alicja944 20.07.06, 13:03 Witam! Mam pytanie odnośnie nauczania języka angielskiego metodą callana! czy może ktoś z was uważa, że jest to metoda godna polecenia. z góry dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prusak75 Re: Małe pytanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.06, 13:12 ale jestes uparta:) bylem na jednej lekcji metoda kalana i nie podobalo mi sie, wole ksiazke, cwieczenia i normalne lekcje niz mantrowanie, cudow nie ma, aby byly efekty trzeba ostro dziobac:) podobno metoda Kalana jest tylko dla poczatkujacych, nie prowadzi sie kursow zaawansowanych? any questions?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Małe pytanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:28 a jak uparta jest i to bardzo a pytanie mam ale jeszcze jedno która szkoła jest godna polecenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Małe pytanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.06, 13:44 chodzilem do 2 szkol, ale w Olsztynie do English Perfect, calkiem ok, duzo zalezy od nauczyciela i wlasnego podejscia, bardzo wazne jest zebys miala zajecia z nauczycielem z kilku letnim stazem, i zeby byl to nauczyciel filologi angielskiej a nie nativ z Kanady z wyksztalcenia slusarz, ze mna chodzilo kilka osob z Artosa, i mowili ze w EP fajniej i lepiej, jak jest nie wiem, do Artosu chodzilem na konwersacyjny kurs i byl ok ale nie rewelacyjny, a nauczyciel z Artosu okazal sie b. nie w porzadku, znajoma chodzi do British School i mowi ze jest normalnie ale bez fajerwerkow, chodzilem jeszce do Bell School of English to jest angielska szkola j. angielskiego i byla srednia, jakbys poszla do EP to polecam Joanne Piskuła, wymagajaca od siebie i od innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Małe pytanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:53 wielkie dzieki zaraz dzwonię i pytam sie ile kosztuje i do kiedy zaczynają może sie tam czegoś nauczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Małe pytanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.06, 14:01 ok :) w recepcji pracuja mile panie, generalnie sympatyczna szkola, maja nawet swoj nowy budynek na starej Warszawskiej kolo Beczki, nawet ladnie z zewnatrz wyglada, sukcesow w nauce :)) Odpowiedz Link Zgłoś