Dodaj do ulubionych

Wyborcza znów daje plamę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:22
Dochodzi 22:30, a artykułów na jutro jak nie było, tak nie ma....
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Wyborcza znów daje plamę 12.01.06, 22:25
      pewnie przez nocną zmianę Sejmu ;)
      i rynek walutowy nerwowo reaguje ;)
      • Gość: kik Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:26
        Masz chyba rację, Rita, pozdrawiam, pa!
        • rita100 Re: Wyborcza znów daje plamę 12.01.06, 22:47
          pa!
          Wydarzenia się tak teraz zmieniaja z godziny na godzinę , że nie nadążają z
          drukowaniem
    • Gość: kibic Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.olsztyn.net.pl 13.01.06, 00:18
      Ty idź spać a nie siedź czekając na kolejne artykuly. Drażnią mnie takie dupki
      jak ty. Nie ma artykułow nie ma artykułow... Co za dramat. Idź rano do kiosku i
      se kup. Jak nie możesz bez tego zasnąć to żądaj odszkodowania.
    • Gość: Ed Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 01:08
      A jakich artykułów Ci brakuje? Chcesz reportaży z cyrku z Nowowiejskeiej???

PS. Ktoś kiedyś i nie wiem dla czego wyraził takie sobie zdanie - bajki mają
      swoją wartość. Czekasz na powielanie interpretacji bajeczki???
      • Gość: b. Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.06, 03:16
        A Dorn w telewizorze przewraca oczami. Może się przyśnić.
    • Gość: Marek Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.06, 07:12
      Jest 7,10 i dalej "posucha"!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lex Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:03
        Tekstow nie ma i bardzo dobrze. W piatki poza gazeta telewizyjna i tak nie ma
        czego czytac.
        • Gość: Alla Re: Wyborcza znów daje plamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:49
          Jeśli brakuje dziennikarzom gw tematów, to może wzorem ich kolegów z trójmiasta
          zainteresują się ile urzędnicy olsztyńscy wydali w 2005 roku na podróże
          (zagraniczne)
          miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3103546.html
          • Gość: kopytko Podroze jednak ksztalcą IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.06, 11:02
            Akurat na to pieniedzy bym im nie żalowal. Lepiej zeby jeździli i patrzyli jak
            jest gdzie indziej, niż zamykali się w zaścianku. Wiem, że to ciężka sprawa,
            ale krok za krokiem, może w koncu cos z tego do nich przeniknie.
            • rita100 Re: Podroze jednak ksztalcą 13.01.06, 21:29
              Może ja już przypomnę o nowych artykułach w gazecie. Przygotujcie się, lada
              moment będą ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka