ulcia29 08.05.06, 11:00 szukam dobrego dermatologa w olsztynie dobrze było by gdyby przyjmował na kase chorych.strasznie pocą mi się dłonie i stopy.niewiem co robić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: dermatolog w olsztynie 08.05.06, 11:54 Ja chodzę na Dworcową (na przeciwko Hermesu), tam na drugim piętrze w przychodni jest prywatna poradnia dermatologiczna, która ma podpisaną umowę z NFZ-em. Nie pamiętam nazwy, bo już z rok tam nie byłam. Zapisy nie na dole w poradni, tylko na tym właśnie II piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: dermatolog w olsztynie 08.05.06, 12:01 o właśnie, tam jest bardzo spoko. Przyjmują chyba 3 babki, wszystkie ok Odpowiedz Link Zgłoś
izzy29 Re: dermatolog w olsztynie 08.05.06, 13:14 Taaa, tylko zeby sie zapisac na dany dzien musisz przyjsc przed 7 rano. A pozniej to juz tylko klotnie o to ktora jestes w kolejce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dermatolog w olsztynie 08.05.06, 14:21 Dlatego najlepiej pójść, zapisać się na konkretny dzień (np. na za tydzień) i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś