Dodaj do ulubionych

Irena Petryna nową szefową kasy chorych

IP: *.milomlyn.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 07:50
i znowu rencistka ma co robic a bezrobocie dalej u nas cholernie
wysokie
Obserwuj wątek
    • Gość: murek Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 03.12.02, 08:32
      Gratuluję wyboru.Jedynie tak"wybitny" finansista i polityk jak
      p.P.może zapewnić prawidłowe funkcjonowanie tej
      placówki.Współczuję jedynie personelowi Chorej Kasy i
      pacjentom...
      • Gość: baba Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:36
        Skoro muzykolog może być szefem Rady Nadzorczej Kas Chorych, to
        dlaczego nauczycielka nie może kierować Chorą Kasą ? A mówią, że
        socjalizm się skończył
    • Gość: f Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 03.12.02, 08:42
      petryna przegrala prawie wszystko: w 97 nie została posłem,w 01 nie została
      posłem, w 02 przegrala konkurs na kuratora, w 02 nie startowała w wyborach bo
      wiedziala, ze przegra, w 02 przegrala prawybory w partii na v-ce marszalka,
      WYGRAŁA W 2002 RENTE Z ZUS!!!!!!!!!!!!! a teraz znowu wypływa i bedzie rzadzic
      jako dyrektor kasy chorych a potem pewnie NFOZ. a ja jestem po 2 fakultetach,
      zaczynam 3, znam jezyki i nie naleze do sld czy psl i nie moge w tym
      zakichanym kraju i miescie znalezsc pracy a jakas nauczycielka z olstynka co
      chwile ma prace po 8-9 tysiecy, skandal, wyjezdzam z tego kraju i niech polska
      zostanie krajem powszechnej-socjalnej szczesliwosci emerytów, rencistów,
      mauczycieli, zwiazków zawodowych, lekarzy, niewykwalifikowanych robotników i a
      mzoe po prostu zosatne politykiem???!!!!
      • Gość: pioter Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 03.12.02, 09:41
        No to kurcze ja od dzisiaj już na pewno nie choruję .... :-(((
    • Gość: ani Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 10:17
      czy w tym województwie już nie ma ludzi mądrzejszych i młodszych.
      Emeryci i nauczyciele zalewają nasz kraj samorządowy na
      stanowiskach, czy ich kwalifikacje są najlepszymi. Petryna
      walczyła oswoje prywatne "apanaże" rentę a teraz będzie kierować
      kasą. Choruj razem z Petryną.
    • Gość: OLD Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.tvk.tpsa.pl 03.12.02, 11:22
      Taka chorowita, struny głosowe na wyniszczeniu ale jakież oddanie, ileż
      poświęcenia dla dobra ogółu. Jakiego to wspaniałego specjalistę- menadżera
      udało sie pozyskać (przyp. nauczycielka w szkole gminnej). Komu gratulować????
      • Gość: theedge Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.tvk.tpsa.pl 03.12.02, 12:04
        I co.. jak sie Wam podoba polska demokracja(!?!) He he
        • Gość: being28 Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.icpnet.pl 03.12.02, 12:25
          Moze chociaz matematyki uczyla?
          Pozniej ludzie sie dziwia, ze w olsztynie nie ma inwestycji, dziury na uliach,
          obwodnica w roku budzetowym 2056, Wysoka Brama sie wali, a najwieksza idiotka
          i debilka bedzie odpowiedzialna za taka kase i za tyle osob.
          Musze chyba zmienic meldunek na poznanski:)))
    • toja77 Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych 03.12.02, 19:23
      Od początku, gdy okazało się, że p. Petryna nigdze nie startuje w tegorocznych
      wyborach zastanawiałem się co ona dla nas szykuje i jakiego jeszcze asa z
      rekawa wyciągnie. I wyciągnęla, ale nie asa tylko prawdziwego jokera! Ta to ma
      układy, a wszyscy spisali już ja na straty. Myśleli, że wróci do małej
      wiejskiej szkółki, gdzie pewnie uczyła dzieci śpiewać lub będzie się zajmować
      działalnością na rzecz kobiet (o ile sie nie mylę jest szefowa jakiegoś związku
      kobiet). A tu nic z tych rzeczy. Jej ambicje sięgają znacznie wyżej. Tylko
      wstydu za grosz. Przyznam, że kobieta ma rozrzut nie z tej ziemi: jak nie
      posłanką, to może kuratorem oświaty, jak nie kuratorem to dyrektorem. CO będzie
      dalej? Jak nie dyrektorem, to pewnie prokuratorem, jak nie prokuratorem to
      profesorem, jak nie profesorem to....... itd. itd. itd. Byle do przodu i na
      kolejną rentę...
    • Gość: rynio Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.kulki.olnet.pl 03.12.02, 19:34
      moze nie bedzie dlugo szefową kasy bo ją Łapinski rozwiąze ale
      pomyslcie na jaką odprawę sie baba załapie
    • Gość: Ja Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 19:56
      Pertyna - nie udalo sie zasiasc w ZUS / z ktorym sadzila sie o
      rente? to jak gowno zawsze gdzies wyplynie...
      doprawdy wstyd - nie mowiac o uczciwosci zadnych granic
      przyzwoitosci nie posiada oprocz wybujalej chorej ambicji
      PSL ISLD tak dalej trzymac
      • Gość: karo Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.tvk.tpsa.pl 03.12.02, 23:31
        Aby utrzymać stan "niezachwiania", Petryna do Kasy a Cichoń do zarządzania.
        To nic ,że ona chora, emerytka i rencistka ale skuteczna w działaniu i gwiazda
        jej jeszcze błyska.
        Małkowski się mocno podpiera o UW-ola Dąbkowskiego i niejednego eLPeeRa
        Liczy na swego Łukaszka sztubaka i chętnie zrobi misia z Joasia z "Platformiaka"
        U Ryńskiego też mnogo od układów i "sieci" ale liczył biedaczek,że
        podwyżka "przeleci".
        I u Stasia sukcesy.Kto mu co zarzuci.Dobrze mu się siedzi. Że troszkę dłużej
        czekał na podszepty i podpowiedzi.
        I tak "muszkieterowie" uzbrojeni w "kupę", cichych wspólników,wspieraczy i
        oficjalnych przeciwników, według siebie zmierzaja do sukcesów - a dostaną w
        dupę.
        • Gość: . Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.tvk.tpsa.pl 04.12.02, 00:44
          pierwsze poważne posunięcie Pani Petryny to zakup nowych ciuchów w niedzielę w
          Adlerze. W końcu zima - oby nie zachorować, bo jak wygląda szefowa Kasy Chorych
          na zwolnieniu lekarskim
          • Gość: Ed Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:45
            W tym miejscu aż się prosi mały urywek wiersza Tuwima:

Apsztyfikanci Grubej Berty
            I katowickie węglokopy,
            I borysławskie naftowierty,
            I lodzermensche, bycze chłopy.
            Warszawskie bubki, żygolaki
            Z szajką wytwornych pind na kupę,
            Rębajły, franty, zabijaki,
            Całujcie mnie wszyscy w dupę.

Pozdrawiam,
            ale bez całowania :-)))
    • Gość: Olka Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 10:08
      "Czuję, że czeka mnie ciężkie zadanie. Jestem usatysfakcjonowana, że został
      doceniony mój dorobek, który przez ostatnie trzy lata wypracowałam w ochronie
      zdrowia - mówiła wczoraj Petryna."
      O jakim dorobku wypracowanym w ochronie zdrowia mówi Petryna?

• Gość: gosc Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.big.pl / 212.160.117.* 04.12.02, 11:46
      jestem bankowcem, czy jeżeli zapiszę się np. do PSL to będę mógł
      być wtedy np. ginekologiem ?
      • Gość: . Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.tvk.tpsa.pl 04.12.02, 18:26
        No pewnie, jako ginekolog-amator, ale tylko przy skrobaniu (pieniędzy z kasy)
    • Gość: OLD Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.tvk.tpsa.pl 05.12.02, 11:19
      Żeby Ona choć ładna była to z dyletanctwem można by było się pogodzić.
      • Gość: koant Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 21:52
        To jakieś potworne nieporozumienie.
        Ta nauczycielka nauczania początkowego z Waplewa spieprzyła dotychczas wszystko
        czego się złapała. Powinna zaśpiewać swój hymn: "co by tu jeszcze speprzyć
        Panowie, co by tu jeszcze ".
        A może ciekawostka, którą usłyszałem ostatnio.
        Otóż ideą fix pani P. jest podobnież zniszczyć dyrektora Polikliniki. Zobaczymy
        ile w tym prawdy, bo już okres składania ofert został ustalony. Jeżeli
        Poliklinika nie dostanie nic z "pańskiego" stołu to znaczy, że to prawda.
        • Gość: inn Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 15:22
          Gość portalu: koant napisał(a):

> To jakieś potworne nieporozumienie.
          > Ta nauczycielka nauczania początkowego z Waplewa spieprzyła dotychczas
          wszystko
          >
          > czego się złapała. Powinna zaśpiewać swój hymn: "co by tu jeszcze speprzyć
          > Panowie, co by tu jeszcze ".
          > A może ciekawostka, którą usłyszałem ostatnio.
          > Otóż ideą fix pani P. jest podobnież zniszczyć dyrektora Polikliniki.
          Zobaczymy
          >
          > ile w tym prawdy, bo już okres składania ofert został ustalony. Jeżeli
          > Poliklinika nie dostanie nic z "pańskiego" stołu to znaczy, że to prawda.

Tu akurat nie masz racji. poliklinika to branzowa kasa chorych, Irenka zaś jest
          szefową regionalnej. Dyrekcji Polikliniki moze zwyczajnie skoczyc.
          • Gość: koant Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olnet.pl 16.12.02, 19:45
            Z samych branżowych pieniędzy to Poliklinika nie wyżyje.
            Każdego roku ma podpisane umowy z Regionalną Kasą i to duże.
            I o te pieniądze chodzi !!!!!
    • Gość: being28 Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.12.02, 00:25
      Na szczescie liwiduja juz kasy chorych. Ale na odprawe pani P. napewno zalapie
      sie. Ciekawe co teraz uzdrowi?
      • Gość: koant Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olnet.pl 18.12.02, 20:39
        Zostanie Dyrektorem Funduszu
        • Gość: baba Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 20:59
          Jak nie ma wstydu to zostanie, w końcu kwalifikacje ma.
          • Gość: koant Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olnet.pl 21.12.02, 16:25
            Gość portalu: baba napisał(a):

> Jak nie ma wstydu to zostanie, w końcu kwalifikacje ma.

!!!!!
            Do czego ma kwalifikacje !
            Do nauczania początkowego i do niczego więcej.

Taka będzie i nasza Służba Zdrowia jaką mamy szefową W-MRKCh.
            • Gość: baba Re: Irena Petryna nową szefową kasy chorych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 12:27
              Przykład idzie z góry, na przykład były szef ZUS-u polonista.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka