Dodaj do ulubionych

jak to z LO NR 5 bywa

12.09.06, 10:55

Obserwuj wątek
    • Gość: padlina Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: 195.42.249.* 12.09.06, 12:14
      chetnie posłucham
      • Gość: kendy Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.ols.vectranet.pl 12.09.06, 19:23
        I ja chętnie posłucham. To może być bardzo ciekawe.
        • Gość: tt Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.06, 07:25
          Ja tez chetnie poslucham.
          • Gość: ryba696 Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:46
            ja też chętnie posłucham bo mój syn się nie dostała do V...
            • Gość: Radek. Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:17
              No i co? Mija kolejny dzień, zainteresowanych przybywa a obiecanych informacji
              jak nie było tak nie ma ...
              • Gość: jojo Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.ols.vectranet.pl 13.09.06, 20:13
                Wiesz awarim, masz wąty do dyrka, to załatw to po męsku, bo to co robisz jest
                śmieszne.
                • Gość: kojko Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.ols.vectranet.pl 14.09.06, 06:53
                  To są po prostu jakieś jaja.
                  • awarim Re: jak to z LO NR 5 bywa 14.09.06, 12:11

• Gość: mex Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:43
                      no niezłe jaja
                      • Gość: beeper Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:35
                        Awarim, mam wrażenie że masz nieco źle poukładane klocki tu i ówdzie. A
                        przecież, zanim jakieś głupstwo napisze się na forum, wystarczy zasięgnąć
                        informacji. Tylko, że jeśli leniuszek ogarnie...
                        Przy naborze elektronicznym, kiedy do różnych klas stara się różna liczba
                        uczniów, to najczęściej jest tak że do jednej, bardziej popularnej klasy jest
                        np. czterech chętnych na jedno miejsce. Do tej mniej popularnej, przypuśćmy,
                        1,5 chętnego na miejsce. No to wytęż teraz swój rozumek i domyśl się, by dostać
                        się do którejś z tych klas potrzeba więcej, a do której mniej punktów.
                        Swoją drogą dobrze, że tacy wybitni myśliciele jak nasz kochany AWARIM nie
                        trafią do szkoły takiej jak piątka. Dzięki temu te szkoły mogą utrzymać jaki
                        taki poziom...
                        • Gość: norka Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.ols.vectranet.pl 15.09.06, 22:52
                          To dyrektor już jest ubezwłasnowolniony w swoich decyzjach? Mnie się zdawało, że
                          to będzie jakaś sensacja, typu koperta,jakiś świeżo ubity wieprz dla dyrka, a ty
                          awarim takie głupoty wypisujesz. Kapla trzyma się za brzuch ze śmiechu.
                    • Gość: beeper Re: jak to z LO NR 5 bywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:52
                      No i coś jeszcze. Jeśli jakaś osoba nie złoży podania, to NIE ZOSTANIE
                      PRZYJĘTA. Bo na podstawie czego?
                      Trochę mnie wkurza, kiedy ktoś takie niesprawdzone głupstwa wypisuje na forum.
                      Ja rozumiem, że wśród tych kilkuset nieprzyjętych osób są bardzo, ale to bardzo
                      niezadowolone, że nie dostały się do wymarzonej szkoły. Tylko że dla mnie nie
                      jest to powód, by szukać spiskowej historii dziejów. Po prostu byłem(łam)
                      słabszy(a)i się nie dostałem(łam). Niedobrze, że sami przed sobą nie potrafimy
                      przyznać się do własnej słabości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka