Dodaj do ulubionych

Znajomości

28.01.03, 14:03
Koobra, Leon mówi, że cię nie zna. Czy twój obecny nick, ma choć troszkę
wspólnego z ksywką, pod jaką mógłby Cie znać?????
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 15:41
      ja znam 2 Leonow starszy chba go nie zna tzn. koobry,moze młodszy-z tego co sie
      orietuje z gadki z koobrą
      • mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 16:00
        A, no właśnie. Bo już miałam Koobre pytać. Pytałam starszego,ale on powiedział,
        że nie zna takiego jednego;-) Angela, znasz Leona i wiesz, że z nim, to tak jak
        wiatr zawieje - dlatego też myślałam, że mnie w buca robi.... , albo może to
        krakowskie powietrze tak na niego działa....
        Tak, czy inaczej, wróciłam do punktu wyjścia :-(((
        • angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 16:01
          a jaaa wieeem!!!!!!
          • mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 16:04
            Żebyś jeszcze chciała powiedzieć....
            Angela, wydawałao mi się, że ja znam dużo ludzi, ale Ty to chyba cały
            Lidzbark!!!!????
            • angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 16:06
              jak bedzie chcial to sam Ci powie ja nie moge,atakuj koobre jak sie pojawi:)))
              • mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 16:10
                Wiem, wiem.... Ale Koobra dał nogę, albo podsłuchuje, jak wczoraj, w nocy!?!?
                • angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 16:36
                  moze pracuje jeszcze?
                  • koobra Re: Znajomości 28.01.03, 21:41
                    koobry to na bank nie będzie znał spytaj o Franca
                    • mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 22:49
                      Ty, no dobra, ale w końcu którego? Dużego? Już się boję pytać, bo dzisiaj mnie
                      zwymyślał, że mu bzdurami głowę zawracam. Wiesz, on taki biznesmen się zrobił,
                      ze ho hooooo;-)
                      • angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 23:09
                        zapytaj młodszego na bank Ci powie
                        • mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 23:21
                          Tylko, że z młodszym kontakt via Starszy.... No i to jest problem. Ale....
                          • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 12:27
                            Leon, na moje pytanie odpowiedział (cytuję): "Kurwa, o co ci chodzi", potem
                            użył wielu niecenzuralnych słów, których w żaden sposób nie da się powtórzyć.
                            Nie wiedział, po co mi te informacje. Ale potem stwierdził, że obojętnie czy
                            koobra, czy Franc, grunt, że ten ktoś skłonił mnie do pogodaniam z niem.
                            Umówiłam się z nim dzisiaj, więc może coś się dowiem :-) Angela, masz
                            pozdrowienia od niego!
                            • angela-rt Re: Znajomości 29.01.03, 16:20
                              Od starszego,czy mlodszego?Zresztą pozdrow obu bardzo mocno,a starszego mozesz
                              nawet ucalowac bo nie widzielismy sie chyba 7 lat!!!!Jeju az tyle?!!!!!:)))
                              • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 19:47
                                Od Starszego! Ale wybacz, "ucałowywać" go nie będę, bo miewa czasem takie
                                pomysły.... ;-)
                                • angela-rt Re: Znajomości 29.01.03, 19:51
                                  no to poadrow go moccccno..A kiedy bedziesz sie z nim widziala?
                                  • koobra Re: Znajomości 29.01.03, 20:16
                                    a mnie może ktoś pocałuje :)
                                    • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:28
                                      Cmokkkkkkk! Zadowolony?;-)
                                      Z Leonem mieliśmy sie spotkać dziś wieczorem ale mnie się plany pozmieniały i
                                      nic z tego nie wyszło. Tak więc nie wiem kiedy. Zazwyczaj "wpadamy" na siebie
                                      przypadkiem i idziemy pogadać gdzieś. teraz mieszkam już prawie na wsi, jest
                                      trudniej niż kiedyś (mieszkaliśmy praktycznie obok siebie) ale czasem się
                                      zdarza. Jak się z nim spotkam i czegoś się dowiem, dam znać. :-)
                                      • koobra Re: Znajomości 29.01.03, 20:34
                                        ciekawe do czego doprowadzi Twoje śledztwo bardzo bardzo jestem ciekawy :)
                                      • koobra Re: Znajomości 29.01.03, 20:35
                                        dzieki za buzi :)
                                        • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:42
                                          A ja??
                                          A jeśli chodzi o moje śledztwo, to prowadzę je "wielowątkowo", no i coś już o
                                          Tobie wiem. Nie napisałeś wielu istotnych rzeczy w informacji o własnej
                                          osobie :-(((
                                          • koobra Re: Znajomości 29.01.03, 20:44
                                            to znaczy ?
                                            • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:50
                                              Jesteś inteligenty gość, pomyśl trochę, a będziesz wiedział, o czym mówię!!!
                                        • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:44
                                          No i pytanie - co jest ciekawsze: rozszyfrowanie kogoś, czy rozszyfrowywanie
                                          go. Bo może się okazać, że potem nie jest już tak ciekawie...
                                          • koobra Re: Znajomości 29.01.03, 21:06
                                            zacząłem dzisiaj od forum lidzbarka,dlatego byłem troszkę zaskoczonuy jednym
                                            Twoim stwierdzeniem,ale już wiem :)
                                            • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 21:11
                                              Jeśli zrobisz to, co ja, to też dowiesz się wielu rzeczy o mnie. Ale zachowaj
                                              to dla siebie, prosze!!!
                                              • koobra Re: Znajomości 29.01.03, 21:44
                                                nie ma sprawy :)
                                                • mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 22:44
                                                  Czy umknął mi konkretny wątek, czy chodzi Ci o ogół? Nie wiem jak ja to
                                                  sprawdzę - chyba przez dwa dni....;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka