being28 12.06.06, 21:09 W CCCP był młodzieniec, który ojca wydał na śmierć. Rosną nastepcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kik Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:01 Nie przesadzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylepper Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.com / 83.238.160.* 13.06.06, 08:57 Jolka von Dywity ciagle wyglasza tutaj swoje płomienne przemówienia i twierdzi ze samabrona jest idealna, a tu wyraźnie jakby nie patrzeć widac karierowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 09:01 Albo nieudaczników. Facet kończy dwie wyższe uczelnie i pracuje jako ochroniarz? To albo trzeba było się bardziej przyłożyć na studiach, albo studiować coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almagus Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:11 Zgroza z tą Szamboobroną, są zdolni, są zdeterminowani. Zamiast wywalić matołów winnych za bezrobocie, to wzmacniają szeregi , rośnijcie w siłę jak PZPR. Sam wybierasz. Aby zrozumieć, trzeba ćwiczyć rozum! Kościelny pazerny czy liberalny niekaralny? Jeśli nie chcesz być bez roboty z przyczyny kościelnej wspólnoty! Nie radź się moherowej cioty, co doradzi tylko miernoty. Nie zwycięży marsz głupoty, wywalcie te wredne miernoty! Potrzeba wolnego człowieka, u niego za pracą nie czeka! Hasło. Wieź udział w Obywatelskim Ruchu, nie kończ u wszaków na obuchu! Odzew. „My PiSiORki jak Bóg nam pomoże, to nasikamy naszym kaczkom morze!" Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany By na bezrobociu błąkać 13.06.06, 10:27 nie musieli się rodacy - muszą wciągnąć się na członka Partii która jest u władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: By na bezrobociu błąkać 13.06.06, 11:12 Legitymacja w byłym systemie PZPR, ZSMP, ZMW też zapewniała posady, jeżeli nie w zawodzie to przynajmiej w innym zakładzie jako pracownikom podstawowej organizacji partyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany By z Układu rąk ponurych 13.06.06, 12:50 wyrwać móc Ojczyzny łono - mus, by mieć z nomenklatury nawet babcię klozetową! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: By z Układu rąk ponurych 13.06.06, 19:59 Utrwala się pogląd, że legitymacja partyjna daje pracę, szczególnie w sektorach budżetowych. Tam politycy mają głos decydujący. Rośnie nomenklatura. Wraca PRL. Wzrost wynagrodzeń w sferze budżetowej nakręca rynek i tak to państwo funkcjonuje. Reszta pada pod ciężarem podatków na urzędników z kodeksem "spieprzaj dziadu". Miało być 3x15 i wszystko prostsze, ale na przeszkodzie stanęła redukcja ilości urzędników skarbowych. Przyzwyczajenie do zbieractwa i zbieractwa wyniesione z kościoła. Wychowanie patriotyczne w Szamboobronie! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, w ramach koalicji przechodzi do Sztamoobrony! Sztama PiSiORku! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
ozma_of_oz Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 10:56 Jakie dwie uczelnie? Na UW-M kończył studia uzupełniające, zapewne zrobił więc licencjat/studia inżynierskie na politechnice (3,5 roku) i później studia magisterskie w Olsztynie (2 lata). To tak, jak zdecydowana większość studentów w Polsce, tyle, że ten po drodze zmienił szkołę. Z artykułu nie wynika nic konkretnego, ale najprawdopodobniej jest właśnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.pl 13.06.06, 12:34 > Jakie dwie uczelnie? Na UW-M kończył studia uzupełniające, zapewne zrobił więc > licencjat/studia inżynierskie na politechnice (3,5 roku) i później studia > magisterskie w Olsztynie (2 lata). To tak, jak zdecydowana większość studentów > w Polsce, tyle, że ten po drodze zmienił szkołę. Z artykułu nie wynika nic > konkretnego, ale najprawdopodobniej jest właśnie tak... Żeby skończył np. studia w Zielonej Górze , to zrobiłby karierę bez protekcji możnych tego świata . O ! mój znajomy pracuje w Wielkiej Brytanii na stanowisku "Door Men" i bardzo sobie chwali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoma na salony Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.76.classcom.pl 13.06.06, 12:13 adas313 napisał: > Albo nieudaczników. > > Facet kończy dwie wyższe uczelnie i pracuje jako ochroniarz? > a co innego można robić po TAKICH uczelniach?? ulice zamiatać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.06, 21:02 Gość portalu: słoma na salony napisał(a): > adas313 napisał: > > > Albo nieudaczników. > > > > Facet kończy dwie wyższe uczelnie i pracuje jako ochroniarz? > > > > a co innego można robić po TAKICH uczelniach?? ulice zamiatać.. Gorzej, że po innych - podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.06, 15:01 zobacz, jakie uczelnie... trzecia liga... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ddywity ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A******** 13.06.06, 12:13 Samoobrona Olsztyn to prężnie działająca organizacja,skupiająca zarówno ludzi w sile wieku jak też ludzi młodych. W naszych szeregach jest wielu doktorów,wykładowców akademickich,ludzi piastujących kierownicze i odpowiedzialne funkcje w wielu sektorach gospodarki. Lecz najważniejszy jest pragmatyzm gospodarczy i otwartość na inowacyjność,jest sprawą bezdyskusyjną że ci ludzie kreują rzeczywistość i stanowią forpocztę rozpoczętej sanacji Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylepper Re: zakała forum Jolka IP: *.com / 83.238.160.* 13.06.06, 12:25 zajrzała, wygłosiła pamflet na cześć. bez ładu i składu ale z buńczucznymi hasłami. Nie ważne co się pisze, wazne ze pisze sie cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszek Ona w kierpcach juz po polu chodziła nim ty IP: *.pl 13.06.06, 13:13 powiedziałeś :dotacja ,renta ,dopłata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylepper Re: Ona w kierpcach juz po polu chodziła nim ty IP: *.com / 83.238.160.* 13.06.06, 13:51 Jolka jest młodsza odemnie o kilka lat, wiec musiałaby być strasznym geniuszem zeby zaczela chodzic i to w kierpcach po polu zanim ja zaczęłem mówić. Jolka nie pochodzi tez z gor, wiec skad kierpce? Chyba ze dostala jako prezent na chrzciny od wujka spod Zakopca, ale takich wujków Jolka tez nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: A co z dziećmi??? 15.06.06, 17:53 W szkole i tak wszystko wyjdzie. Nauczyciel pyta Jasia co robią rodzice. - Tata siedzi w więzieniu, a mama pracuje na ulicy. - Siadaj - mówi nauczyciel. Kolega z ławki pyta Jasia: - Dlaczego skłamałeś? - A co, miałem powiedzieć, że są oboje posłami Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
diwa_z_jelit Re: ***S__A__M__0__B__A__R__A__N__Y** ** 13.06.06, 21:10 ojej, toż to konkurent Joli wyrósł w Olsztynie... co to będzie?? do tego ochroniarz - a nuż znowu kosiarke jej wyrwie? (historia kosiarki: thor.wm.pl/forum/viewtopic.php?t=3371) F@n Club Joli_z_Dywit (serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,3380928.html) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadddd 100 % wiecej członków :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:45 był członek SO i teraz zapisał do partii swego członka i juz mamy 100% wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 13:42 eee, zwyczajny karierowicz i tyle, pewno ledwo prześlizgnął się na studiach i chce, aby mu partia przyszłość zapewniła. Zupełnie jak za komunizmu Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Nagłówek artykułu mówi wszystko 13.06.06, 08:58 "Liczę, że dzięki niej znajdę lepszą pracę - mówi "Gazecie" Krzysztof Chłód, absolwent dwóch uczelni wyższych, od dwóch tygodni działacz olsztyńskiej Samoobrony." Absolwent dwóch wyższych uczelni szuka politycznej protekcji by znaleźć pracę... ręcę opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Nagłówek artykułu mówi wszystko IP: *.ssm.lama.net.pl 13.06.06, 09:18 Nie tylko rece ale cycki opadaja!!Ci mlodzi ludzie musza byc w desperacji,co innego by ich do tego zmusilo.Jest tak duze bezrobocie ze albo musza wyjezdzac za granice albo wstapic do SO i nauczyc sie krasc..Zenada,cala nauka pojdzie na marne...I tak marnuja sie mlodzi i inteligentni ludzie..Tylko wspolczuc.. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Nagłówek artykułu mówi wszystko 13.06.06, 09:27 A może o tym trzeba było pomyśleć PRZED rozpoczęciem studiów? Ostatecznie perspektywy zawodowe po poszczególnych kierunkach nie stanowią tajemnicy państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhack nie czytaj dalej, błagam!! IP: *.76.classcom.pl 13.06.06, 12:19 Gość portalu: Laura napisał(a): > Nie tylko rece ale cycki opadaja!! para cycków w dobrym stanie jest większą wartością niż cała ta pożal się Boże ojczyzna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: nie czytaj dalej, błagam!! IP: *.ssm.lama.net.pl 13.06.06, 13:11 Czemu mam nie czytac dalej?:) w zupelnosci sie z Toba zgadzam wiec o co Ci kotku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Nagłówek artykułu mówi wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:06 ale jakie kwalifikacje ma ten człowiek? W tej chwili to prawie analfabeta może skończyć wyższą uczelnię. Na studia dostaje się bez egzaminu, na kolokwiac sciągnie, nauczyciele też patrzą przez palce, bo jak skreślą połowe studentów to sami zostaną bez pracy, i mamy setki tysięcy ludzi papierem, że skończyli studia, ale duża część z nich NIC nie potrafi. To tacy nieudacznicy wstępują do partii po to aby dostać pracę. Natomiast prawdziwym celem partii jest zrzeszanie ludzi, którzy mają wizję tego państwa i chcą dla niego zrobić znacznie więcej niż otrzymać. A tak jako rolnik ten człowiek traktuje państwo jako dojną krowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszek Re: Nagłówek artykułu mówi wszystko IP: *.pl 13.06.06, 13:11 > ale jakie kwalifikacje ma ten człowiek? W tej chwili to prawie analfabeta może > skończyć wyższą uczelnię. Na studia dostaje się bez egzaminu, na kolokwiac > sciągnie, nauczyciele też patrzą przez palce, bo jak skreślą połowe studentów > to sami zostaną bez pracy, i mamy setki tysięcy ludzi papierem, że skończyli > studia, ale duża część z nich NIC nie potrafi. To tacy nieudacznicy wstępują do > Zgadza się ,nie mówi po angielsku , po niemiecku ,lub po francusku ,nie zna żadnego normalnego języka ! Z czym do ludzi ,to ma być co ? ynteligent ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: Nagłówek artykułu mówi wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:28 Nawet ja wiem, że Lepper wykopał tą niemotę Misztala a do żadnych patałachów nie należę. Darmozjad i pasożyt. Tylko ręce podnosił jak mu kazali, zero inicjatywy. Wstyd Politechnika Białostocka takie niemoty produkować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo kiedys przyszedl do mnie dzialacz partii X 13.06.06, 09:58 bylem wtedy w liceum, a on powiedzial ze jak sie zapisze i bede dzialac to moge niezle zarobic. Ze to nie chodzi o zadna polityke tylko o to zeby zdobyc duzo pieniedzy w krotkim czasie. Tego samego kolesia widzialem w kampanii Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
pulldog Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 08:58 Widzieliscie to? Przeczytaliscie to?? Rodzice mu zalecali wstapienie do partii bo bedzie mial w zyciu latwiej? O kufa. Jacy zniszczeni sa ci ludzie. Co za glupota i nieodpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ober Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:09 czlowiek z dwoma fakultetami moze byc bezrobotny, to efekt libertynskiej mysli gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji IP: *.korbank.pl 13.06.06, 09:25 Na czym polega libertynska mysl gospodarcza? Bo pierwsze slysze o czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji IP: *.pl 13.06.06, 12:59 pl.wikipedia.org/wiki/Libertynizm Promowało i promuje to UW ,Balcerowicz , Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji 13.06.06, 14:36 Gość portalu: mariusz napisał(a): > pl.wikipedia.org/wiki/Libertynizm > Promowało i promuje to UW ,Balcerowicz , cytat z Twojego linku: "Współcześnie słowem tym opatruje się najczęściej poglądy uzasadniające różnie rozumianą wolność seksualną w skrajnych postaciach" Nie wiem... pewnie jestem tepy, ale czy BALCEROWICZ wypowiadal sie nt. sexu???? Moze wiesz cos wiecej... czego ja nie wiem... podziel sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanTwój Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:35 Żartujesz albo nie rozumiesz słów których używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji 13.06.06, 09:39 Gość portalu: PanTwój napisał(a): > Żartujesz albo nie rozumiesz słów których używasz. Nie znam tej mysli libertynskiej... musze zaraz znalesc... Uwazam ze same fakultety sprawy zatrudnienia nie rozwiazuja... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji 13.06.06, 09:45 > Uwazam ze same fakultety sprawy zatrudnienia nie rozwiazuja... Znam (osobiście lub z opowiadań) przypadki: - filozofa pracującego w fabryce styropianu - teologa pracującego jako listonosz - inż. matematyki pracującego w Urzędzie Skarbowym. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji 13.06.06, 09:49 adas313 napisał: > > Uwazam ze same fakultety sprawy zatrudnienia nie rozwiazuja... > > Znam (osobiście lub z opowiadań) przypadki: > - filozofa pracującego w fabryce styropianu > - teologa pracującego jako listonosz > - inż. matematyki pracującego w Urzędzie Skarbowym. No i co z tego? Jesli nie ma pracy w konkretnym zawodzie... trzeba sobie jakos radzic... (filozof, teolog) Jakos nie wierze iz matematyk znalazlby prace tylko w US... Moze taki sam inteligent jak ten pan z SAMEJBRONY o ktorym pisze GW Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tylko w PL po 17 latach kontrrewolucji 13.06.06, 09:58 > No i co z tego? Jesli nie ma pracy w konkretnym zawodzie... trzeba sobie jakos > radzic... (filozof, teolog) O ile to było na zasadzie "nie ma pracy" a nie "coś postudiuję co mnie interesuje". To byłby argument za płatnymi studiami. > Jakos nie wierze iz matematyk znalazlby prace tylko w US... Ja też nie, choć z drugiej strony ten kierunek (jeszcze licencjat...) daje perspektywy tylko w szkolnictwie (też żadne). No ale chyba robi magisterskie, więc może znajdzie mniej szkodliwą pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.aster.pl 13.06.06, 11:02 Moj dziadek tez mojemu stryjowi radzil: zapisz sie, synu, do jakiejs partii. Bez niej nie zrobisz kariery. Ale to bylo, k..., czterdziesci lat temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 13:19 Gość portalu: leming napisał(a): > Moj dziadek tez mojemu stryjowi radzil: zapisz sie, synu, do jakiejs partii. Be > z > niej nie zrobisz kariery. > Ale to bylo, k..., czterdziesci lat temu!!! jak widac komuna wraca.... wraca i to w pieknym narodowym stylu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.korbank.pl 13.06.06, 09:20 Co innego polityczna prostytucja a co innego zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb +++++++ Młody - wykształcony ;)))))))))) 13.06.06, 09:25 "Co Panu się w nim najbardziej podoba? - Andrzej Lepper domaga się poszanowania podstawowych praw Polaków: prawa do pracy, do godnych rent i emerytur, do bezpłatnej opieki lekarskiej i edukacji. W ogóle ich program opiera się na tych czterech podstawach jakimi są człowiek, rodzina, praca i godne życie." I tu wychodzi wykształcenie tego kolegi... Wszystko za darmo!!! Najbardziej podoba mi sie stwierdzenie : prawo do GODNYCH RENT I EMERYTUR ;))))))) "Wierzy Pan, że Andrzej Lepper i Samoobrona coś zmienią w Polsce? - Samoobrona jest za zwalczaniem bezrobocia..." ;))))))))))))))))))))))))))))))) A tu juz naprawde sie usmialem... Moze teraz ten mlody czlowiek wytlumaczy mi tepemu prostakowi jak on sobie to wyobraza? GODNE RENTY + ZWALCZANIE BEZROBOCIA nie bardzo chwytam... chce zwalczac bezrobocie godnymi rentami??? Pogubilem sie... "Ale to, że Lepper ma wyroki karne na swoim koncie, jest prawdą. - Działacze innych partii też mają przestępstwa." Rozumiem ze to ma byc juz norma w naszej klasie politycznej... "Jak wygląda Samoobrona od środka? - Na pewno nie ma porządku w tej partii. Trochę osób trzeba wyeliminować, które tę partię ośmieszają, na przykład jak poseł Piotr Misztal. Ale jego już w partii nie ma... - Acha, nie ma." ;)))))))))))))))))))))))))))) Kolega widze nawet gazet nie czyta i slabo poinformowany o tym kto jest a kto nie jest w SAMEJBRONIE Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: +++++++ Młody - wykształcony ;)))))))))) 13.06.06, 09:25 Może dlatego pracuje jako ochroniarz? Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: +++++++ Młody - wykształcony ;)))))))))) 13.06.06, 09:36 moze wlasnie dlatego... Sam papier sprawy nie zalatwia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwiak Re: +++++++ Młody - wykształcony ;)))))))))) IP: 157.25.9.* 13.06.06, 09:43 jola tez sie zalila, ze mimo swietnego wyksztalcenia (srednie) nie moze znalezc pracy nie ze swojej winy ;) jej wypowiedzi tak jak i tego "mlodego i wyksztalocnego" pana mowily jednak wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: +++++++ Młody - wykształcony ;)))))))))) 13.06.06, 09:47 Gość portalu: wwiak napisał(a): > jola tez sie zalila, ze mimo swietnego wyksztalcenia (srednie) nie moze znalezc > pracy nie ze swojej winy ;) > jej wypowiedzi tak jak i tego "mlodego i wyksztalocnego" pana mowily jednak > wszystko :) Dlatego MINIMUM SOCJALNE DLA TYCH CO NIE MAJA PRACY NIE ZE SWOJEJ WINY!!!! o bosze... jak moze wyksztalcony czlowiek cos takiego glosic... nie ogarniam tego - moze jestem tepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzetze Jaki papier? Chyba srajtasma IP: *.chello.pl 13.06.06, 12:12 myweb napisał: > moze wlasnie dlatego... > Sam papier sprawy nie zalatwia... Sory, ale jaki papier? On tyle wart co rozum tego czleczyny...Nie no wymiekam Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Nieudolni , niewydolni , skorumpowani i wiec 13.06.06, 09:32 czy Ty musisz nakrecac sobie ogladalnosc forum nieudolni wiecznie pijani... w ten sposob... stary przeciez to zwykly spam... bylem poczytalem... ale jak do kazdego posta przyklejasz to g..no to dziala to w przeciwna niz zamierzona strone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa23 Re: Do Samoobrony za pracą IP: 212.75.114.* 13.06.06, 09:34 Ten młodzieńiec to był zdaje się Pawka Morozow.....Marnie skończył..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netix Re: Do Samoobrony za pracą IP: 213.195.139.* 13.06.06, 09:46 Udusili go jego stryjowie ale o tym propaganda milczała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.twp.olsztyn.pl / *.twp.olsztyn.pl 13.06.06, 09:35 Przewiduje że jak nic ciemniaki przerzucą za cztery lata głosy z pisu na so i następne 4 lata w plecy. Głupota (lenistwo, cwaniactwo) tego człowieka jest dla mnie porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 "Z czym Panu kojarzy się Samoobrona?" 13.06.06, 09:36 odp: "Z rolnictwem, ze środowiskiem będącym za obroną biednych ludzi." Młodego działacza odsyłam do lektury oświadczań majątkowych posłów SamooBrony. A po lekturze odpowiedź na pytanie: "W imię czyich interesów SO broni KRUS i podatku ryczałtowego od hektara?" Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: "Z czym Panu kojarzy się Samoobrona?" 13.06.06, 09:37 adas313 napisał: > odp: > "Z rolnictwem, ze środowiskiem będącym za obroną biednych ludzi." > > Młodego działacza odsyłam do lektury oświadczań majątkowych posłów SamooBrony. > > A po lekturze odpowiedź na pytanie: "W imię czyich interesów SO broni KRUS i > podatku ryczałtowego od hektara?" Mysle ze za to pytanie kolega zaczalby cie dusic bialoczerwonym krawatem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Do Samoobrony za pracą IP: 82.114.69.* 13.06.06, 09:39 Szmaciarz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 09:39 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Szmaciarz i tyle Nie on pierwszy nie ostatni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manjek Zwykly prosty burak. IP: *.chello.pl 13.06.06, 09:44 Popatrzcie na jego fizjonomie. Na myslacego raczej nie wyglada. Stad ciagoty do PISuarów mniejszych czyli Seldefence. Dno.Panie studencie - proponuje lobotomie.To pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Zwykly prosty burak. 13.06.06, 09:56 plus_k napisała: > Burak ale wykształcony burak :) > Pewnie ma mniemanie o sobie wieksze niz nie jeden profesor... Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: Zwykly prosty burak. 13.06.06, 09:59 może i ma... wazne, że dadzą mu pracę. Przynajmniej on - naiwniak ma taką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Prace dostanie - bycie klakierem i tlumem w tle :) IP: *.dsk.uw.edu.pl 13.06.06, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: Prace dostanie - bycie klakierem i tlumem w t 13.06.06, 10:13 jeśli dostanie za to pensję, czumu nie. Będzie z pewnościa zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Prace dostanie - bycie klakierem i tlumem w t 13.06.06, 10:15 Co by nie mówić, pozytywne jest to, że w ogóle chce znaleźć pracę. Mógł tak jak sąsiedzi Leppera powiedzieć: "Andrzej niech mi załatwi rentę. Minumum 450 zł. W Warszawie ma komu odebrać." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek albo rente sktukturalna tylko ze teraz .... IP: *.dsk.uw.edu.pl 13.06.06, 10:41 juz lepper nie chce jej dawac - bo bedac w rzadzie chyba zrozumial ze kolderka jest za krotka - a z pustego to i lepper nie naleje - oczywiscie komus :) bo sobie zawsze i bezstresowo Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Do Samoobrony za pracą. Wraca PRL. 13.06.06, 09:47 Utrwala się pogląd, że legitymacja partyjna daje pracę, szczególnie w sektorach budżetowych. Tam politycy mają głos decydujący. Rośnie nomenklatura. Wraca PRL. Wzrost wynagrodzeń w sferze budżetowej nakręca rynek i tak to państwo funkcjonuje. Reszta pada pod ciężarem podatków na urzędników z kodeksem "spieprzaj dziadu". Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, w ramach koalicji przechodzi do Sztamoobrony! Sztama PiSiORku! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Do Samoobrony za pracą. Wraca PRL. 13.06.06, 09:51 almagus napisał: > Utrwala się pogląd, że legitymacja partyjna daje pracę, szczególnie w sektorach > > budżetowych. > Tam politycy mają głos decydujący. > Rośnie nomenklatura. > Wraca PRL. > Wzrost wynagrodzeń w sferze budżetowej nakręca rynek i tak to państwo > funkcjonuje. > Reszta pada pod ciężarem podatków na urzędników z kodeksem "spieprzaj dziadu". > Niestety to prawda... Rodzice tez widze musza byc inteligentami... skoro mowia... idz synku idz... do SAMEJBRONY tam bedzie ci dobrze... oni juz za ciebie wszystko zrobia, prace dadza, rente godna... wszystko w imie PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty PZPR - wrócił, bolszewizm ma się dobrze ! :-((( IP: *.petrus.com.pl 13.06.06, 09:51 Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Eee coraz gorzej, pogrobowcy KPP powoli zostają 13.06.06, 10:51 odrywani od koryta, staliniści z PD, na śmietnkiu istorji, Polska normalnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
antoniusblock karierowicz... 13.06.06, 10:22 "Nie i nie rozumiem dlaczego tyle osób utożsamia tę partię z głupotą i pospólstwem." Ja nie watpie, ze komus takiemu trudno zrozumiec, dlaczego sie czlonkow tej partii utozsamia z glupota... jak widac nie kazdemu wystarcza 2 cwiercfakultety azeby moc mienic sie osoba inteligentna... Wstyd mi ze ktos taki ma wyzsze wyksztalcenie, nawet jesli zostalo zdobyte na tak "egzotycznych" uczelniach, na ktorych przeciez studiowali albo dalej studiuja takze inteligentni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 SB-Samoobrona...partia przestępców ! 13.06.06, 10:29 razem z PISokomuną, tworzą doskonały duet! Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 10:36 Swego rodzaju prostytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:48 Uwa, cos to mi przypomina,zapisz sie do PZPR to stawke wyzsza dostaniesz, i mieszkanie sie znajdzie.Dla chleba panocku dla chleba, a nie zadna prostytucja.Powiedzcie o prostytucji i patriotyzmie 2 mln tym co wyjechali za chlebem.Zle ,zostali zmuszeni przez politykow i rzady do emigracji.Wlasnie to sa prawdziwi zdrajcy Narodu Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk O ile wiem ten 2 mln wyjechało od 1.05.2004 do 13.06.06, 10:53 dzisiaj. A przez ten czas w większości rządziło LSD, więc rozumie uciekali przed nim :]. ewentualnie przed zbliżającymi się rządami PO i Tuska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablus Re: O ile wiem ten 2 mln wyjechało od 1.05.2004 d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:20 czyli według Ciebie debilu od siedmiu miesięcy masowo WRACAJĄ :) BUAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: O ile wiem ten 2 mln wyjechało od 1.05.2004 d IP: *.twp.olsztyn.pl / *.twp.olsztyn.pl 13.06.06, 11:42 dzisiaj. A przez ten czas w większości rządziło LSD, więc rozumie uciekali > przed nim :]. ewentualnie przed zbliżającymi się rządami PO i Tuska Ciekawe co tam będziesz kwiczał za 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: od 1.05.2004 - pozostala tylko ZDROWA Tkanka 13.06.06, 13:16 von_thusk napisał: > dzisiaj. A przez ten czas w większości rządziło LSD, więc rozumie uciekali > przed nim :]. ewentualnie przed zbliżającymi się rządami PO i Tuska ... Rozumiem ze za rzadow obecnej MEGA KOALICJI prawej i sprawiedliwej - rzesze Polaków przybywaja spowrotem na swoje wlosci, a wyjezdzaja tylko GEJE, LESBIJKI, SLDowcy, TUSKOwcy, BOROWszczaki - slowem zdrajcy narodu... pozostaje tylko ZDROWA TKANKA NARODU ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: od 1.05.2004 - pozostala tylko ZDROWA Tkanka 13.06.06, 13:37 Już rozumiem, dlaczego premier tak się cieszył, gdy Hiszpania otwarła rynek pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:16 Wlasnie to s > a > prawdziwi zdrajcy Narodu Polskiego. ale oni przynajmniej nie zabierają ci twoich pieniedzy, które płacisz w podatkach. Gorsi sa ci nieudacznicy co nic nie chce im sie robić, a maja tylko pretensje, że zasilki są za niskie. A co on zrobił, żeby samemu zacząć pracować. Postawa tego człowieka jest niestety przerażająca, to państwo ma dać mu pracę. W USA znaczna większość ludzi po studiach chce pracować u siebie, a w Polsce tylko kilka procent. Niestety mamy dusze niewolnika i dalej chcemy nim być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.twp.olsztyn.pl / *.twp.olsztyn.pl 13.06.06, 13:57 > mu pracę. W USA znaczna większość ludzi po studiach chce pracować u siebie, a w > > Polsce tylko kilka procent. Niestety mamy dusze niewolnika i dalej chcemy nim > być. Pracowaliby ale jak państwo jest przeciw własności prywatnej to co im zostaje tylko partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu 44 Re: Do Samoobrony za pracą IP: 86.42.195.* 13.06.06, 10:48 przeciez to wszystko juz bylo! PZPR jako przewodnia sila narodu takze dla swoich dzialaczy i przepraszam za wyrazenie czlonkow zalatwiala prace i chronila w chwilach zagrozenia tak wiec tylko szyldy sie zmieniaja a mechanizm ciagle ten sam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk I bardzo dobrze, że młodzi angażują się w polityke 13.06.06, 10:48 Tylko, to chwalić. Sam jestem młody i to robie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumelant Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 13.06.06, 10:52 do PO i demokraci.pl nikt nie wstępuje po pracę;po prostu nie ma bata,by taka sytuacja miała miejsce:impossible! stanowcze NIE ze strony DEMOKRACJI dla wstępowania do partii po pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Ja bym się z takich członków, którzy wstępują dla 13.06.06, 10:54 korzyści nie cieszył ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.aster.pl 13.06.06, 10:59 A ja po tym wywiadzie doskonale (cytuję): "rozumiem dlaczego tyle osób utożsamia tę partię z głupotą i pospólstwem". Czy tylko ja? Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 13:18 Gość portalu: leming napisał(a): > A ja po tym wywiadzie doskonale (cytuję): > "rozumiem dlaczego tyle osób utożsamia tę partię z głupotą i pospólstwem". > Czy tylko ja? Chyba nie tylko Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruzgotany Re: Do Samoobrony za pracą IP: 82.160.19.* 13.06.06, 11:02 Drogi młodziencze pracuj dalej jako ochroniarz i nie chwal sie swoim wyzszym wykasztalceniem i wez sie do roboty a nie badz takim lewakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.twp.olsztyn.pl / *.twp.olsztyn.pl 13.06.06, 11:54 Przyjedż z tej Warszawy do Olsztyna i się wtedy wymądrzaj. A chłopak chce tylko godnie żyć, jest naiwny ale chce tylko godnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 14:14 Gość portalu: olo napisał(a): > Przyjedż z tej Warszawy do Olsztyna i się wtedy wymądrzaj. A chłopak chce tylko > godnie żyć, jest naiwny ale chce tylko godnie żyć. Od doroslego człowieka PO STUDIACH wymaga sie SAMODZIELNEGO MYSLENIA!!! Zle w Olsztynie - przyjezdzaj do Warszawy, Krakowa, Poznania... i tam szukaj pracy skoro tam NIE MA... Zle nadal - rusz glowa, moze warto jeszcze czegos sie nauczyc... Nadal zle - zobacz co w UE... mozemy juz pracowac w wielu krajach... Rozumiem, ze zadnej z tych opcji szanowny Pan nie bral pod uwage... bo najwygodniej siedziec z tatusiem i mamusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.twp.olsztyn.pl / *.twp.olsztyn.pl 13.06.06, 11:56 > Drogi młodziencze pracuj dalej jako ochroniarz i nie chwal sie swoim wyzszym > wykasztalceniem i wez sie do roboty a nie badz takim lewakiem I pamiętaj że Czarnecki był założycielem tego twojego UPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicos Re: Do Samoobrony za pracą IP: *.cm.umk.pl 13.06.06, 11:10 Druga w nocy - do drzwi Leppera puka narąbany jak bela gość. Endrju otwiera: - (piiiiiiiip) , czego pan chce o tak późnej porze?! - Chccee wstąpić do Samoobrony i to od zaraz - chwiejnym głosem zakomunikował... - Panie, jest druga w nocy, przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego to się pan zapiszesz, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu, ale nie o drugiej w nocy - Nie ma mowy, ja chce teraz i już, od zaraz - zdjęcie mam przy sobie.. - Nie no, ale panie daj pan spokój - tłumaczy się przewodniczący nie mam w domu druków, pieczątek itd. (zapomniał wspomnieć o kłopotach z pisaniem) - przyjdź pan do biura. - Nie ruszę się stad, do rana będę stał aż zostanę członkiem Samoobrony .... Przekomarzał się tak bitą godzinę - Endrju zmiękł, wyciągnął z szafki wszystkie niezbędne dokumenty - gość je wypełnił, otrzymał legitymację i zadowolony jak dziecko już miał iść do domu - przewodniczący jednak zatrzymał go i pyta gościa, dlaczego mu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Samoobrony... - A bo panie to było tak: Wróciłem wcześniej z delegacji, wchodzę do domu, patrzę, a tu żona na środku pokoju bzyka się z sąsiadem, wchodzę do pokoju córki, a ta ostro zabawia się z dwoma facetami na raz, wpadam do pokoju syna a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem na środku pokoju i wrzasnąłem na całe gardło: - TACY JESTEŚCIE, TAK? TO JA WAM K..WA TERAZ WSTYDU NAROBIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Do Samoobrony za pracą 13.06.06, 13:23 Gość portalu: Nicos napisał(a): > - TACY JESTEŚCIE, TAK? TO JA WAM K..WA TERAZ WSTYDU NAROBIĘ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper akurat to nie jest prawdą, było inaczej 13.06.06, 11:14 Pawka Morozow był przecietnym chłopakiem, gebe mu dorobiono, mimo ze ojciec ich opuscił wcześnie, nic takiego na ojca nie doniósł chociaz zal miał uzasadniony.Bolszewizm to nie moja bajka, ale sprawiedliwość niech będzie dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Wstępuje do Samoobrony, wiec nic dziwnego... IP: 62.233.204.* 13.06.06, 11:18 ...że po studiach pracuje jako ochroniarz. Ten akt jasno daje do zrozumienia, jaki poziom intelektualny prezentuje taki absolwent. Wiedza o świecie współczesnym - na poziomie Samoobrony. Kto by takiemu chciał powieżyć poważniejsze obowiązki niż stróżowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Gdzie jest Jola? IP: 212.191.32.* 13.06.06, 11:31 Przepraszam bardzo ale gdzie jest Jola? Wydaje się że od dłuższego czasu nie pojawa się na forum. Urlop czy może została wreszcie doceniona przez Andrzeja? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Gdzie jest Jola? 13.06.06, 12:06 jako sprawdzona w kontaktach bezposrednich z Wodzem i jako osoba godna zaufania, poddaje testom psychologicznym i blokadowo-widłowym nowy narybek Samejobory. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: Gdzie jest Jola? 13.06.06, 12:19 Ostatnio żaliła się, że nie może znaleźć pracy dlatego spędza sporo czasu pisząc posty. Pewnie dostała posadę, bo nie ma czasu udzielać się na forum. Oby tylko adekwatne do jej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś