Dodaj do ulubionych

Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO

IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.06, 06:47
informacje.wm.pl/?main=11&c=44,2,3076

Przeczytałam w GO wywiad pani Mierzyńskiej z Z.Procykiem i jestem
zdegustowana.Tak tendencyjnego materiału dawno nie czytałam.Zawsze uważałam
panią Mierzyńską za dziennikarza obiektywnego a tu tak się zawiodłam.
Od razu ciśnie się na usta pytanie : za ile to poszło?Takie mam odczucie.
Widok zdjęcia zapłakanego prezesa jest szokujący.A dlaczego on nie płakał
(tylko śmiał się) jak wyrzucał kobietę z dziećmi na bruk,jak omal nie złamał
ręki drzwiami jednej z lokatorek.W wywiadzie pada stwierdzenie,że Zenon
P.jest laureatem tylu nagród.Ja widziałam jak "pracował" na te nagrody.Np. w
plebiscycie "Komu skrzydła komu rogi" organizowanym przez Super Ekspres
spółdzielnia wykupywała egzemplarze gazety z okolicznych kiosków (przy
Administracjach też),pracownicy wycinali kupony i wypisywali dane ludzi z
książki telefonicznej a następnie wysyłano kupony do SE.I tak za pieniądze
społdzielców Zenon P. otrzymywał SKRZYDŁA.
Stwierdzenie,że nie rozumiał ludzi władzy,którzy żyją kosztem słabszych jestu
niego prawdziwe,PONIEWAŻ SAM TAK ŻYŁ.Gdyby rozumiał to może nie wykorzystywał
by tych biednych ,starszych spóldzielców.Kto mu był niewygodny to
DYSKRYMINACJA a wobec pracowników WON Z PRACY.
Do PZPR nie zapisał się dla koniunktury czy wygody ale będąc
sekretarzem "trząsł" uczelnią i donosił na niewygodnych do komitetów PZPR.
Jak odszedł to wszyscy odetchnęli w ART z uwagi na przerwanie"kabla".
Do USA pojechał nawet w stanie wojennym.Mój mąż chciał jechać do USA w tym
samym czasie i mu powiedziano,że nie da rady,nie puszczją.Pan Józek z
Paszportów powiedział mi wtedy,że mąż nie pojedzie ,moga tylko wyjechać
ludzie powiązani z SB,ludzie,którzy SB pomagają.I tu jawi się ogromny znak
zapytania wobecosoby Zenona P.Po rozwiązaniu PZPR Zenio P. stale mówił i
powtarzał kilkakrotnie,że nie zapisze się do innej partii,ponieważ ..."noszę
żałobę po matce PZPR"...
Mówi,że dla niego istniała tylko rodzina i to jest pełne
zakłamanie.Kobiet,które on molestował,składał im propozycje niedwuznaczne
jest b.dużo.Niektóre jak się nie zgodziły na z nim na układ męsko-damski
"zmuszał" do odejścia z pracy.Była u nas w SM Pojezierze kierownik działu
technicznego,która nie miała ochoty na jego zaloty i odeszła.I układ Zenek-
Władka.To dopiero był majstersztyk.Oni się uzupełniali a do tego wymyślali
wspólnie przekręty
Dziwi mnie tylko,że żona Zenona P. tolerowała tak jego skoki na bok ale dla
pieniędzy można mieć "klapki na oczach".
Przyznajeże nigdy w życiu nie modlił się tyle co za kratkami.Jeżeli się
modlił to to jest prawda,ponieważ on nigdy się nie modlił a wręcz przeciwnie
bluźnił,naigrywając się z kościoła ,wiernych i Boga.W SM niejednokrotnie
byliśmy świadkami takich wypowiedzi z jego strony.
Reportaż ukazuje fałsz i obłudę Zenona P.Chce "reaktywować" swoja pozycję ale
uważam,że społeczeństwo już mu na to nie pozwoli.Wywiad w GO został przez
b.wielu odebrany jako..."ośmieszył się i chce pokazać swoje zdolności
aktorskie"....,.."on zawsze śmiał się z ludzi,krzyczał,ubliżał a jak spotkał
silniejszego to płakał udając pokrzywdzonego"..
I tak należy odebrać ten wywiad.
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:37
      brawo, tak było, zwalniając ludzi jakoś nie martwił się czy ich dzieci będą
      miały co jeść, taki rodzinny, znający biedę...biedaczek
      • theedge Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO 03.06.06, 11:53
        Brakuje mi w tym wywiadzie kilku rzeczy. Np. informacji gdzie ta "wspaniala"
        dziennikarka przechodzila kurs wlazenia w d* bez mydla czy tez pytania do Pana
        Prezesa dlaczego przeznaczal znaczna czesc oplacanych czynszow (zreszta
        najwiekszych w Olsztynie) na fundowanie swojej armii dluznikow darmowego
        ogrzewania, wody itd. Upraszczajac: dlaczego uczciwi placili tak duzo za
        nieuczciwych???
        P.S. Chyba postawie piwo temu kto pokaze publicznie tej "rzetelnej" dziennikarce
        gest Kozakiewicza.
        • Gość: cossack Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: 82.160.228.* 03.06.06, 12:04
          Żałosne. I te zdjęcie- beczy jak mały chłopczyk. socjotechniczne chwyty dla
          gołębich serc miosników mydlanych oper hehehe. a pytania zadawane przez
          dziennikarke świadczą o jej beznadziejnym poziomie intelektualnym.."jak to jest
          w więzieniu,", "nienawidzi pan?" itp...ło boże, i to jest nasza lokalna prasa:-)
          albo wywiady ze skrzywdzonymi dzieciakami, alboo rewelacje w stylu, "pan wiesio
          znalazł nad Łyną dużego grzyba"
          • taras70 Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO 03.06.06, 12:16
            nawet nie patrząc na to, że to poza, warto zobaczyć pana Zenka zapłakanego.
            smutne jest to,że pan Zenek zamiast zostać spokojnym, nieszanowanym, zwykłym
            obywatelem, chce utrzymać wizerunek skrzywdzonej osoby publicznej.a w
            przyszłosci pokaże zapewne inną, niezapłakaną twarz !
    • Gość: Uchachany po pachi Eeee tam.... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.06, 12:05
      Typowy artkuł na zamówienie. Zenon P robi sobie kampanie przed walnym zebraniem
      czlonkow spoldzielni ktore bedzie chyba niedlugo. Pewnie marza mu sie wybory do
      rady nadzorczej i tyle.
    • Gość: Jack Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.reszel.arkusnet.pl 03.06.06, 12:08
      Jedno wielkie draństwo w wykonaniu pani Mierzyńskiej. Brawo wolna i niezalezna
      prasa.
      • Gość: mieszkanka Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:50
        Uważam, że pokazano człowieka, takim jakim jest naprawdę, a nie tak, jak do tej
        pory kreowały go media, chcąc go zniszczyć. Pierwszy post piszący o panu P. to
        stek bzdur wymyślanych przez jego przeciwników, aż niedobrze sie robi po ich
        przeczytaniu. Ludzie, mniej tej swojej zawiści i nienawiści, a więcej zwykłego
        obiektywizmu, bo wasza złość aż się w was gotuje i z was wylewa
        • Gość: annabell0 Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:45
          Niestety , Pani "zdegustowana" ma rację w 100%. Ja osobiście widziałam te i
          inne ekscesy pana prezesa. To co opisała pracownica spółdzielni stanowi drobną
          cząstkę odrażającej prawdy. A co do Pani Mierzyńskiej to jestem zdziwiona,
          ponieważ znam dziennikarkę osobiście , bardzo cenię i szanuję.Zawsze dbała o
          wiarygodność i szczerość wypowiedzi.
          • Gość: Warszawiak Może nie potępiać redaktorki Mierzyńskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:43
            Byłbym ostrożny z potępianiem redaktorki Mierzyńskiej. Może można było
            przeprowadzić wywiad trochę lepiej, ale wśród dziennikarzy panuje idiotyczna
            moda, że sami jakoś nie chcą komentować zdarzeń - to raz.

Ale jest i pozytywna strona tego wywiadu - po prost wasz do niedawna bohater
            pokazał, jakim jest obślizłym robakiem. I to jest największy plus tego wywiadu.
            Bo gdyby Mierzyńska zadawała inne pytania, to prawdopodobnie robak byłby czujny
            i nie taki szczery!
    • Gość: Miś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ziutek Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:08
        on płacze czy się smieje??? - z nas
    • Gość: mieszkaniec Zadarł z Małkowskim to ma za swoje IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.06, 15:24
      Czyli coś się jednak zmienia. Kiedyś po takim krytycznym komentarzu ukazałoby
      się dzisiątki pochwał i tyrad w obronie Zenka. Teraz nieliczne... A swoją drogą
      prasa jest ohydna.
      • Gość: kik Re: Zadarł z Małkowskim to ma za swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:32
        Jakoś ja nie pamietam, żeby były takie dziesiątki pochwał Procyka, bo od paru
        lat, jak zaczęto go niszczyć na różne sposoby, to tacy jak ja, którzy stają w
        jego obronie byli zakrzyczani przez ziejących nienawiścią do świata i ludzi, a
        głównie do Procyka tych, którym nie dał robić interesów na spółdzielni i MPC-u!
    • Gość: hen Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:06
      A ja czekam na wywiady (może zrobi to Pani Redaktor?)z innymi osobami,
      podejrzanymi w tej samej sprawie, nie członkami zarządu, ale pracownikami
      spółdzielni, współpracownikami i innymi osobami zamieszanymi. Przeciez wielu
      postawiono zarzuty przestępstw, niekiedy identyczne, jak dla ZP. Ciekawe, co oni
      maja do powiedzenia. Czy również czują się niewinni i szykanowani przez mityczny
      olsztyński "układ ciepłowniczy"? Czy też uważają, że nie zrobili niczego złego,
      a wszystko poświęcili dobru spółdzielni? Nie wierzę, że nie czytaja niekiedy
      forum, moze zechcą się na nim wypowiedzieć i opisać swoje odczucia.
      A co do treści artykułu - moje doświadczenie wskazuje, że zamiast danych
      szczegółowo dotyczących ZP można do treści wstawić jakiegokolwiek "kowalskiego"
      wyrwanego z wolności i osadzonego w podobnym miejscu odosobnienia. Tak samo
      odczuwają swój los Rywin, Dochnal, inni znani z gazet, więzienia i areszty na
      całym świecie pełne sa "niewinnych".
      • Gość: Antoni Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 08:01
        Podobnie jak krokodyl jak mięso zje to nad kościami płacze
      • Gość: pracownik Re: ile kosztowała obsułga prawna MPEC IP: *.orange.pl 04.06.06, 10:58
        Proces procyka w pewmym stopniu pokaże pewne kulisy jeszcze wszystkim
        pracownikom MPEC nie znane. Teraz coraz wieksza ich grupa dowiaduje się o
        kosztach pomocy prawnej świadczonej przez kancelarię adwokata Henryka. Sumy te
        dla przecietnego pracownika to lata pracy, nie mówiąc o poniesionych przez
        spółkę kosztach nieprzydatnych opinii prawnych. Ostatni przykład, to przegrana
        w SN sprawa o 4 mln. zł z spółdzielnią. Spółka przegrała a honorarium
        kancelarii ogromne i oderwane od realiów. Po wyborach władze Miasta będą
        musiały ocenić wysokość wypłacanych kwot na obsługę prawną.
    • Gość: prorok Niestety, nie wszystko jest jasne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:22
      Tak wygląda oprawca po przejściu przez odpowiednie służby. A nie ma "dobrych"
      oprawców - są tylko "złe" służby. Jest jeden wyjątek, kiedy "dobrym" oprawcą
      są "złe" służby, ale Zenek był zbyt pewny siebie i tego sobie nie
      zabezpieczył... albo nadepnął na ambicję "dobremu - złemu" oprawcy.
    • Gość: pojezierzak Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.160.232.104.olsznet.ec.pl 04.06.06, 10:27
      A mi sie ten wywiad podobal. Chce bowiem zwrocic uwage, ze to bylo o czlowieku
      ktory spada z piedestalu do kicia i co sie wtedy czuje a nie otym czy ZP jest
      czy nie jest winny.
      • theedge Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO 04.06.06, 10:58
        pojezierzak pora wydoroslec i wyjsc w koncu z piaskownicy. Mozesz byc pewnien ze
        o prawdziwych uczuciach "uczciwego" prezesa Zenona P. nie dowiesz sie z
        wywiadow w gazecie.
        • Gość: Warszawiak Olsztyniacy, jak ja Wam zazdroszczę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:46
          Codziennie zaglądam na Wasze forum i szukam wątków o waszym wspaniałym
          prezesie. Z wielką przyjemnościa poczytałbym takie wątki o prezesach mojej
          spóldzielni bijących na głowę Waszego Zenia. Niestety, to tylko marzenia. Ach,
          jak szkoda!
          A wszystko dlatego, że mam beznadziejnych sąsiadow - spółdzielców i bardzo
          przebieglych i ustosunkowanych prezesów, nie mam natomiast Lidii Staroń.
    • saskiaplus1 Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO 04.06.06, 23:19
      Ja tam myślę, że pani Mierzyńska ze szczerymi intencjami ten wywiad zrobiła. Ona
      nigdy za mądra nie była - poczytajcie sobie inne jej artykuły, a zwłaszcza
      wstępniaki w "Reporterze", czy jak tam się nazywa ten piątkowy dodatek do GO.
    • Gość: zatorzanin Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.06, 09:24
      No i mamy nowego olsztyńskiego PAJACA.Przyczyniła się do tego znacznie pani
      Mierzyńska.Tak przedstawiła "swojego idola",że wyszedł on na super pajaca.
      Czy to jest mężczyzna?A może po pobycie pod celą nie jest już "taki męski"?
      gdzie sie podziała jego buta,cynizm,tupet i bezczelność?Uciekły jak powietrze z
      balonika?To co napisane w pierwszym poście jest prawdą!!!! Sam się z tymi
      określeniami ( i faktami) spotkałem.Zenek wypowiadał się tak i przy
      mnie.Mieszkanka pisząc ,że to nieprawda łże jak "bura suka"(w/g określenia
      Dorna).
      • Gość: BCrB Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.devs.futuro.pl 05.06.06, 10:12
        Smutno czytać te wasze żałosne poszczekiwania.
        Po pierwsze misie - czy Sołżenicyn, Alfred Dreyfuss, Amundsen, Kluska,
        Chodorkowski byli (i są) mężczyznami?
        Pewnie nie wiecie, kto to był (myślę o trzech pierwszych) - ja wiem i zapewniam
        was, że byli. Zapewniam również, że wiele ich łączy wzajemnie ze sobą i wiele z
        Zenonem P.
        Jesteście tą najgorszą częścią narodu - zawsze potrzebujecie mieć jakiegoś
        wroga. Nie ważne, czy dzisiaj to pan P., czy Żydzi, czy masoneria, czy
        żydokomuna - wróg musi być. To On jest zły, to On pociąga za sznurki i zawsze
        ma w kieszeni wszystkie cztery władze (trzy Monteskiusza i media)).
        Otóż wywiad Mierzyńskiej jest dobry dlatego, że udało jej się namówić do
        rozmowy człowieka, który pewnie na taką rozmowę nie miał ochoty. To jej wywiad
        i jej sprawa, jakie zadawała pytania.
        A to, co mówił pan P. było wyważone i rozsądne - wiem, że ciężko wam to
        przyznać. Faktycznie jednak mówił spokojnie i miał dużo racji.
        Teraz do KIK-a. Rozmawialiśmy przez telefon tydzień temu. Obiecałem, że Cię
        pozdrowię. I oto pozdrawiam :)
        • Gość: kik Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:32
          Bardzo dziękuję za pozdrowienia, teraz już wiem, kim jesteś. To miło, że nie
          jestem odosobniony w ocenie byłego prezesa. To straszne, jak ludzie potrafią z
          najzwyklejszej zawiści oczerniać innych, ale my bądźmy ponad nich i czekajmy,
          aż prawda zwycięży! Pozdrawiam.
          • Gość: Warszawiak To zupelnie zrozumiale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:21
            Teraz rozumiem, dlaczego tak długo otrzymywał się przy władzy wasz idol, Zenio.
            Mając takich oddanych slugusow jak Kik czy Mieszkanka i potrafiąc sprytnie
            manipulować łatwowiernymi społdzielcami, można długo zarządzać spóldzielczym
            kołchozem.
            A znakomicie sprzyjają temu wszelkie lustracje i badania sprawozdań
            finansowych, w znakomitej większości spółdzielni mieszkaniowych w Polsce po
            prostu sfałszowanych. To dzięki takim "opiekunom" przez wiele lat doskonale
            prosperują spółdzielnie, ktore nagle padają pozbawiając spółdzielców często
            dorobku całego życia. Oczywiście takie sprawy się przemilcza, bo prezesi maja
            środki, aby kupic sobie przychylnośc mediów czy sądów. Dlatego nie muszę znać
            zbytnio waszego Pojezierza, bo nie wierzę, że było w nim inaczej niż w mojej
            spółdzielni tu w Warszawie. Ta gangrena toczy chyba wszystkie spółdzielnie
            mieszkaniowe w Polsce i chociaż głośno się o tym nie mówi, jet to jednak
            niezaprzeczalnym faktem, co przyznają już niektórzy działacze społdzielczy z
            Krajowej Rady Spółdzielczości.
        • Gość: Uchachany po pachi Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.06, 20:12
          > Otóż wywiad Mierzyńskiej jest dobry dlatego,
          > że udało jej się namówić do rozmowy człowieka,
          > który pewnie na taką rozmowę nie miał ochoty.
          > To jej wywiad i jej sprawa, jakie zadawała pytania.

Myslę, że było całkiem na odwrót:
          To Zenon P namówił ją na wywiad i to on dał jej pytania.
          Odpowiedzi były oczywiście jego...
      • Gość: ja Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:24
        pani mierzyńska artykuly wysokich lotów ma tyklko te napisane przez kogo
        innego. Od dawna znana jest w swiatku dziennikarskim jako ta osoba która
        mlodym podbiera co lepsze "kawałki" Sama się o tym przekonałam wiele lat temu.
        Wydrukowała mój felieton w Szpilkach pod swoim nazwiskiem!!! A jaki jest jej
        poziom - widać po tym artykule.
        • Gość: lokatorka Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:10
          A dla mnie wywiad bardzo się podoba i uważam, że wprost przeciwnie, podejście
          dziennikarki nie było obiektywne, bo pytania typu - co pana nauczył areszt? czy
          pytania o działalność Procyka w PZPR w aktualnej sytuacji są po prostu
          podchwytliwe i nie słuzyły jemu dobrze, ale to właśnie poziom intelektualny i
          kultura Procyka, a także jego takt pozwoliły mu wyjść z tych pytań jak
          najlepiej. Jak rozumiem w wywiadzie dziennikarka pisze tylko to, co
          odpowiedział pytany, a nie to co myśli lub chce, a że pytany wypadł jak
          najlepiej, to najbardziej boli jego zajadłych i pełnych nienawiści
          przeciwników. Osobiście znam Procyka i wiem, że w tym wywiadzie wyszedł taki,
          jaki jest naprawdę, a nie taki, jakim przez ostatnie kilka lat kreowały go
          media. On po prostu opowiedział o swoich przezyciach jak najbardziej szczerze i
          to należy cenić, bo mało kogo byłoby stać po tym wszystkim na taką otwartość.
          Ci, co nadal plują, albo tak sie go boją, albo nie mają już za grosz
          przyzwoitości.
          • Gość: lokatorka 2 Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:19
            z kolei ja chce dodać, że teraz może sami dziennikarze zobaczą, jak to miło,
            jak się tak człowieka bezpodstawnie gnoi. Sama E. Mierzyńska chyba widzi, co na
            nią wypisują, a ile jest w tym prawdy. ja też tak jak i moja poprzedniczka
            bardzo ceniłam procyka jako człowieka i jako prezesa i ta cała nagonka na niego
            nie zmieniła mojego obiektywnego zdania, bo mieszkam w tej spółdzileni i wiem,
            ile dobrego zrobił. a jeśli chodzi o "biedną wielodzietną lokatorkę wyrzuconą"
            z mieszkania, to wiem, że od dawna już w tym mieszkaniu nie mieszkała, tylko w
            domku pod Olsztynem, a mieszkanie wynajmowała studentom. Długi za czynsz rosły
            jej chyba od 8 lat i dopiero jak jużą któryś raz z kolei przyszedł komornik i
            zopbaczyła, że to nie żarty, to wpłaciła dług. myślę, że wielu chciałoby tak
            wynajmować mieszkanie, brac czynsz od lokatorów i nie płacić, niech nas
            kredytuja inni, jak długo sie da.
            • Gość: kruszon Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.06, 14:57
              Lokatorka,lokatorka2 a może jeszcze dasz post jako lokatorka 3,4,i 5 to i tak
              nic nie zmienisz.Kultura,inteligencja Zenka?Gdzie on to nabył??? Przeciez burak
              zawsze zostanie burakiem,chocby nawet zapach gnojowicy "przykrył" zapachem
              francuskich perfum .Tak więc nie powielaj postów (osobowo) bo i tak wychodzi
              kim jesteś a on i tak nie zmądrzeje.
            • Gość: Warszawiak Do lokatorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:03
              Szanowne lokatorki, jestem pełen podziwu dla waszych zdolności przedstawiania
              tego, co jest czarne, jako białe i odwrotnie - jesteście mistrzyniami
              propagandy i niejeden mógłby się od was uczyć, jak się odwraca skutecznie kota
              ogonem. Wy się biedactwa w Olsztynie po prostu marnujecie - złóżcie swoje
              oferty do jakiś partii, najlepiej SLD, tam takich potrzebują, bo zbliżają się
              wybory. Nie będziecie musiały mieszkać w jakiś tam blokach w Pojezierzu,
              wkrótce juz staniecie się posiadaczkami domków jednorodzinnych przy takich
              kwalifikacjach.
            • Gość: ja Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:29
              nikt nie "gnoi" nikogo jeśli nie podstaw. Pani Mirzyńska doskonale jest znan z
              tego ze jej podwładni piszą za nią artyk€ly tzn oni piszą a ona się pdopisuje.
              Wszyscy to wiedzą
              • Gość: lokatorka Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:42
                Warszawiaku, a co ty możeswz wiedzieć o tym co dzieje się w SM Pojezierze w
                Olsztynie, chyba tyle ile przeczytasz na tym "obiektywnym forum". Właśnie
                propagandę uprawiały media w stosunku do Procyka, mieszkam w TEJ SPÓLDZIELNI I
                AKURAT ZNAM TE BIEDNA WIELODZIETNA RODZIBNE, może jest ona i biedna, ale
                cwaniactwa nauczyła ją dopiero Staroń. Po0wtarzam jeszcze raz, od dawna nie
                mieszkali w tym mieszkaniu, tylko je wynajmowali studentom, wiem to z
                pewnością lepiej niż ty, bo to ja musiałam uciszać ich lokatorów, a ty z
                Warszawy nie pleć bzdur, bo aż przykro to czytać.
            • Gość: kobra do lokatorki 2 IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.06, 15:41
              to nie był domek pod Olsztynem tylko willa z krytym basenem a na podwórku stał
              prywatny helikopter tej pani.
              • Gość: emerytka Re: do lokatorki 2 IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.06, 19:32
                Lokatorka 2 wie najlepiej,ponieważ była służącą u tej pani w jej domku a o
                wszystkim donosiła Zenonowi P.
              • Gość: heniu Re: do kobry IP: *.orange.pl 05.06.06, 22:21
                chyba informujesz o wilii pani poseł Staroń.
                • Gość: kik Re: do kobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:30
                  heniu, zapomniałeś dodać o "jednej z willi", bo z tego co oficjlnie sama
                  posłanka podała, to ma 3 wille!
                  • Gość: grześ Re: zorientowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:23

Ja także znam rodzinę państawa Szypulskich. I wiem, że wyrzucono ich z 6 dzieci
                    z mieszkania własnościowego!! i nie zadłuzonego!! Nie oddano im ani grosza! za
                    to odpowiedzialny jest zenio i władzia (była księgowa). Takie też mają zarzuty,
                    że działali wspólnie i w porozumieniu. Teraz no cóż... żal, że nie można dalej
                    łupić nieświadomych spółdzielców...
                    • Gość: zdziwiony Re: nazwisko sędziego, ktory eksmitował matkę IP: *.orange.pl 08.06.06, 09:54
                      grześ nic z tego nie rozumiem, może te wszystkie osoby tak doskonale
                      zorientowane podadzą, który to sędzia nakazał eksmisję matki z 6 dzieci z
                      mieszkania niezadłużonego. Czy to jest jakaś tajemnica.
    • Gość: toja Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.olsztyn.mm.pl 06.06.06, 17:54
      zamkneli lobuza i placze szkoda tylko ze tylka jego z tej olsztynskiej kliki
      ciekawe czy przyjdzie czas na nastepnych chamskich skorumpowanych olsztynskich
      nietykalnych watpie a szkoda
    • Gość: kibic Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.ols.vectranet.pl 08.06.06, 09:08
      "krokodyle łzy" Procyka oraz kompromitacja redaktor Mierzyńskiej. To całe
      podsumowanie tego długiego i stronniczego artykułu w GO.
      • Gość: Wilk Lobo Re: Żenujący wywiad z Zenonem P. w GO IP: *.olsztyn.mm.pl 15.06.06, 09:44
        Od dnia ukazania się reportażu (wywiadu) Zenon P. powinien nazywać soię Zenon
        Pajac.Takie nazwisko w pełni będzie odpowiadało jego poziomowi o ukazanie
        którego czytelnikom zadbała pani Mierzyńska .Zadbała i to bardzo skrupulatnie.
        Może jej o to chodziło???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka