Gość: m IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.06, 21:52 jak zwykle czesiek malkowski ze swita miesza!!moga byc stworzone nowe miejsca pracy,to miasto szuka frajera co by zaplacil za to,za co powinno placic miasto do cholery!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wicia_Gross Re: Szantaż ratusza przy budowie ul. Towarowej IP: *.olsztyn.mm.pl 19.02.06, 23:32 poczekajta a ludziska i tak pokażemy jak za laskę zmieniało się uchwały i załatwiało pracę w Michelinie przez tego głównego, czyli co mozna zrobić dla d..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prudent Szantaż IP: 212.160.172.* 20.02.06, 09:42 Czytałem ostatnio jak na Słowacji miasto uzbroiło teren i doprowadziło drogę aby pozyskać inwestora. A u nas..? Jeżeli doimy inwestora to proponowałbym aby Michelin dołożył się jeszcze do przebudowy ulicy Limanowskiego i remontu Ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szantaż IP: 81.246.17.* 20.02.06, 10:15 Zbyt duży nacisk na tak poważnego inwestora może być ryzykowny. Małkowski, Okulicz i spóła mogą swoimi decyzjami zepsuć dobry kontakt z Michelin. "Wygraja bitwę, a przegrają wojnę". Ale oni już pracują na swój wizerunek przed lokalnymi wyborami i mają to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Szantaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:23 ... i niech "dokłada" do poborów trójcy: czesio+zbynio+piotruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miz3 Re: Szantaż ratusza przy budowie ul. Towarowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:16 W Michelinie wcale nie jest tak pieknie co z tego ze mowia ze zatrudnia 200 osob z czego 190 bedzie na stazu a po nim poleca na pysk tak jest teraz i nikt tego nie widzi dopkui polacy nie beda siebie cenic jako pracownika to nigdy nie bedzie dobrze w tym kraju.Ale jeszcze tylko pare latek i bedzie miejmy nadzieje dobrze bo 5 lat temu w pracy mowili ze na twoje miejsce jest 10 teraz juz na twoje miejsce jest 3 a niech dalej tak zadza to wszyscy wyjada za granice pracowac i nie bedzie kto mial na emerytury placic.Ja mam umowe na stale w Michelinie i sie nawet nie zastanawiam co do wyjazdu bo w tym kraju nie da sie normalnie zyc jesli nie kradniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Szantaż ratusza przy budowie ul. Towarowej IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 21.02.06, 06:17 WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!! podejście polskie to inwestycji- poszantazujmy przeieciwnika- inwestora!!!!!!!!!!! wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś