Gość: alfik IP: *.elb.vectranet.pl 22.05.06, 19:15 ...mam juz dosyc tego marazmu i tej wiejskiej telewizji z burakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labeotropheus Re: Elblag do Pomorza... 22.05.06, 19:19 Macie tylko jeden kanał w Elblągu? Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Elblag do Pomorza... IP: *.elb.vectranet.pl 22.05.06, 19:24 Pisz troche zrozumialej,wiesniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
labeotropheus Re: Elblag do Pomorza... 22.05.06, 19:30 Gość portalu: alfik napisał(a): > Pisz troche zrozumialej,wiesniaku. Proszę bardzo - chodziło mi o to czy macie tylko jeden kanał telewizyjny, tj. możesz oglądac tylko jedną telewizję. Wydaje mi się, że jest ich więcej, a skoro tak, to pisząc, że masz dość jakiejś telewizji pie..sz głupoty. Zmień kanał. Jeszcze czegoś nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Elblag do Pomorza... 22.05.06, 19:21 Z tym to może na jakieś forum pomorskie? Zresztą i tak nikt was nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen Re: Elblag do Pomorza... 22.05.06, 19:31 Gość portalu: alfik napisał(a): > ...mam juz dosyc tego marazmu i tej wiejskiej telewizji z burakowa. masz na mysli TVN24, tez tego badziewia nieogladam. Tylko TV Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Elblag do Pomorza... IP: *.elb.vectranet.pl 22.05.06, 19:39 Jestes bystry,przybij sztamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Elblag do Pomorza... IP: *.range86-140.btcentralplus.com 22.05.06, 20:54 Jak masz dosyc tego marazmu to bierz do reki lopate i zacznij przekopywac Mierzeje Wode w "porcie" macie po pas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inesa Re: Elblag do Pomorza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:06 ty to masz facet problemy! no ale jak ktos nie potrafi zajac sie czyms innym niz ogladaniem tv, to juz jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś