Dodaj do ulubionych

Trujaca restauracja wloska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:18
Chacalabzm ostrzec wszystkich ktorzy maja zamiar odwiedzic restauracje wloska
na Peperoni Starym Miescie.
Jestem na urlopie i pierwszy tydzien przelezalam w luzku (zatrucie pokarmowe)
omijajcie ta restauracje z daleka szkoda zdrowia !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Trujaca warszawianka? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 12:36
      Jak w LUZKU, to LUZIK. A jesteś z Warszawy?
      • jana2706 Re: Trujaca warszawianka? 29.07.06, 12:51
        Iza wspolczuje
        • Gość: Iza Re: Trujaca warszawianka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:06
          Dzieki za wspolczucie , na szczescie juz mi po woli przechodzi ale olsztynskie
          restauracje bede omijac z daleka.
          • Gość: tom Re: Trujaca warszawianka? IP: *.olsztyn.mm.pl 01.08.06, 18:27
            pepperoni jest w porzadku!!pozdro dla daniela z tej knajpy
      • Gość: Iza Re: Trujaca warszawianka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:09
        Nie az z Hamburga przyjechalam zeby troche pocierpiec:)
    • ozzy10 Re: Trujaca restauracja wloska 29.07.06, 12:53
      To fakt marna knajpa obsługa jeszcze gorsza.
      Kretynkom w rodzaju Agi dziekujemy.
      • Gość: Aga Trujaca gromadka gburów? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 14:23
        Ozzy jest też z Warszawy?
        • ozzy10 Taaaa ja z układu warszawskiego..... 29.07.06, 17:00
          .....a ty u lekarza kiedy była co?
          • Gość: Aga Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 18:05
            Ja chodze do lekarza w Olsztynie, nie w Układzie Warszawskim.
            • Gość: mamut Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.dsl.bell.ca 29.07.06, 18:40
              he he he... Aga ty chyba nie wiesz czym byl Uklad Warszawski. A Iza powinna
              tez przestac przesadzac.. nie kazda Olsztynska restauracja truje klijentow.

czuwaj
              • Gość: Iza Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:14
                Mamut no nie kazda truje ale w tym roku juz mi wystarczy, wczoraj kolo jednej
                przechodzilam jak mi zapachnialo to myslalam ze do wc nie dobiegne hahhahaha
            • ozzy10 Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... 29.07.06, 18:55
              A do szkół gdzie chodziła co?

Lepiej niech sie nie przyznaje
              • ozzy10 Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... 29.07.06, 18:59
                Swoją drogą to niewesoła konstatacja.Przygłupia lalunia,bez cienia inteligencji
                ni poczucia humoru.Ale jadem pluje na milę.Czy takie ktoś zapładnia czy jak to
                sie rozmnaża??????
                • utalia Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... 29.07.06, 22:34
                  A skad Twoje przekonanie, ze to wlasnie owa knajpa Cie strula? Czyzbys biedna
                  tylko pizze jadla tego dnia? Nie wiesz, ze teraz panuje grypa zoladkowa???I
                  najprawdopodobnie przywloklas ja ze swojego rodzinnego miasteczka
                  • Gość: kasia Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 22:40
                    ja też, co prawda w zeszłym roku, zatrułam się u nich.
                    Omijam szerokim łukiem
                    • Gość: olek Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:37
                      Omijaj....w wawce polecam jadło.
                      • Gość: mamut Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.dsl.bell.ca 30.07.06, 02:07
                        Co do Wawy to polecam niedaleko przy barbakanie jest knajpka "Kompania Piwna"
                        Podwale 25. Pyszne zarcie.. obsluga niezla tez.. zawsze pelno i ciezko o
                        miejsce w ogrodku. Ceny chyba przystepne.. choc moze napoje takie jak pepsi itp
                        to troche wysoka. 200ml buteleczka pepsi - 5 pln

czuwaj
                  • Gość: Iza Re: Taaaa ja z układu warszawskiego..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:12
                    W restauracji nie balam sama tylko z cala rodzina i kazdy jadl co innego Ja
                    niestety skusilam sie na salatke z krabami , cale szczescie ze tylko ja bo by
                    mi jeszcze dzieci potruli.
                    Jezeli to by byla grypa zoladkowa to by sie przeniosla na reszte rodziny a
                    jakos wszyscy sa zdrowi.
                    Wczoraj dowiedzialam sie od taty ze sanepid juz tam byl bo nie bylam jedyna
                    ktora sie zatrula.
                    Nie wiem czy wiesz ale we wloskich restauracjach nie tylko pizze podaja.
    • Gość: gość Re: Trujaca restauracja wloska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:02
      widać to taka tradycja Olsztyna, że restauracje trują gości. Ja zatrułem się w
      Różanej. Władze miasta nic w tej sprawie nie robią, mało tego ostatnio nawet
      dowiedziałem się, że ta restauracja wystartowała w konkursie na najlepsze
      jedzenie, tragedia !!!
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,3438446.html?nltxx=1078250&nltdt=2006-06-26-02-05
      • marcjanna78 Re: Trujaca restauracja wloska 30.07.06, 21:46
        ja jadam w Peperoni i złego słowa powiedzieć nie mogę. Moje ulubione danie to
        sola w sosoie kurkowym. Polecam !

A co do Różanej, no cóż ... znajoma pracowała w biurze rachunkowym, które
        obsługiwało tą knajpę. Nie będę zdradzała szczegółów, ale słowo TIP mówi samo
        za siebie. Niestety ceny w Różanej już nie są takie Tipowe
        • Gość: oli Re: Trujaca restauracja chinska IP: 212.160.105.* 31.07.06, 10:19
          ja przytrulem sie w chinskiej w tesco...bol zoladka i gorace poty,czyzby
          kot;)...omijajcie ja szerokim łukiem - syf i smrod
          • Gość: detritus Re: Trujaca restauracja chinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:34
            W tesco? A ja tam jadam od czasu do czasu i nic mi nie jest... Ale fakt, ze
            zoladek mam strusi i nie trawie tylko gwozdzi :oP
            • taras70 Re: Trujaca restauracja chinska 31.07.06, 21:01
              szczerze mowiac - nic wstretniejszego niz w orientalnej "restauracji" w Tesco,
              do tej pory nie jadlem ! probowalem kilka razy, sam nie wiem dlaczego,
              zwlaszcza, ze jedzenie okropne, a poza tym ciezki zoladek i zgaga ! z tego
              rodzaju klimatow zdecydowanie polecam "China town" na Dabrowszczakow. na
              kilkadziesiat prob ani jednego klopotu z zoladkiem ! i bardzo smacznie !
    • saskiaplus1 Re: Trujaca restauracja wloska 31.07.06, 14:26
      Ostatnio w Olsztynie krąży jadowity rotawirus, którego ofiarą padają wybrane
      osoby - niekoniecznie więc całe rodziny pokotem padają na żołądek. Dlatego
      jednak nie obstawiam "Pepperoni", a rotawirus właśnie (który i ja ostatnio
      złapałam...).
      • Gość: wyróżowany Re: Trujaca restauracja wloska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:38
        Pan tu panie Pogorzelski sobie żarty stroisz, a ja gorę...
        Podobno Różanej wręczono jakiś certyfikat europejski.
        Oj, smrodek się nad tym wszystkim unosi, aż do samego urzędu marszałkowskiego.
        A Różana jak truła ludzi, tak truje dalej. No cóż, po takim wyroku sądu!
        A swoją drogą, to kto przywróci zdrowie tym zatrutym ludziom, bo przecież
        gronkowiec to nie katar !!!

miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,3438446.html?nltxx=1078250&nltdt=2006-06-26-02-05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka