Dodaj do ulubionych

Jest praca dla lekarzy we Francji

IP: 195.101.8.* 11.01.06, 16:35
Witam serdecznie
jestem torunska studetka UMK, obecnie odbywam staz we Francji w gabinecie
konsultingowym "Rivière Consult Associés". Zajmuje sie przede wszystkim
rekrutacja lekarzy wszystkich specjalizacji do francuskich szpitali i klinik
(na dowod wysylam link poswiadczajacy istnienie tej firmy oraz zakres jej
dzialalnosci - www.riviereconsult.com/). Zwracam sie z prosba do
lekarzy chcacych wyjechac do Francji lub po prostu zainteresowanych warunkami
pracy i proponowanymi stanowiskami o kontakt.

contact@santeconsult.com

Alicja WARYCH
Obserwuj wątek
    • Gość: RIVIERE CA praca dla lekarzy IP: 195.101.8.* 17.03.06, 11:24
      RIVIERE CONSULT ASSOCIES

To wiodąca na francuskim rynku firma consultingowa, utworzona w 1981 roku.
      Nasza firma "RIVIERE CONSULT ASSOCIES" specjalizuje się w świadczeniu usług
      rekrutacyjnych oraz selekcji wykwalifikowanego personelu medycznego na zlecenie
      renomowanych publicznych i prywatnych Zakładów Opieki Zdrowotnej oraz Klinik na
      terenie FRANCJI.

Dysponujemy obecnie atrakcyjnymi ofertami pracy dla lekarzy: rodzinnych,
      urologów, kardiologów, pediatrów, anestezjologów, radiologów, ginekologów,
      psychiatròw.

Od kandydatów oczekujemy:

- specjalizacji II stopnia lub nowej jednostopniowej,
      - dobrej znajomości języka francuskiego,
      - orientacji na pacjenta, pasji do zawodu lekarza
      - umiejętności pracy w grupie.

Kandydatom oferujemy:

- możliwość legalnego zatrudnienia we Francji i kontakt długo lub
      krótkoterminowy.
      - atrakcyjne wynagrodzenie - uzależnione od posiadanych kompetencji, tytułów
      naukowych oraz wyników w pracy
      - oferujemy wszechstronną pomoc w organizacji wszelkich formalności związanych
      z potwierdzeniem specjalizacji oraz w trakcie procesu rekrutacyjnego.

Osoby zainteresowane naszą ofertą prosimy o przesłanie mailem CV ze zdjęciem
      oraz listu motywacyjnego na podany poniżej adres:

18 rue de la République
      34000 Montpellier
      Tél. : +33 4 67 15 97 79
      Fax : +33 4 67 15 38 98
      contact2@riviereconsult.com
      www.riviereconsult.com/
    • Gość: pacjent Re: Jest praca dla lekarzy we Francji IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.06, 11:34
      polskim lekarzom mowimy powodzenia, niech wykanczaja i truja francuzow, na ich
      miejscwe proponuje sciagac lekarzy z ukrainy, nie moga byc bardziej niedouczeni
      i aroganccy niz polscy, podejscie polskich lekarzy do polskich pacjentow wola o
      pomste do nieba
      • Gość: zyz Re: Jest praca dla lekarzy we Francji IP: *.olsztyn.mm.pl 17.03.06, 12:03
        Niech sobie polscy lekarze wyjeżdżają. Na ich miejsce PiS powoła własne kadry!
      • Gość: lekarz z Ukrainy Re: Jest praca dla lekarzy we Francji IP: 82.139.47.* 11.05.06, 19:44
        Do pacjenta
        Lekarze y Ukrainy nie sa zainteresowani przyjazdem do Polskiego pacjenta bo
        pensja lekarza tylko o 50zl wyzsza jak na Ukrainie ,rok trzeba pracowac za
        darmo (staz)i na konec LEP(ha ha ) .Wielkie dzieki ale sie nie oplaca!!!!
      • Gość: M Re: Jest praca dla lekarzy we Francji IP: *.interna2.uj.edu.pl 01.06.06, 17:18
        Powodzenia, ucz się ukraińskiego, ja znam 4 języki i przyslę Ci pocztówkę.
        Mechanikowi samochodowemu płacisz bez zmrużenia oczu, a doktor ma za 800 zł.
        Otóż - skończyło się.

Pa
      • moherowe_stringi Szanowny polski pacjencie 02.06.06, 17:50
        Masz kompletną rację. Ja również życzę polskim lekarzom, żeby wyjechali
        pracować do Francji i innych krajów należących do tego paskudnego, zgniłego,
        przesiąknietego obrzydliwym liberalizmem tzw. Zachodu. Ci durnie z Francji,
        Wielkiej Brytanii, Norwegii i Niemiec bardzo sobie chwalą tych polskich
        trucicieli, tych aroganckich chamów po studiach medycznych. Widocznie głupi są,
        nie to co my Polacy, Naród, który zawsze wykazawał się wybitną mądrością.
        Niech sobie polscy beznadziejni lekarze jadą na ten cholerny Zachód i zarabiają
        tę podłą kasę, tfu na psa urok!
        Serdecznie zapraszamy do Polski lekarzy z Ukrainy i Białorusi, niestety oni nie
        przyjadą bo także zarabiają więcej tej ohydnej mamony. A jeśli już zdecydują
        się na emigrację, to również pojadą do Francji, Wielkiej Brytanii etc.
        Widocznie są to podobni naszym lekarzom aroganccy truciciele.
        Generalnie lekarze w Polsce są niepotrzebni. Wystarczą nam znachorzy, szamani,
        uzdrowiciele z Wietnamu, następcy Kaszpirowskiego, wiejskie babki, cyrulicy,
        sprzedawcy pijawek, wróżki, różdżkarze i modlitwa Ojca Rydzyka.
        Pozdrawiam.
        • twojkompan Re: Szanowny polski pacjencie 15.06.06, 17:54
          A ja jestem we FR i soe dobrze mam.

POLECAM !!!

Nie jestem lekarzem, ale zakupowcem. Zalatwiam kontrakty dostawca z Europy
          Smrodkowo-Wschodniej, przyczyniajac sie znacznie do wycinania zakladow
          produkcyjnych w starej UE.

Prowadze wypasione zycie. Jest mi tu doskonale.

Pozdrawiam serdecznie niezdecydowanych... Tylko nie poumierajcie w tych swych
          rozterkach !
          • Gość: antyalicja Re:ty alicja z UMK jesteś niewiarygodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:55
            tak jak inna alicja wykładowca z UMK była marszałek senatu.
            Nie dajcie się podpuszczać toruniankom.Wyprowadzą was na manowce.
    • Gość: ryszard twardowski Re: Jest praca dla lekarzy we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:00
      jestem zainteresowany pracą we francji.internista II stopien.12 lat pracy w
      szpitalu.6 lat pracy w poz.
      • Gość: ostrożny Re: Jest praca dla lekarzy we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:13
        sprawdż dokładnie.Niedawno głośno było o jednej kobiecie z Torunia która
        obiecywała pracę a okazała się oszustką.
        • Gość: Rivere consult Re: Jest DUZO PRACY dla lekarzy we Francji IP: 195.101.8.* 28.08.06, 17:49
          Dzien dobry
          Ja rowniez pracuje dla Riviere Consult Aascies tylko ze w ich oddziale w
          Paryzu.
          Ta firma medycznego posrednictwa pracy isnieje juz od 25 lat!
          Jezeli posiadacie dyplom specjalisty II stopnia oraz wasz j francuski jest
          opanowany w stopniu komunikatywnym prosze o przeslanie CV na sdres
          phsante3@santeconsult.com a l'attention Monika Ekiert-Soulie
          Merci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka