Dodaj do ulubionych

Akwapark - oskarżenie

IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.06, 06:11
Podajcie listę tych "fachowców " od "Akwaparku" -przynajmiej same inicjały.
Olsztyniacy sami dojdą komu postawiono zarzuty?
Czy aktualny skarbnik miasta -wtedy zastępca tez brał udział w tej "imprezie"
uszczęśliwiania olsztynian?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Akwapark - oskarżenie IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:02
      Panaceum na te przekręty jest metoda Wawrzeckiego.
      • Gość: ziutek Re: Akwapark - oskarżenie IP: 212.160.172.* 30.06.06, 09:12
        Układ się powoli sypie... Bye Dąbkowski.. Kolej na Małkowskiego
        • Gość: ziutek Re: Akwapark - oskarżenie IP: 212.160.172.* 30.06.06, 13:55
          no nieźle temat nie ma uznania w czerwonym mieście .....cisza....
          Układ myśli co teraz robić nawet na forum się nie wypowiada...:)
          • taras70 Re: Akwapark - oskarżenie 30.06.06, 14:28
            nie ma sie co podniecac, bo po rzadach pis-u zostanie taki sam smrod jak po
            poprzednich ! moge sie nawet zalozyc, ze tak bedzie , bo w Polsce ludzie
            zapisuja sie do partii politycznych i aktywnie w nich dzialaja, majac scisle
            okreslony cel . ktos ma wapliwosci jaki ???
            • Gość: winIO Re: Akwapark - oskarżenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:58
              > nie ma sie co podniecac, bo po rzadach pis-u zostanie taki sam smrod jak po
              > poprzednich ! moge sie nawet zalozyc, ze tak bedzie , bo w Polsce ludzie
              > zapisuja sie do partii politycznych i aktywnie w nich dzialaja, majac scisle
              > okreslony cel . ktos ma wapliwosci jaki ???

Tak. Ja mam wątpliwości. Nie co do celów w jakich ogromna większość ludzi
              zapisuje się do partii, lecz co do rozmiarów syfu jaki pozostanie po rządach
              PiSu. Miejmy nadzieje że nie będzie nam dane tego sprawdzać w praktyce.
    • Gość: Adrian Re: Akwapark - oskarżenie IP: *.sc.shawcable.net 30.06.06, 16:15
      To straszne ze jestesmy tak przezarci korupcja.
    • jana2706 Re: Akwapark - oskarżenie 30.06.06, 17:54
      Pik,czy myslisz o W.N.?,bo T.Z.(obecna dyrektor budzetu)nie miala z tym nic
      wspolnego,to prosta z pochodzenia,ale madra dziewczyna,wyksztalcona,jednak tez
      idaca po trupach,nawet uczciwych ludzi,chociaz pewnie nadal zasuwa za W.N.,
      W.N.to nastepca W.K.(bylego skarbnika) nie bylo wtedy wyboru,W.N.to protegowana
      B.P.ongis przewodniczacego Rady Miasta,W.N.to osoba,ktora spadla na cztery lapy
      przez przypadek,jest,bo jest,a nie powinna byc,tam gdzie doszla ;-)
      • Gość: giene Re: Akwapark - oskarżenie IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.06, 20:14
        a Małkowski nawet na plecach swych odańców czerpie zyski, chyba że to oni
        zaczną mówić
      • Gość: pik Re: Akwapark - oskarżenie IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.06, 20:29
        Tak o WN mi chodziło.Masz w pełni racje to osoba "ambitna" do bólu protegowana.
        • ozzy10 Re: Akwapark - oskarżenie 30.06.06, 20:33
          Mam propozycję: biurwy idzcie sie ekscytować gdzie indziej co?
    • Gość: gg Akwapark - odpowiedzialność IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.06.06, 20:41
      Myślę, że karę za tę decyzję powinien ponieść v-ce prezydent m. Olsztyna, który
      w imieniu miasta podjął taką decyzję. A w tamtych latach był nim B.M. lekarz.
      • ozzy10 Re: Akwapark - odpowiedzialność 30.06.06, 20:48
        Nie dobrze - za poliklinikę też ma chyba już zarzuty...
        • jana2706 Re: Akwapark - odpowiedzialność 30.06.06, 21:00
          Ozzy10,czy jestes malzonek(ka;-)W.N.czy zalezny pracownik?
          SKARBNIK MIASTA POWINIEN BYC KOMPETENTNY !!!
          • Gość: furman. Re: Akwapark - odpowiedzialność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:53
            A sekretarz?/obecna/
            A przechrzta?
          • ozzy10 Re: Akwapark - odpowiedzialność 30.06.06, 22:12
            Zdejmij opaske z głowy bo ci mózg uciska.Nie jestem małżonek/a ani podnegły czy
            niepodległy pracownik.Czy rozumem ogarniasz że istnieje świat poza twoim Ratuszem??!
    • Gość: aaa Re: Akwapark - oskarżenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:13
      Czy w akcie oskarżenia to ten sam Krzysio O. jest, co będąc szefem komisji
      sportu przyznawał swej matce (byłej koszykarce) nagrody za osiągnięcia
      sportowe ?
      • Gość: ?! Teraz będzie kwa kwa park? IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.06, 01:18
      • krzys26 Re: Akwapark - oskarżenie 01.07.06, 06:18
        Witam serdecznie, dawno się tutaj niewypowiadałem. Znajomi mi powiedzieli, że
        ktoś się tutaj o mnie pyta. Zatem odpwowiadam odnośnie tych nagród, oczywiście
        domyslam się, że pytającym jest ktoś względnie dobrze zorientowany ipamiętliwy
        hihi - domyślam się, że któryśz "dobrych kolegów". Ale do rzeczy. Z nagrodami
        sportowymi zostało wyjaśnione. Sprawa poruszyła olsztyński świat sportowy.
        Odysłam do archiwów medialnych opisujących całą sprawę, a dokładnie jej finał.
        Głównie materiąły RMF FM, Gazety Olsztyńskiej i TVP. Otóż ja zostałem w to
        wrobiony, gdyż wyłączyłem się procedowania na tą sprawą - jak się domyślam
        dobrze o tym wiesz, jak nie, odsyłam do dokumentacji i prokotkołów-nie są
        tajne. Po drugie nagroda, która od władz miasta otrzymała moja mama za 30lat w
        sporcie (członek kadry, wieleletni terener itp) 800zł. była tak śmieszna jak ta
        aferka, co ją moi koledzy rozręcili. A może to ty jesteś tym kolegą. Co do
        aquaparku - tak sięto pisze ( może wyborcza się w końcu nauczy) na razie
        niebędę się wypowiadał, jak sięto mawia w żargonie: dla dobra śledztwa.
        Pozdrawiam i życzę dużej uwagi i wnikliwości przy studiowaniu materiałów. P.S.
        a propos przyznaław nagrody - to jak radio Erewań;) "nie przyznawał, a przyznał
        i nie on a inni:)"
        • krzys26 Re: Akwapark - oskarżenie 01.07.06, 06:19
          Przepraszam za literówki, dopiero co wstałem.
    • Gość: geo Odczepcie się od Blanki K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:13
      Znam dziewczynę 30 lat i ręczę za jej uczciwość!!!!!
      • Gość: kik Tylko Procyk był przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:45
        Jakoś nikt nie pisze, że Procyk jako radny sprzeciwiał sie podpisywaniu umowy na
        budowę aquaparku i zabierając głos na sesji twierdził, że to jawny przekręt.
        • Gość: cyk cyk Re: Tylko Procyk był przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:19
          Nie dziwota. Procyk zna się na przekrętach :P
          • taras70 Re: Tylko Procyk był przeciw 01.07.06, 14:27
            to moze wykorzystac ta jego znajomosc przekretow i posadzic w kacie podczas
            posiedzen Rady Miasta ! gdyby tylko wykryl probe jakies przekretu, to
            podnosilby prawa reke albo przewracal oczami. ostatecznie moglby rozdzierac
            koszule na klacie !!!
      • jana2706 Re: Odczepcie się od Blanki K. i ... 01.07.06, 12:50
        nie powinni sie tez czepiac do M.B.,ona pracowala na pelnych
        obrotach,wykonywala czynnosci ustawowo nalezace do skarbnika,
        tylko dzieki niej to wszystko sie krecilo,ale doba ma tylko 24 godziny
        • jana2706 do Ozzy 01.07.06, 13:00
          nic mnie nie łaczy z Ratuszem,ale wiem na ile stac niektorych tam "pracujacych"
          • Gość: ziutek Re: do Ozzy IP: 212.160.172.* 03.07.06, 12:26
            układ się sypie czy to się podoba czy nie... Czekam z niecierpliwością na
            dalszy bieg sprawy.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka