 21:26 No i chwała bogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 11:40 No właśnie. Co Ty właściwie robiłaś w tej Szwecji (jeśli to nie tajmenica)? I dlaczego tak krótko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: przeciez wszyscy Cię tu lubią gugu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 16:38 no moze jestem troche przewrazliwiona.zapomnijmy o tamtym! a ten wyjazd byl ze szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś