Gość: hanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:36 Olsztyn to jedno wielkie...bagno! nic sie nie dzieje, zadnych zagranicznych gwiazd itp. Niech wywala tego malkowskiego, bo juz wytrzymac z nim nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graża Re: Olsztyn to... IP: *.barczewo.macrosat.pl 07.09.06, 13:06 Ok. A kogo proponujesz na jego miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6zmysł Re: Olsztyn to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:15 jak wy tam możecie powielać ten temat w tylu wątkach na tym forum, to jakas paranoja albo zręczna manipulacja zwolenniczek małkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazda Re: Olsztyn to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 19:42 Najwięcej zagranicznych gwiazd jest za granicą . Tam naprawdę to musi być fajnie. Skoro miarą atrakcyjności jest liczba gwiazd na metr kwadratowy to faktycznie słabo tutaj. I chcę jeszcze więcej samochodów na ulicach - bo jak jest dużo samochodów to wtedy jest fajnie i cool. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Olsztyn to... 08.09.06, 15:08 Pieprzysz głupoty... Olsztyn jest spoko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Olsztyn to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:00 A ja byłem w Bezledach i w bezchmurną noc spojrzałem w niebo a właściwie na jego północną część. Ileż tam zagranicznych (znaczy się ruskich) gwiazd i gwiazdeczek. No i JCM tam nie ma. Ech wielki świat! Tam to chce się żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś