mika_1 28.01.03, 14:03 Koobra, Leon mówi, że cię nie zna. Czy twój obecny nick, ma choć troszkę wspólnego z ksywką, pod jaką mógłby Cie znać????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 15:41 ja znam 2 Leonow starszy chba go nie zna tzn. koobry,moze młodszy-z tego co sie orietuje z gadki z koobrą Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 16:00 A, no właśnie. Bo już miałam Koobre pytać. Pytałam starszego,ale on powiedział, że nie zna takiego jednego;-) Angela, znasz Leona i wiesz, że z nim, to tak jak wiatr zawieje - dlatego też myślałam, że mnie w buca robi.... , albo może to krakowskie powietrze tak na niego działa.... Tak, czy inaczej, wróciłam do punktu wyjścia :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 16:04 Żebyś jeszcze chciała powiedzieć.... Angela, wydawałao mi się, że ja znam dużo ludzi, ale Ty to chyba cały Lidzbark!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Znajomości 28.01.03, 16:06 jak bedzie chcial to sam Ci powie ja nie moge,atakuj koobre jak sie pojawi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 16:10 Wiem, wiem.... Ale Koobra dał nogę, albo podsłuchuje, jak wczoraj, w nocy!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Znajomości 28.01.03, 21:41 koobry to na bank nie będzie znał spytaj o Franca Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 22:49 Ty, no dobra, ale w końcu którego? Dużego? Już się boję pytać, bo dzisiaj mnie zwymyślał, że mu bzdurami głowę zawracam. Wiesz, on taki biznesmen się zrobił, ze ho hooooo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 28.01.03, 23:21 Tylko, że z młodszym kontakt via Starszy.... No i to jest problem. Ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 12:27 Leon, na moje pytanie odpowiedział (cytuję): "Kurwa, o co ci chodzi", potem użył wielu niecenzuralnych słów, których w żaden sposób nie da się powtórzyć. Nie wiedział, po co mi te informacje. Ale potem stwierdził, że obojętnie czy koobra, czy Franc, grunt, że ten ktoś skłonił mnie do pogodaniam z niem. Umówiłam się z nim dzisiaj, więc może coś się dowiem :-) Angela, masz pozdrowienia od niego! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Znajomości 29.01.03, 16:20 Od starszego,czy mlodszego?Zresztą pozdrow obu bardzo mocno,a starszego mozesz nawet ucalowac bo nie widzielismy sie chyba 7 lat!!!!Jeju az tyle?!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 19:47 Od Starszego! Ale wybacz, "ucałowywać" go nie będę, bo miewa czasem takie pomysły.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Znajomości 29.01.03, 19:51 no to poadrow go moccccno..A kiedy bedziesz sie z nim widziala? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:28 Cmokkkkkkk! Zadowolony?;-) Z Leonem mieliśmy sie spotkać dziś wieczorem ale mnie się plany pozmieniały i nic z tego nie wyszło. Tak więc nie wiem kiedy. Zazwyczaj "wpadamy" na siebie przypadkiem i idziemy pogadać gdzieś. teraz mieszkam już prawie na wsi, jest trudniej niż kiedyś (mieszkaliśmy praktycznie obok siebie) ale czasem się zdarza. Jak się z nim spotkam i czegoś się dowiem, dam znać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Znajomości 29.01.03, 20:34 ciekawe do czego doprowadzi Twoje śledztwo bardzo bardzo jestem ciekawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:42 A ja?? A jeśli chodzi o moje śledztwo, to prowadzę je "wielowątkowo", no i coś już o Tobie wiem. Nie napisałeś wielu istotnych rzeczy w informacji o własnej osobie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:50 Jesteś inteligenty gość, pomyśl trochę, a będziesz wiedział, o czym mówię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 20:44 No i pytanie - co jest ciekawsze: rozszyfrowanie kogoś, czy rozszyfrowywanie go. Bo może się okazać, że potem nie jest już tak ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Znajomości 29.01.03, 21:06 zacząłem dzisiaj od forum lidzbarka,dlatego byłem troszkę zaskoczonuy jednym Twoim stwierdzeniem,ale już wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 21:11 Jeśli zrobisz to, co ja, to też dowiesz się wielu rzeczy o mnie. Ale zachowaj to dla siebie, prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Znajomości 29.01.03, 22:44 Czy umknął mi konkretny wątek, czy chodzi Ci o ogół? Nie wiem jak ja to sprawdzę - chyba przez dwa dni....;-) Odpowiedz Link Zgłoś