Gość: miki IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 23:14 co sądzicie o tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kik Re: restauracja przystań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:23 Bardzo mi odpowiada, szczególnie latem, parę razy zaprosiłem tam ważnych gości zza granicy i też bardzo im sie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: restauracja przystań 23.03.06, 01:01 Owszem. Pod warunkiem, że niczego wartościowego nie zostawi się na stole idąc np. do tańca czy WC. I wcale nie koniecznie musi tu chodzić o gości :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: restauracja przystań IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.03.06, 08:18 nie rzucaj na ludzi błota nie mając dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: restauracja przystań IP: *.ols.vectranet.pl 23.03.06, 10:52 Polecam,szczególnie latem kiedy można dzieci odstawić na plac zabaw. Ale gdy lokal jest zajęty w 90% nawala kuchnia i na zamówienie czeka się nawet i 1h. Poza tym mogliby już zmienić lub też trochę "przebudować" menu, bo gdy się tam bywa raz na tydzień trudno o różnorodność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: restauracja przystań IP: 217.97.159.* 23.03.06, 15:35 bardzo lubie i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miki-3 Re: restauracja przystań 23.03.06, 16:00 a ja wolę to ,co jest obok. tawerna u Rudego..przystań Warmia... tak ,tak,wiem, nie ten styl , ale luzzzzzz za toooo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Re: restauracja przystań IP: *.olsztyn.mm.pl 24.03.06, 14:51 Polecam i tez bardzo lubie tam chodzic.Jak tylko mam okazje to tylko tam sie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: restauracja przystań 24.03.06, 15:07 Już wiadomo gdzie spotyka sie lokalny uklad!!! Normalny, uczciwy Polak-patriota spożywa posiłki razem z rodziną w zaciszu domowym. Odpowiedz Link Zgłoś